سر آزمون زیست رو خراب میکنم
-
من ساعت مطالعه ام توی زیست هر هفته حداقل ۱۳ ساعت هستش درسارو خوب متوجه میشم اما سوالای قلمچی رو نمیتونم بزنم. بیشتر سوال ها هم بین دو گزینه شک میکنم. تستاش خیلی یجوره البته تعداد تست هام کمه اما تستای خیلی سبز که منبع اولم هست رو خوب میزنم.مثلا هر یه ساعت ۱۰ تا تست زیست میزنم. سرعتم کمه اگه بخوام همه سوالای زیست رو جواب بدم باید بقیه درسارو نزنم.
الان باید چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@ادمین
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@کنکورسراسری-کنکورسراسری -
سلام
شما گفتی که حداقل در هفته ۱۳ ساعت زیست میخونی خب یعنی هر روز حداقل یه ساعت و نیم و داری اگر دوازدهمی که یک ساعت و نیم کمه شما باید روزی ۳ ساعت زیست بخونی این به کنار گفتی ساعتی ۱۰ تا تست میزنم خب با ساعتی ۱۰ تا تست نمیشه سوالای قلمچی رو جواب داد شما برای اینکه سرعت بره بالا باید خیلی تست بزنی و کار کنی سعی کن در روز همه اون سه ساعت و تست بزنی بعضی از تستا خودشون اموزشین و توشون کلی نکته دارن وفقط با تمرین بالا میتونی تست رو سریع بزنی و اگه اشتباه نکنم تو کنکور فقط ۵۳ ثانیه برای هر تست وقت هس
موفق باشید -
من ساعت مطالعه ام توی زیست هر هفته حداقل ۱۳ ساعت هستش درسارو خوب متوجه میشم اما سوالای قلمچی رو نمیتونم بزنم. بیشتر سوال ها هم بین دو گزینه شک میکنم. تستاش خیلی یجوره البته تعداد تست هام کمه اما تستای خیلی سبز که منبع اولم هست رو خوب میزنم.مثلا هر یه ساعت ۱۰ تا تست زیست میزنم. سرعتم کمه اگه بخوام همه سوالای زیست رو جواب بدم باید بقیه درسارو نزنم.
الان باید چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@ادمین
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@کنکورسراسری-کنکورسراسری -
@f-seif-0 خیلی ممنون