راه ابریشم
-
سلام وقتتون بخیر من تازه راه ابریشم رو خریدم و واقعا خیلی گیجم که چطوری بخونم که به برنامه برسم از طرفی بعضی درسا هنوز چاپار نداره و تعداد فیلما بالاس توی رسوندن خودم و نوع درس خوندنم موندم کی تست بزنم چطوری بخونم و اینک تصمیم گرفتم هم ازمون قلمچی هم گزینه دورو شرکت کنم بنظرتون فکر خوبیه
-
سلام تابلو راهنما های فرسنگ سه رو در هر درسی ببین
راهنماییت میکنه -
سلام دوستان یه سوال از کجا باید بفهمیم برای هر فرسنگ چه تست هایی باید زد و این تست های ستاره دار و زمان دار کجا هستن
-
سلام دوستان من از کجا باید بدونم ک بعد از هر فیلمی چ تستی بزنم ینی تست ها با خودم هست یا تو برنامه قرار گرفتند و بهمون میگن کی بزنیم ؟
-
Saghar Vahid سلام، اگه وقتتون ازاده همه رو بزنید ! اگه هم وقت کافی ندارین جزوه های قدیمی رو دانلود کنین و تست هایی که با ستاره مشخص شدن رو جواب بدین (تو بعضی از جزوه های جدید ترتیب تستای ستاره دار ریخته شده به هم) !
-
برای ازمون دادنت بهتره که با یک برنامه راهبردی پیش بریی اگه دوتا ازمون بدیی چیزیی جز گیجی برات به ارمغان نمیاره ولی بدین معنا نیس که سوالای موسسه دیگه رو تحلیل نکنی اونا رو هم تحلیل کنی عالیه
-
Saghar Vahid سلام، اگه وقتتون ازاده همه رو بزنید ! اگه هم وقت کافی ندارین جزوه های قدیمی رو دانلود کنین و تست هایی که با ستاره مشخص شدن رو جواب بدین (تو بعضی از جزوه های جدید ترتیب تستای ستاره دار ریخته شده به هم) !
ali jafari 6 چه موقع باید تست بزنم ؟ ینی توی برنامه خود الا گفته شده یا خودم باید برنامه بریزم ؟
-
ali jafari 6 چه موقع باید تست بزنم ؟ ینی توی برنامه خود الا گفته شده یا خودم باید برنامه بریزم ؟
Saghar Vahid قبل از شروع کردن این بحث میگم که اینا فقط نظر شخصیمه و تصمیم نهایی با خودتونه !
ببینید ! به نظرم آدم فقط خودش از وضعیت درسی خودش خبر داره ! پس تنها کسی هم که میتونه برنامه ریزی کنه که این وضعیت بهتر شه خودشه !
الان یه سری مشاور عزیز و گرانقدر الا زحم میکشن و یه برنامه رو طراحی میکنن ! مثلن اونا از کجا خبر دارن که شما تو چه وضعیت تحصیلی قرار داری که بخوان ساعت مطالعت یا اولویتات رو مشخص کنن؟
نظر شخصی من اینه که اصول برنامه ریزی رو یاد بگیری و بعد خودت برنامه بریزی ! به دور از کمال گرایی، به دور از هیجان زدگی ! فقط بر اساس توانایی خودت !
تست زدن هم هر روز باید تو برنامتون باشه (حی اگه ده تا تست بزنی) !
موفق باشید ! -
Saghar Vahid قبل از شروع کردن این بحث میگم که اینا فقط نظر شخصیمه و تصمیم نهایی با خودتونه !
ببینید ! به نظرم آدم فقط خودش از وضعیت درسی خودش خبر داره ! پس تنها کسی هم که میتونه برنامه ریزی کنه که این وضعیت بهتر شه خودشه !
الان یه سری مشاور عزیز و گرانقدر الا زحم میکشن و یه برنامه رو طراحی میکنن ! مثلن اونا از کجا خبر دارن که شما تو چه وضعیت تحصیلی قرار داری که بخوان ساعت مطالعت یا اولویتات رو مشخص کنن؟
نظر شخصی من اینه که اصول برنامه ریزی رو یاد بگیری و بعد خودت برنامه بریزی ! به دور از کمال گرایی، به دور از هیجان زدگی ! فقط بر اساس توانایی خودت !
موفق باشید !ali jafari 6 *زحمت
-
سلام وقتتون بخیر من تازه راه ابریشم رو خریدم و واقعا خیلی گیجم که چطوری بخونم که به برنامه برسم از طرفی بعضی درسا هنوز چاپار نداره و تعداد فیلما بالاس توی رسوندن خودم و نوع درس خوندنم موندم کی تست بزنم چطوری بخونم و اینک تصمیم گرفتم هم ازمون قلمچی هم گزینه دورو شرکت کنم بنظرتون فکر خوبیه
Saghar Vahid سلام ، به نظر من فکر درستی نیست استفاده از دوتا امتحان هم زمان یا قلم چی یا گزینه دو .تو فلیم مشاوره ای آقای یاری گفته که میتونیم نسبت به موقعیت تودمون کدوم امتحان رو انتخاب کنیم . پیشنهاد میکنم فیلم مشاوره ای راه ابریشم قسمت انتخاب آزمون ازمایشی رو ببینی.
-
موفق باشید !ali jafari 6 ممنون بابت حرف هاتون بله متوجه هستم اما خب چه موقع تست بزنم بعد از دیدن هر فیلم یا قبلش یا ی تایم بزارم اخر برنامم که همه فیلم هارو دیدم ؟
-
ali jafari 6 ممنون بابت حرف هاتون بله متوجه هستم اما خب چه موقع تست بزنم بعد از دیدن هر فیلم یا قبلش یا ی تایم بزارم اخر برنامم که همه فیلم هارو دیدم ؟
Saghar Vahid من برنامه خودم رو میگم اگه دوس داشتین الگو برداری کنین !
تو هر روز 6 یا 8 تا فیلم میبینم (بستگی به فرسنگش داره) ! نهایتا تا سه ظهر طول میکشه ! بعد از اون هم طبق درسنامه هایی که دیدم تست میزنم (از کتاب کمک درسی) ! از کلیپای تست هم استفاده نمیکنم ! اگه تستای کتابام تموم شد میام سمت تستای راه ابریشم !
توضیح سوالی که پرسیدین ! بعد از دیدن درسنامه تست بزن ! زیاد واسه درسنامه وقت نزار ! فقط در حدی باشه که مفهومو متوجه شی ! چون با درسنامه زیاد خوندن حس خوبی بهت دست نمیده و همش حس میکنی چیزی بلد نیستی ! ولی اگه کم درسنامه بخونی و زیاد تست بزنی هم سرعتت بیشتر میشه هم این حس (که هیچی بلد نیستم) از بین میره ! تسلطت هم با تست زدن زیاد روی اون مبحث زیاد میشه ! -
تو هر روز 6 یا 8 تا فیلم میبینم (بستگی به فرسنگش داره) ! نهایتا تا سه ظهر طول میکشه ! بعد از اون هم طبق درسنامه هایی که دیدم تست میزنم (از کتاب کمک درسی) ! از کلیپای تست هم استفاده نمیکنم ! اگه تستای کتابام تموم شد میام سمت تستای راه ابریشم !
توضیح سوالی که پرسیدین ! بعد از دیدن درسنامه تست بزن ! زیاد واسه درسنامه وقت نزار ! فقط در حدی باشه که مفهومو متوجه شی ! چون با درسنامه زیاد خوندن حس خوبی بهت دست نمیده و همش حس میکنی چیزی بلد نیستی ! ولی اگه کم درسنامه بخونی و زیاد تست بزنی هم سرعتت بیشتر میشه هم این حس (که هیچی بلد نیستم) از بین میره ! تسلطت هم با تست زدن زیاد روی اون مبحث زیاد میشه !ali jafari 6 ببخشید من چون تازه وارد این راه شدم سوال زیاد پیش میاد برام
درست بعد از دیدن فیلمام تست بزنم یا اخر شبش ؟
بعد خب بعضی درسا مث زیست درسنامع دار بعضیا پیله اگر اینارو ببینم میتونم تست کتابای دیگه رو بزنم یا باید درس نامه اون هارم بخونم ؟
بعد شما جزوه های راه ابریشمم دارید که تستاشو بزنید یا کلا فقط فیلم میبنید ک جا بیوفته براتون بعد تستای کتابای دیگ رو میزنید ؟ -
توضیح سوالی که پرسیدین ! بعد از دیدن درسنامه تست بزن ! زیاد واسه درسنامه وقت نزار ! فقط در حدی باشه که مفهومو متوجه شی ! چون با درسنامه زیاد خوندن حس خوبی بهت دست نمیده و همش حس میکنی چیزی بلد نیستی ! ولی اگه کم درسنامه بخونی و زیاد تست بزنی هم سرعتت بیشتر میشه هم این حس (که هیچی بلد نیستم) از بین میره ! تسلطت هم با تست زدن زیاد روی اون مبحث زیاد میشه !ali jafari 6 بعد یه سوال دیگ
شما نکته هایی ک میگن رو توی کتاب مینویسید یا توی برگه جدا
اصن کتاب رو میخونید یا همین فیلم ها و درس نامه ها کافیه ؟ -
ali jafari 6 ببخشید من چون تازه وارد این راه شدم سوال زیاد پیش میاد برام
درست بعد از دیدن فیلمام تست بزنم یا اخر شبش ؟
بعد خب بعضی درسا مث زیست درسنامع دار بعضیا پیله اگر اینارو ببینم میتونم تست کتابای دیگه رو بزنم یا باید درس نامه اون هارم بخونم ؟
بعد شما جزوه های راه ابریشمم دارید که تستاشو بزنید یا کلا فقط فیلم میبنید ک جا بیوفته براتون بعد تستای کتابای دیگ رو میزنید ؟Saghar Vahid برنامه تون رو تو یه روز به دو قسمت تبدیل کنید ! قسمت اول رو بزارید واسه فیلما ! قسمت دوم رو بزارید واسه درسنامه خوندن و تست زدن ! اول همه فیلمای اون روز رو ببینید بعد تست بزنید !
من تو همه ی درسا بعد از دیدن درسنامه میرم سمت تست به جز زیست !
واسه زیست درسنامه کتابای تک پایه خیلی سبز رو کامل میخونم و بعد تست میزنم ! شما هم طبق وضعیت خودتون مسیرتون رو انتخاب کنید !
جزوه های راه ابریشمو هم ندارم ! بعضی از درساشو با پرینتر خودم پرینت میگیرم (مثل زبان و فیزیک) ! -
ali jafari 6 بعد یه سوال دیگ
شما نکته هایی ک میگن رو توی کتاب مینویسید یا توی برگه جدا
اصن کتاب رو میخونید یا همین فیلم ها و درس نامه ها کافیه ؟Saghar Vahid دینیو تو کتاب مینویسم ! زبان و فیزیک رو تو جزوه ! ریاضی رو تو یه برگه جدا مینویسم ! زیست هم کتابو تکمیل نویسی میکنم ! شیمی هم که هیچی نمینویسم چون همش تو جزوه راه ابریشم اورده شده و به جز اون درسنامه کتاب میکرو رو هم دارم که خیلی کامله ! واسه فارسی و عربی هم جزوه نمینویسم و بیشتر تست میزنم ! چون پارسال تو کنکور خوب زدمشون !
-
Saghar Vahid دینیو تو کتاب مینویسم ! زبان و فیزیک رو تو جزوه ! ریاضی رو تو یه برگه جدا مینویسم ! زیست هم کتابو تکمیل نویسی میکنم ! شیمی هم که هیچی نمینویسم چون همش تو جزوه راه ابریشم اورده شده و به جز اون درسنامه کتاب میکرو رو هم دارم که خیلی کامله ! واسه فارسی و عربی هم جزوه نمینویسم و بیشتر تست میزنم ! چون پارسال تو کنکور خوب زدمشون !
ali jafari 6 خیلی ممنونم بابت توضیحاتون