بافت ماهیچه ای دستگاه گوارش
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
داخل درسنامه نوشته بود شبکه عصبی نورون ها فقط داخل لایه زیر مخاط و لایه ماهیچه ای وجود داره ، بر اساس شکل کتاب درسی همین طوره ولی سوال من اینه که اگر ما بافت ماهیچه ای رو به خاطر رگ های خونی داخل هر ۴ لایه دستگاه گوارش داریم ، پس برای انقباض اون ماهیچه ها به اعصاب نیاز داریم ، نمیشه نتیجه گرفت که بافت عصبی هم ، داخل هر ۴ لایه وجود داره ؟؟؟ -
@دانش-آموزان-آلاء
... ؟؟؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر
داخل درسنامه نوشته بود شبکه عصبی نورون ها فقط داخل لایه زیر مخاط و لایه ماهیچه ای وجود داره ، بر اساس شکل کتاب درسی همین طوره ولی سوال من اینه که اگر ما بافت ماهیچه ای رو به خاطر رگ های خونی داخل هر ۴ لایه دستگاه گوارش داریم ، پس برای انقباض اون ماهیچه ها به اعصاب نیاز داریم ، نمیشه نتیجه گرفت که بافت عصبی هم ، داخل هر ۴ لایه وجود داره ؟؟؟sh m 1 لایه های زیر مخاط و ماهیچهای چون انقباض دارن به اعصاب نیاز دارن وگرنه مثلا لایه بیرونی و مخاطی که منقبض نمیشن اعصاب میخوان چیکار؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
داخل درسنامه نوشته بود شبکه عصبی نورون ها فقط داخل لایه زیر مخاط و لایه ماهیچه ای وجود داره ، بر اساس شکل کتاب درسی همین طوره ولی سوال من اینه که اگر ما بافت ماهیچه ای رو به خاطر رگ های خونی داخل هر ۴ لایه دستگاه گوارش داریم ، پس برای انقباض اون ماهیچه ها به اعصاب نیاز داریم ، نمیشه نتیجه گرفت که بافت عصبی هم ، داخل هر ۴ لایه وجود داره ؟؟؟sh m 1
به جز لایه مخاطی در تمامی لایه ها عصب داریم
عصب رسانی لایه مخاطی هم توسط لایه زیر مخاطی انجام میشه -
S sh m 1 marked this topic as a question on
-
S sh m 1 has marked this topic as solved on
-
sh m 1 لایه های زیر مخاط و ماهیچهای چون انقباض دارن به اعصاب نیاز دارن وگرنه مثلا لایه بیرونی و مخاطی که منقبض نمیشن اعصاب میخوان چیکار؟
Yegane Dehqan سپاااس
به خاطر رگ ها گففتم ، مثلا همین بنداره مویرگی سرخرگ ها نیاز به انقباض داره برا تنظیم عبور و ... -
sh m 1
به جز لایه مخاطی در تمامی لایه ها عصب داریم
عصب رسانی لایه مخاطی هم توسط لایه زیر مخاطی انجام میشهSaudade 19 سپاااس