مستمر 😬
-
سلام یگانه🌸
تجربه شخصی من میگه معلما کلا سال اخر که نهایی داری میترسوننت اونم الکی😑
یعنی اون معلم به فکر شما که کنکور داری نباشه به فکر خودش هست حداقل که درصد قبولی هاش توی نهایی بره بالا(میخوام بگم بخاطر خودش هم شده مستمر حداقل نوبت دوم بالا میدن)
امتحان های نهایی هم چیزی نیست که ازش بترسی
خود تمرین ها و مفهوم کتاب از امتحان های مدرسه خیلی راحت تره (البته بستگی به امتحان های مدرستون داره)ما یه معلم گسسته داشتیم میگرفت یک سوالایی واسه ما میاورد که وقتی امتحان نهایی دیدیم مسخره بازی بود واسمون
و اینکه اون سال ما قبل امتحان نهایی توی اردیبهشت اونجاها یه شبه نهایی (که استانی برگزار میشه) گرفتن بعد معلما همونو به عنوان مستمر گذاشتن واسموندر کل نگران نباش زیاد هم درگیر نهایی و مستمر نشو
مفهوم کتاب یاد بگیری و با راه ابریشم جلو بری چه مستمر چه نهایی میتونی راحت از پسش بر بیای⭐💛 -
Yegane Dehqan
یا خدا زنگ زده😐🤭@sania-andiravan اخه اعتراض کردم از یکی از معلما زنگ زد توضیحاتی رو داد
گفت اوووول درسای مدرسه بعد کنکور و فلان و بیسار
از انرررژی منفی متنفرررم😐🥲😭 -
@sania-andiravan اخه اعتراض کردم از یکی از معلما زنگ زد توضیحاتی رو داد
گفت اوووول درسای مدرسه بعد کنکور و فلان و بیسار
از انرررژی منفی متنفرررم😐🥲😭 -
سلام یگانه🌸
یعنی اون معلم به فکر شما که کنکور داری نباشه به فکر خودش هست حداقل که درصد قبولی هاش توی نهایی بره بالا(میخوام بگم بخاطر خودش هم شده مستمر حداقل نوبت دوم بالا میدن)
خود تمرین ها و مفهوم کتاب از امتحان های مدرسه خیلی راحت تره (البته بستگی به امتحان های مدرستون داره)ما یه معلم گسسته داشتیم میگرفت یک سوالایی واسه ما میاورد که وقتی امتحان نهایی دیدیم مسخره بازی بود واسمون
و اینکه اون سال ما قبل امتحان نهایی توی اردیبهشت اونجاها یه شبه نهایی (که استانی برگزار میشه) گرفتن بعد معلما همونو به عنوان مستمر گذاشتن واسموندر کل نگران نباش زیاد هم درگیر نهایی و مستمر نشو
مفهوم کتاب یاد بگیری و با راه ابریشم جلو بری چه مستمر چه نهایی میتونی راحت از پسش بر بیای⭐💛@ftm-montazeri اهااا مرسی ازت فاطمهی عزیززززز
اخه نمیخوااام سرکلاسای مسخره باشم
انقدر حرفای بچگانه و ترسناک میزنن حالم بده دیگه 😂😐
خب پس اهمیت ندم به مستمر دیگه؟ -
سلام یگانه🌸
مفهوم کتاب یاد بگیری و با راه ابریشم جلو بری چه مستمر چه نهایی میتونی راحت از پسش بر بیای⭐💛 -
@ftm-montazeri اهااا مرسی ازت فاطمهی عزیززززز
خب پس اهمیت ندم به مستمر دیگه؟Yegane Dehqan عاقا اهمیت ندین
خیالتون راحت دیگ -
@ftm-montazeri
آخه سوال امتحان ما تسته یا خیلی سخت میگن نهایی خیلی خیلی سخته😐
خدایی راسته؟
یا مثل امتحان خرداد ماه نهم مثلا؟@sania-andiravan اره برای ما تسته
با سوالات تشریحی اشناییت نداریم🥲 -
خب پس اهمیت ندم به مستمر دیگه؟Yegane Dehqan در مستمر 😬 گفته است:
خب پس اهمیت ندم به مستمر دیگه؟نه بابااا مهم نهایه
باز واسه شما خوبه ما اونموقع حضوری بود😑
یه روز نمیرفتیم مدرسه مدیرمون تلفن خونمون میسوزوند😂
اصلاااا به این حرف ها توجه نکن
همش استرس و جو بیخودی میدن و یه درصد هم به بچه ها فکر نمیکنن -
Yegane Dehqan عاقا اهمیت ندین
خیالتون راحت دیگ -
@ftm-montazeri
خدایی راسته؟
یا مثل امتحان خرداد ماه نهم مثلا؟@sania-andiravan فقط تمارین کتاب
اعدادو عوض میکنن فقط -
@sania-andiravan اره برای ما تسته
با سوالات تشریحی اشناییت نداریم🥲 -
@sania-andiravan فقط تمارین کتاب
اعدادو عوض میکنن فقط -
@ftm-montazeri
خدایی راسته؟
یا مثل امتحان خرداد ماه نهم مثلا؟ -
kianoosh alavi
چقدر خوبه پس
سپاس👌🏻@sania-andiravan خب سانیای عزیز بیا ول کنیم کلاسای بیهوده رو و بیرم خودمون تلاش کنیم 😃😂😎💚
سپااس فراوان از
محمد پیرزاده
@ftm-montazeri
kianoosh alavi -
@sania-andiravan نه بابا چه سختی😶😶
میتونی سوالای سال قبل ببینی
راحت بودن منظورم از راحت یعنی خود کتاب
مثل کنکور نیست که فراتر از کتاب باشه و بخوای استرس بگیری واسش -
@sania-andiravan خب سانیای عزیز بیا ول کنیم کلاسای بیهوده رو و بیرم خودمون تلاش کنیم 😃😂😎💚
سپااس فراوان از
محمد پیرزاده
@ftm-montazeri
kianoosh alavi -
Yegane Dehqan
اره بابا خودم استرسم از نهایی بیشتر از کنکور بود😂
مرسی از تاپیک خوبت🤩@sania-andiravan اره منم یه ذره نگران نهایی بودم ولی @ftm-montazeri گفت نگرانی نداره و مثل تمارین کتابه اروم شدم .
از این به بعدم دیگه نمیرم سر کلاس اصلا . 😂😐
فقط انرژی منفی بلدن بدن . 😐😂🤦♀️ -
@sania-andiravan اره منم یه ذره نگران نهایی بودم ولی @ftm-montazeri گفت نگرانی نداره و مثل تمارین کتابه اروم شدم .
فقط انرژی منفی بلدن بدن . 😐😂🤦♀️Yegane Dehqan در مستمر 😬 گفته است:
@sania-andiravan اره منم یه ذره نگران نهایی بودم ولی @ftm-montazeri گفت نگرانی نداره و مثل تمارین کتابه اروم شدم .
فقط انرژی منفی بلدن بدن . 😐😂🤦♀️باورت میشه من بعضی وقتا از مدرسه که میومدم اینقدررر انرژی منفی میدادن و جَوِش داغون بود گریه میکردم😂🤦♀️
بیخیالشون باش
دَرست بخون
وقتی امتحانا هم نوبت اول هم دوم خوب شد میفهمن که الکی نباید گیر بدن
ولی تا اونجایی که من شنیدم سر کلاس باید آن باشی که غیبت نخوری
حواست به این چیزا هم باشه که بهونه دسته اونایی که منتظر بهونن ندی -
Yegane Dehqan در مستمر 😬 گفته است:
فقط انرژی منفی بلدن بدن . 😐😂🤦♀️باورت میشه من بعضی وقتا از مدرسه که میومدم اینقدررر انرژی منفی میدادن و جَوِش داغون بود گریه میکردم😂🤦♀️
بیخیالشون باش
دَرست بخون
وقتی امتحانا هم نوبت اول هم دوم خوب شد میفهمن که الکی نباید گیر بدن
ولی تا اونجایی که من شنیدم سر کلاس باید آن باشی که غیبت نخوری
حواست به این چیزا هم باشه که بهونه دسته اونایی که منتظر بهونن ندی@ftm-montazeri آره من به دوستم میسپرم صدام کردن خبرم کنه 😅 خداخیرش بده خیلی کمک میکنه بهم 😁
ولی اینجوری معلما هی گیر میدن بهم سر کلاس هی یگانه یگانه میکنن اونموقع تایمم میره 😐
ولی در کل دیگه فهمیدم چیکار کنم و جواب اونی که با اعصابم بازی میکنه رو هم ندم 😂😒😐 -
@ftm-montazeri آره من به دوستم میسپرم صدام کردن خبرم کنه 😅 خداخیرش بده خیلی کمک میکنه بهم 😁
ولی اینجوری معلما هی گیر میدن بهم سر کلاس هی یگانه یگانه میکنن اونموقع تایمم میره 😐
ولی در کل دیگه فهمیدم چیکار کنم و جواب اونی که با اعصابم بازی میکنه رو هم ندم 😂😒😐Yegane Dehqan اره واقعا
اونم نه به خاطر اون شخص به خاطر ارامش اعصاب خودت