کمک/لطفا نظر بدید
-
مصطفي عباسیان اره معلمامون بهترین معلمان تو شهرمون.و استان.
ولی من بازم سبک راه ابریشمو بیشتر قبول دارم و کاملتره.و تو تست زدن بیشتر کمکم میکنه.
در رابطه با سوالی که پرسیدین نمیدونم چی باید بگم نمیشه پیش بینی کرد درواقع.تو سال کنکور ممکنه هزار اتفاق بیوفته. ولی فکر نکنم با مدرسه نرفتن روحیم بخواد خراب شه زمانی حالم بد میشه که نتونم درست و حسابی تست بزنم و به برنامم برسم.
الان تنها نگرانیم نهاییه. تشریحی خوندن با تستی خوندن خیلی فرق داره و من از این میترسم.
درسته.وقت کمی نداریم ولی در عرض دو هفته نمیرسم از همه امکانات راه ابریشم برای یه بودجه بندی ازمون استفاده کنم انگار فقط از درسنامش دارم استفاده میکنم و نهایتا هر درسی دو ساعت تست.به تست زدن بیشتری نیاز دارم.
mahsaaa rezaeee ای کاش آلا برا تستها پاسخ تشریحی بزاره که هم بچه ها با طرز نوشتن تشریحی آشنا بشن هم سریع بتونن به پاسخ برسن بعضی تست ها ۵ یا ۶ دقیقه پاسخ ویدئو ایش هست در صورتی که پاسخنامه تشریح اگه باشه کمتر از یه دقیقه طول میکشه
این مشکل نرسیدن به برنامه قلمچی تو سال دوازدهم رو تقریبا همه دارن
سعی کن یادگیری به حدی قوی باشه که خلا کم تست زدن رو بپوشونه
درضمن سرعت ویدئو ها هم میتونی گاها به ۲× برسونی -
سلام من پارسال امتحان نهایی داشتم و با راه ابریشم پیش رفتم البته پارسال تخصصی بودتمام سوالات ریاضی و فیزیکو خلاصه و تستی طور نوشتم نمره هم اوردم به نهایی فک نکن مهم کنکور باشه و حتما حتما تست بزن که از نون شب واجب تره به عنوان کسی که یکسال تو این راه بوده بهت میگم
-
سلام راه ابریشمیای گل امیدوارم حال دلتون خوب باشه:cherry_blossom: :cherry_blossom:
یه مشورت میخواستم از راه ابریشمیای عزیز .
تا این ازمون که میشه سومین ازمون قلمچی من متوجه یه سری اشکالات در برنامه و شیوه کار کردنم با راه ابریشم شدم.
رشتم تجربیه و نمیشه گفت صفر صفرم ولی تست زیاد کار نکردم از پایه.
ازطرفی من از 1 مهر تا الان مدرسه هم میرفتم . مدرسمم تیزهوشانه .و راه ابریشمم داشتم . برای بودجه بندی های ازمون اگه بخوام هم مدرسه برم و هم راه ابریشم درسنامشو داشته باشم درواقع دارم دوشیفت مدرسه میرم و این یکم وقت گیره برای یه کنکوری .
توی شهرمون یه مدرسه هست که میتونم اونجا ثبت نام کنم و فقط ازمونای ترمو بدم و امتحان نهایی.مستمرو برحسب امتحان ترم میدن و کلا از بابت مستمر خیالتو راحت میکنن.
بنظرتون مدرسم رو عوض کنم و راه ابریشمو به جای مدرسم قرار بدم؟و بااون پیش ببرم؟
از اقای پویان نظر مشورت خواتم ایشون گفتن حذف مدرسه انتخاب شخصیه.
من از وقتی این پک و تهیه کردم حواسم به تدریس معلما سر کلاس نیست و درواقع امتحانات مدرسمو هم دارم با این جزوه های پک میدم.البته اینم بگماا من تایم مطالعم بالاست ولی چون تا دو مدرسم وقت نمیشه زیاد تستای ابریشم و کار کنم و ازمونا و کنکورچه هاشو که اصلاااا.
لطفا راهنماییم کنین.
از مدیرم خانوادم مشاورم پرسیدم همشون گفتن اشتباه میکنی و معدل امسال مهمه و...(راه ابریشمو تازه شنیده بودن و نمیشناختن)
بنظرتون با وجود راه ابریشم نمیشه نهایی و پاس کرد؟
باید یکیو انتخاب کنم چون واقعا وقت کمه.بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانیکسی هست که اینکارو کرده باشه ؟
@M-an
mahsaaa rezaeee مگه میشه شما تستای کنکوری از راه ابریشم بخونی و سوالات سطح پایین نهایی(نسبت به کنکور) رو نتونی حل کنی.لااقل من کسی رو ندیدم.
شما با راه ابریشم فقط هدفت کنکور باشه و فک کن نهایی وجود نداره.بعد اردیبهشت میبینی مثل آب خوردن حل میکنی نهایی رو.تازه میتونی از امتحان نهایی الا هم استفاده کنی. -
mahsaaa rezaeee ای کاش آلا برا تستها پاسخ تشریحی بزاره که هم بچه ها با طرز نوشتن تشریحی آشنا بشن هم سریع بتونن به پاسخ برسن بعضی تست ها ۵ یا ۶ دقیقه پاسخ ویدئو ایش هست در صورتی که پاسخنامه تشریح اگه باشه کمتر از یه دقیقه طول میکشه
این مشکل نرسیدن به برنامه قلمچی تو سال دوازدهم رو تقریبا همه دارن
سعی کن یادگیری به حدی قوی باشه که خلا کم تست زدن رو بپوشونه
درضمن سرعت ویدئو ها هم میتونی گاها به ۲× برسونیمصطفي عباسیان دقیقا خیلی هم گفتیم هممون.
-
سلام من پارسال امتحان نهایی داشتم و با راه ابریشم پیش رفتم البته پارسال تخصصی بودتمام سوالات ریاضی و فیزیکو خلاصه و تستی طور نوشتم نمره هم اوردم به نهایی فک نکن مهم کنکور باشه و حتما حتما تست بزن که از نون شب واجب تره به عنوان کسی که یکسال تو این راه بوده بهت میگم
shayan motaghi تست دقیقا مهم ترین چیز همین تسته .
موافقم:ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:
-
mahsaaa rezaeee مگه میشه شما تستای کنکوری از راه ابریشم بخونی و سوالات سطح پایین نهایی(نسبت به کنکور) رو نتونی حل کنی.لااقل من کسی رو ندیدم.
شما با راه ابریشم فقط هدفت کنکور باشه و فک کن نهایی وجود نداره.بعد اردیبهشت میبینی مثل آب خوردن حل میکنی نهایی رو.تازه میتونی از امتحان نهایی الا هم استفاده کنی.محمد پیرزاده منظورتون از امتحان نهایی الا چیه ؟؟
-
محمد پیرزاده منظورتون از امتحان نهایی الا چیه ؟؟
mahsaaa rezaeee سلام، اون دوره هایی که دبیرا امتحان نهایی سالای قبل رو حل میکنن !
-
سلام راه ابریشمیای گل امیدوارم حال دلتون خوب باشه:cherry_blossom: :cherry_blossom:
یه مشورت میخواستم از راه ابریشمیای عزیز .
تا این ازمون که میشه سومین ازمون قلمچی من متوجه یه سری اشکالات در برنامه و شیوه کار کردنم با راه ابریشم شدم.
رشتم تجربیه و نمیشه گفت صفر صفرم ولی تست زیاد کار نکردم از پایه.
ازطرفی من از 1 مهر تا الان مدرسه هم میرفتم . مدرسمم تیزهوشانه .و راه ابریشمم داشتم . برای بودجه بندی های ازمون اگه بخوام هم مدرسه برم و هم راه ابریشم درسنامشو داشته باشم درواقع دارم دوشیفت مدرسه میرم و این یکم وقت گیره برای یه کنکوری .
توی شهرمون یه مدرسه هست که میتونم اونجا ثبت نام کنم و فقط ازمونای ترمو بدم و امتحان نهایی.مستمرو برحسب امتحان ترم میدن و کلا از بابت مستمر خیالتو راحت میکنن.
بنظرتون مدرسم رو عوض کنم و راه ابریشمو به جای مدرسم قرار بدم؟و بااون پیش ببرم؟
از اقای پویان نظر مشورت خواتم ایشون گفتن حذف مدرسه انتخاب شخصیه.
من از وقتی این پک و تهیه کردم حواسم به تدریس معلما سر کلاس نیست و درواقع امتحانات مدرسمو هم دارم با این جزوه های پک میدم.البته اینم بگماا من تایم مطالعم بالاست ولی چون تا دو مدرسم وقت نمیشه زیاد تستای ابریشم و کار کنم و ازمونا و کنکورچه هاشو که اصلاااا.
لطفا راهنماییم کنین.
از مدیرم خانوادم مشاورم پرسیدم همشون گفتن اشتباه میکنی و معدل امسال مهمه و...(راه ابریشمو تازه شنیده بودن و نمیشناختن)
بنظرتون با وجود راه ابریشم نمیشه نهایی و پاس کرد؟
باید یکیو انتخاب کنم چون واقعا وقت کمه.بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانیکسی هست که اینکارو کرده باشه ؟
@M-an
mahsaaa rezaeee من پارسال تجربه امتحان نهایی دادن رو داشتم !
سوالاش خیلی راحته ! واسه بعضی درسا من فقط سوالای سال قبل و پاسخنامشو حفظ کردم و رفتم سر جلسه (نمره هامم بد نبود، حدود 19/5 یا 20) !
سعی کن بیشتر درگیر کنکور باشی تا نهایی ! چون نهایی خیلی راحته !
موفق باشید ! -
mahsaaa rezaeee سلام، اون دوره هایی که دبیرا امتحان نهایی سالای قبل رو حل میکنن !
ali jafari 6 اهاا
-
سوالاش خیلی راحته ! واسه بعضی درسا من فقط سوالای سال قبل و پاسخنامشو حفظ کردم و رفتم سر جلسه (نمره هامم بد نبود، حدود 19/5 یا 20) !
موفق باشید !ali jafari 6 معدل امسال تاثیرش 40 درصدی شد و من برای همین یکم میترسم ولی بازم کنکور مهمتره .
به هر حال من تصمیممو گرفتم و نمیرم مدرسه از شنبه .
طبق ابریشم مدرسه رو پیش میبرم.
تست میزنم.
درسنامه دهمو میبینم و تست
امتحان تشریحیم ماهانه میگیرم از خودم.امیدوارم بتونم خودم پیش ببرم
-
موفق باشید !ali jafari 6 ممنون همینطور شما:cherry_blossom: :cherry_blossom:
-
ali jafari 6 معدل امسال تاثیرش 40 درصدی شد و من برای همین یکم میترسم ولی بازم کنکور مهمتره .
به هر حال من تصمیممو گرفتم و نمیرم مدرسه از شنبه .
طبق ابریشم مدرسه رو پیش میبرم.
تست میزنم.
درسنامه دهمو میبینم و تست
امتحان تشریحیم ماهانه میگیرم از خودم.امیدوارم بتونم خودم پیش ببرم
mahsaaa rezaeee معدل اگه تاثیرش 50 درصد هم بشه تو رتبه های خوب عملا بی تاثیره ! چون کسایی که رتبه خوب میارن همشون معدلاشون خوبه ! اینم تو پرانتز بگم که بیشتر معدل بر میگرده به امتحان نهایی (چون ضریبش نسبت به بقیه نمره ها بالاتره) !
من یه بار از این مسیر رد شدم و پیشنهادم اینه که خودتون رو درگیر مدرسه و اینا نکنین ! ولی کلا هم بی خیالش نشین !
موفق باشید ! -
ali jafari 6 ممنون همینطور شما:cherry_blossom: :cherry_blossom:
mahsaaa rezaeee خواهش
-
mahsaaa rezaeee معدل اگه تاثیرش 50 درصد هم بشه تو رتبه های خوب عملا بی تاثیره ! چون کسایی که رتبه خوب میارن همشون معدلاشون خوبه ! اینم تو پرانتز بگم که بیشتر معدل بر میگرده به امتحان نهایی (چون ضریبش نسبت به بقیه نمره ها بالاتره) !
من یه بار از این مسیر رد شدم و پیشنهادم اینه که خودتون رو درگیر مدرسه و اینا نکنین ! ولی کلا هم بی خیالش نشین !
موفق باشید !ali jafari 6 درسته حرفاتون ممنون:cherry_blossom:
-
ali jafari 6 درسته حرفاتون ممنون:cherry_blossom:
mahsaaa rezaeee سلام اگه بخوام راهنمایی کنم بگم بهترین کار رو کردین. بشرطی که تمام استفاده رو از راه ابریشم ببرید و روی دوازدهم حساب ویژه ای کنید
و برای دوازدهم حتما پیش خوانی داشته باشید مثلا روز های جمعههمایش آرش برای کنکور و برای امتحان نهایی هم کار میکنن
و یک چیزی بگم من خیلی حساب کردم اگه بخواین رتبه زیر هزار بیارین معدل 20 هم دیگه تاثیری نداره(اگه باشه هم خیلی خیلی کم. حساب کردم) -
mahsaaa rezaeee سلام اگه بخوام راهنمایی کنم بگم بهترین کار رو کردین. بشرطی که تمام استفاده رو از راه ابریشم ببرید و روی دوازدهم حساب ویژه ای کنید
و برای دوازدهم حتما پیش خوانی داشته باشید مثلا روز های جمعههمایش آرش برای کنکور و برای امتحان نهایی هم کار میکنن
و یک چیزی بگم من خیلی حساب کردم اگه بخواین رتبه زیر هزار بیارین معدل 20 هم دیگه تاثیری نداره(اگه باشه هم خیلی خیلی کم. حساب کردم)@mh-mojarrad درسته. انشاالله هممون باهم موفق شیم.:smiling_face: :star-struck: :victory_hand_light_skin_tone:
-
و یک چیزی بگم من خیلی حساب کردم اگه بخواین رتبه زیر هزار بیارین معدل 20 هم دیگه تاثیری نداره(اگه باشه هم خیلی خیلی کم. حساب کردم)@mh-mojarrad شما پشت کنکوری؟ یا دوازدهم؟
-
@mh-mojarrad شما پشت کنکوری؟ یا دوازدهم؟
mahsaaa rezaeee
یجورایی میشه گفت پشت کنکوری یجورایی دوازدهم
پارسال برای یک کار مرخصی تحصیلی گرفتم
بعد مجبور شدم مدرسه نرفته بعضی از دروس رو خرداد بعضی شهریور امتحان نهایی بدم چند تا درس مونده که اونارو هم باید خرداد سال دیگه بدم در کل دهنم سرویس شد
ولی خوبیش این بود که دیگه امسال مدرسه نمیرم و سال اولیه که دارم برای کنکور میخونم
سعی میکنم از همه راه ابریشم استفاده کنم و برای دروس تخصصی یک منبع تست جدا هم داشته باشم -
mahsaaa rezaeee
یجورایی میشه گفت پشت کنکوری یجورایی دوازدهم
پارسال برای یک کار مرخصی تحصیلی گرفتم
بعد مجبور شدم مدرسه نرفته بعضی از دروس رو خرداد بعضی شهریور امتحان نهایی بدم چند تا درس مونده که اونارو هم باید خرداد سال دیگه بدم در کل دهنم سرویس شد
ولی خوبیش این بود که دیگه امسال مدرسه نمیرم و سال اولیه که دارم برای کنکور میخونم
سعی میکنم از همه راه ابریشم استفاده کنم و برای دروس تخصصی یک منبع تست جدا هم داشته باشم@mh-mojarrad
عجب.....
الان شما راضی تری بدون مدرسه راه ابریشمو پیش میبری؟
فقط برای دروس تخصصی منبع دیگه ای دارید؟نیازه؟؟
-
@mh-mojarrad
عجب.....
الان شما راضی تری بدون مدرسه راه ابریشمو پیش میبری؟
فقط برای دروس تخصصی منبع دیگه ای دارید؟نیازه؟؟
mahsaaa rezaeee بله واقعا یه لحظه با خودم تصور میکنم که باید مدرسه برم دیوونه میشه
ولی در صورت مدرسه نرفتن ادم باید یکم اراده هم داشته باشه سختیش فقط همینه
من تو دروس تخصصی یک جوریم که باید همون مبحثی رو که اون روز خودم تست بزنم یادگیریم رو ده برابر میکنه مخصوصا درس زیست که تستی رو اشتباه زدم اگه نکته خوبی داشتو وارد کتابم کنم
چون تست های آلا معمولا کلی یا درس به درسه
نمیشه برای اونقدری که در یک روز خوندی تست بزنی