سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
نرسیدن به آزمون قلمچی
-
Mehdi_Zr در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
king در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
سلام مهدی جان
دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
در مورد مطالعه این رو بگم که شما اول و آخر باید یه وقتی رو اختصاص به یاد گیری بدید تا بتونید وارد تست زنی بشید
این وقت ررو باید متعادل بدید
مثلا اگه زبانتون خوبه دیگه نرید فیلم تدریس ببینید (وسواسی نباشید) باید تعادل رو رعایت کنید.مثلا حتی تو خود درس هم تعادل داشته باشید
مثال عرض کنم: تو ریاضی ترکیبیات و احتمال قوی هستید ولی تو آمار میلنگید
تو ترکیبیات و احتمال فیلم نبینید یه مرور کوتاه روی درسنامه ای جزوه ای داشته باشید و بعدا تست بزنید ولی مثلا آمار که میلنگید یکی از دو دسته زیر هستش
1-اصلا نمیدونید آمار چیه !!
2-قبلا خوندید ولی یادتون رفته الان
اگه مشمول بند 1 شدید بهتره فیلم ببینید و بعدش درسنامه هم بخونید و بعدش تست بزنید
اگه مشمول 2 شدید همون بهتر درسنامه بخونید و تست بزنید و اگه در جایی از مباحث اشکال داشتبه همون یک مقدار رو فیلم ببینید
در هر حال فیلم رو یکبار ببینید و اگه لازمه چیزی بنویسیدرو بنویسید و دیگه سمت فیلم نرید و فقط سعی کنید تست بیشتر و بیشتر و بیتر بزنید
وقتی به تعداد تست 1500 تا در هفته رسیدید .....
به چیز های غیر ممکن ایمان پیدا میکنید.....ممنون بابت راهنماییتات... والا تصمیم گرفتم مدرسه نرم و بجاش فیلمای الا ببینم.. تازه وقتمم ازادتر میشه و میتونم راحت تر تست بزنم... بنظر شما 10 ساعت مطالعه در روز همراه فیلم (صبح به جای مدرسه) خوبه؟؟ البته شاید زودتر بیدار شم و تا حدود 11 فیلماو تموم کنم؟؟؟؟!!!
خوشحالم به دردت خورد
آقا مهدی یه چیزی رو بدون
هرگز هرگز هرگز فرصت کم رو با سرعت زیاد جبران نکن .چون به خطای عمیق تری میافتی
همچنین اینکه شما اگه با حوصله مراحل اولیه مطالعه که بشه تدریس و درسنامه خوندن و اینا رو خوب و با حوصله جلو بیای.تو تست زنی اعصابت خورد نمیشه چون نزدیک به 60 درصدش رو به راحتی حل میکنی و 40 درصدش ممیونه که باید با تست زدن بهتر و بهتر کنی
در واقع اون 40 درصد چاله چوله های مطالعه شما است که با تست زنی آشکار میشه
یه چیز دیگه
تا جایی که میتونید درس بخونید و هر هفته بهتر و بیشتر از هفته قبل -
سلام مهدی جان
در مورد مطالعه این رو بگم که شما اول و آخر باید یه وقتی رو اختصاص به یاد گیری بدید تا بتونید وارد تست زنی بشید
مثلا اگه زبانتون خوبه دیگه نرید فیلم تدریس ببینید (وسواسی نباشید) باید تعادل رو رعایت کنید.مثلا حتی تو خود درس هم تعادل داشته باشید
تو ترکیبیات و احتمال فیلم نبینید یه مرور کوتاه روی درسنامه ای جزوه ای داشته باشید و بعدا تست بزنید ولی مثلا آمار که میلنگید یکی از دو دسته زیر هستش
اگه مشمول بند 1 شدید بهتره فیلم ببینید و بعدش درسنامه هم بخونید و بعدش تست بزنید
اگه مشمول 2 شدید همون بهتر درسنامه بخونید و تست بزنید و اگه در جایی از مباحث اشکال داشتبه همون یک مقدار رو فیلم ببینید
در هر حال فیلم رو یکبار ببینید و اگه لازمه چیزی بنویسیدرو بنویسید و دیگه سمت فیلم نرید و فقط سعی کنید تست بیشتر و بیشتر و بیتر بزنید
به چیز های غیر ممکن ایمان پیدا میکنید.....ممنون بابت راهنماییتات... والا تصمیم گرفتم مدرسه نرم و بجاش فیلمای الا ببینم.. تازه وقتمم ازادتر میشه و میتونم راحت تر تست بزنم... بنظر شما 10 ساعت مطالعه در روز همراه فیلم (صبح به جای مدرسه) خوبه؟؟ البته شاید زودتر بیدار شم و تا حدود 11 فیلماو تموم کنم؟؟؟؟!!!
خوشحالم به دردت خورد
آقا مهدی یه چیزی رو بدون
همچنین اینکه شما اگه با حوصله مراحل اولیه مطالعه که بشه تدریس و درسنامه خوندن و اینا رو خوب و با حوصله جلو بیای.تو تست زنی اعصابت خورد نمیشه چون نزدیک به 60 درصدش رو به راحتی حل میکنی و 40 درصدش ممیونه که باید با تست زدن بهتر و بهتر کنی
یه چیز دیگه
تا جایی که میتونید درس بخونید و هر هفته بهتر و بیشتر از هفته قبلچقد خوب حرف میزنید شماااا..!!!!! مرسییییییی
راستش این ازمون مدرسه رفتم فیلم هم دیدن وقت کم اوردم ولی از شنبه دیگه میدونم چیکار کنم... -
سلام مهدی جان
خوشحالم به دردت خورد
آقا مهدی یه چیزی رو بدون
یه چیز دیگه
تا جایی که میتونید درس بخونید و هر هفته بهتر و بیشتر از هفته قبلچقد خوب حرف میزنید شماااا..!!!!! مرسییییییی
راستش این ازمون مدرسه رفتم فیلم هم دیدن وقت کم اوردم ولی از شنبه دیگه میدونم چیکار کنم...چرا شنبه؟؟
یه جایی خوندم
آن جمعه ی موعود خواهد آمد ولی
شنبه موعود آمدنی نیست
پ.ن: من میترسم وقتی جمعه موعود هم رسید ما ها بگیم از شنبه(یعنی فردا) راه میافتم سمت آقا... -
سلام مهدی جان
خوشحالم به دردت خورد
آقا مهدی یه چیزی رو بدون
یه چیز دیگه
راستش این ازمون مدرسه رفتم فیلم هم دیدن وقت کم اوردم ولی از شنبه دیگه میدونم چیکار کنم...چرا شنبه؟؟
یه جایی خوندم
آن جمعه ی موعود خواهد آمد ولی
شنبه موعود آمدنی نیست
پ.ن: من میترسم وقتی جمعه موعود هم رسید ما ها بگیم از شنبه(یعنی فردا) راه میافتم سمت آقا...خخخخ خب اخه جمعه ازمون دارم بعدش باید بررسی کنم و برنامه هفته بعد بچینمو یه استراحت کوتاخ
-
king درست ولی خب الان هدفم ازمون جمعس که جا موندم... بعدش این دوروز کلا بیدا باشم بازم نمیسم به همه مطالب ازمون تسلط پیدا کنم
آقا مهدی تسلط یه چیز نسبی هستش
ممکنه تا روز قبل از کنکور هم به مباحث خاصی تسلط پیدا نکنید
این رو هم بدونید قرار نیست همه مطالب رو صد بزنید
فقط کافیه چیز هایی رو که بلدید رو درست بزنید
شما نگرشتون به آزمون حتما حتما عوض کنید
آزمون کنکور شما نیست ولی نباید از اون طرف بام بیافتید
آزمون رو کامل جدی بگیرید و از شروع برای مطالعه کامل تلاش کنید مطابق برنامه اش باشید
ولی اگه مث الان نتونستید برسید(همینجا به خودتون قول بدید از این به بعد مهمترین اولویتتون رسیدن به برنامه های ریخته شده تون باشه و برنامه آزمون) دیگه زور نزنید برسید بلکه همین الان بشینید برای آزمون 5 آبان یه برنامه متعادل (نه رویایی) بریزید .ساعت مطالعه فعلیتون هر چقدر هستش .همون رو برای هفته آینده بزارید هر روز 5 دقیقه بیشتر بخونید کافیه.
چون یه برنامه معولی که اجرا بشه بهتر از یه برنامه خفن هستش که اجرا نشه
البته یه تبصره این جا هست اونم اینکه
شما در طی این دو هفته دروسی بوده که خونده باشید .در این صورت امروز و فردا رو به جمع بنی خونده شده ها اختصاص بدید و جمعه برنامه بریزید برای آزمون بعدی -
king درست ولی خب الان هدفم ازمون جمعس که جا موندم... بعدش این دوروز کلا بیدا باشم بازم نمیسم به همه مطالب ازمون تسلط پیدا کنم
آقا مهدی تسلط یه چیز نسبی هستش
ممکنه تا روز قبل از کنکور هم به مباحث خاصی تسلط پیدا نکنید
این رو هم بدونید قرار نیست همه مطالب رو صد بزنید
فقط کافیه چیز هایی رو که بلدید رو درست بزنید
شما نگرشتون به آزمون حتما حتما عوض کنید
آزمون کنکور شما نیست ولی نباید از اون طرف بام بیافتید
آزمون رو کامل جدی بگیرید و از شروع برای مطالعه کامل تلاش کنید مطابق برنامه اش باشید
ولی اگه مث الان نتونستید برسید(همینجا به خودتون قول بدید از این به بعد مهمترین اولویتتون رسیدن به برنامه های ریخته شده تون باشه و برنامه آزمون) دیگه زور نزنید برسید بلکه همین الان بشینید برای آزمون 5 آبان یه برنامه متعادل (نه رویایی) بریزید .ساعت مطالعه فعلیتون هر چقدر هستش .همون رو برای هفته آینده بزارید هر روز 5 دقیقه بیشتر بخونید کافیه.
چون یه برنامه معولی که اجرا بشه بهتر از یه برنامه خفن هستش که اجرا نشه
البته یه تبصره این جا هست اونم اینکه
شما در طی این دو هفته دروسی بوده که خونده باشید .در این صورت امروز و فردا رو به جمع بنی خونده شده ها اختصاص بدید و جمعه برنامه بریزید برای آزمون بعدیچشم!!!! جمعه برنامه ریزی میکنم
حرف خوبی زدی
برنامه متعادل نه رویایی!!!!!!!!!!!!!!