مستمر 😬
-
@ftm-montazeri کردمممم😂🖐
Yegane Dehqan اوه اوه اوضاع خرابه پس😂
-
Yegane Dehqan اوه اوه اوضاع خرابه پس😂
@ftm-montazeri کمرممم انقدر درد میکنه ها😐
چون برای درس زیاد میشینم دیگه ستون فقراتم گره خورده -
اسما نادری آیا وقتت هدر نرفت؟ 🙁
Yegane Dehqan خیلیی بچه ها هم خیلی سر و صدا میکردن نتونستم کار دیگه ای انجام بدم😓
-
نمره مستمر دو ترم و پایانی ترم اول تاثیری توی نتیجه کنکور نداره.فقط امتحان نهایی موثره.
این پست پاک شده! -
بچه ها یه چیزی که هست من روزایی که بیشترین درس های تخصصی داشتم میرفتم مدرسه و البته روزایی که امتحان داشتم
حالا شما نمیخواد خیلی برید
ولی در یه حدی برید که لج نکنن باهاتون
البته بستگی به معلم و مدیر هم داره
ما یه مدیر داشتیم سال کنکورمون ما رو هشت ساعته واسه سلامت بهداشت نگه میداشت😑😂 -
@ftm-montazeri کمرممم انقدر درد میکنه ها😐
چون برای درس زیاد میشینم دیگه ستون فقراتم گره خورده -
بچه ها یه چیزی که هست من روزایی که بیشترین درس های تخصصی داشتم میرفتم مدرسه و البته روزایی که امتحان داشتم
حالا شما نمیخواد خیلی برید
ولی در یه حدی برید که لج نکنن باهاتون
البته بستگی به معلم و مدیر هم داره
ما یه مدیر داشتیم سال کنکورمون ما رو هشت ساعته واسه سلامت بهداشت نگه میداشت😑😂@ftm-montazeri اول بهمون گفتن یه هفته در میون بیاین ولی امروز که رفتیم گفتن جمعیت کلاستون کمه همتون هر روز باید بیاید ☹ آموزش پرورشم که گفته اجباریه
-
Yegane Dehqan سلام من مدرسم حضوری شده به نظرتون چیکار کنم؟ (مدرسمم دولتیه)🙂
-
@ftm-montazeri اول بهمون گفتن یه هفته در میون بیاین ولی امروز که رفتیم گفتن جمعیت کلاستون کمه همتون هر روز باید بیاید ☹ آموزش پرورشم که گفته اجباریه
اسما نادری در مستمر 😬 گفته است:
@ftm-montazeri اول بهمون گفتن یه هفته در میون بیاین ولی امروز که رفتیم گفتن جمعیت کلاستون کمه همتون هر روز باید بیاید ☹ آموزش پرورشم که گفته اجباریه
😂😂😂
از این حرفا که زیاد میزنن
ولی ول نکن کلا مدرسه رو یهو دیدی اونا زدن به سیم اخر😂 قابل توجه Yegane Dehqan خانم -
Yegane Dehqan خیلیی بچه ها هم خیلی سر و صدا میکردن نتونستم کار دیگه ای انجام بدم😓
اسما نادری اگه میخوای هی گریه کنی و بگی کاش نرم ، برم و ... بدتر روانت میریزه به هم . خب نرو
-
اسما نادری اجباری نیست😶
به ما گفتن اختیاریه ما هم جمعیتمون کمه . -
اسما نادری سلام
از فردا مدرسه ما هم باز میشه .
منکه نمیرم
چون رفت و آمد و خستگی و ... نصف روز رو یا بیشترش رو میگیره .
میمونم خونه و خودم میخونم .
مدرسه منم سطحش خییلی پایینه در حدی که کلاسای شاد هم فیلماشون رو نمیبینم .
اگه میخوان تدریس کنن و تو هم به تدریس معلم وابسطهای برو .
ولی اگه سطح مدرست پایینه نری و خودت بخونه به نظرم بهترین انتخابه . -
اسما نادری در مستمر 😬 گفته است:
😂😂😂
از این حرفا که زیاد میزنن
ولی ول نکن کلا مدرسه رو یهو دیدی اونا زدن به سیم اخر😂 قابل توجه Yegane Dehqan خانم@ftm-montazeri ساکت خانمم😐😂
-
براشون چه سودی داره که اجباری میکنن؟؟؟!
-
Yegane Dehqan
این رفت و آمد رو درک میکنم😐👌🏻@sania-andiravan تنظیم کردن مقنعه که نوکش کج نباشه برای منی که حساسم ۳ ساعت زمان میبره😂😂😂
از ۵ باید بلند شم مقنعه تنظیم کنم 😂😂😂 -
اسما نادری اجباری نیست😶
به ما گفتن اختیاریه ما هم جمعیتمون کمه .Yegane Dehqan نمیدونم ما کمم نیستیم ۲۲ نفریم تو یه کلاس ۲۲ نفر کمه آخه؟😕 کل کلاس پر میشه
-
@ftm-montazeri ساکت خانمم😐😂
-
@sania-andiravan تنظیم کردن مقنعه که نوکش کج نباشه برای منی که حساسم ۳ ساعت زمان میبره😂😂😂
از ۵ باید بلند شم مقنعه تنظیم کنم 😂😂😂 -
بچه ها شما هم که وضعیتتون کمتر از من نییسسسست😂😂😂😂💚💚💚
-
خب بریم ۴ تا تست زبان بزنیم بر بدن 😂😐