شروع راه ابریشم با تاخیر
-
Robabe Rezaie سلام، اول هر فرسنگ واسه هر کدوم از درسا توی کلیپ صفر (تابلو راهنما) هر کدوم از معلما میگن که قراره چه چیزاییو تو این فرسنگ بخونیم و پیش نیازشون رو هم میگن ! اونا رو ببینید !
(البته همه درسا اینطور نیستن)ali jafari 6 این هنوز درست حالیش نشد
کامل تر توضیح بده -
ali jafari 6 این هنوز درست حالیش نشد
کامل تر توضیح بدهعلی طهماسبی درسایی که تو فرسنگ سه پیش نیاز دارن رو برگردن و پیش نیازشون رو ببینن ! بقیه درسا رو هم بزارن واسه ایستگاه جبرانی !
-
علی طهماسبی درسایی که تو فرسنگ سه پیش نیاز دارن رو برگردن و پیش نیازشون رو ببینن ! بقیه درسا رو هم بزارن واسه ایستگاه جبرانی !
ali jafari 6
فیلما را همشا دانلود کنه ؟ایا همه فرسمگ ها همه دروس اپدیت شدن -
ali jafari 6
فیلما را همشا دانلود کنه ؟ایا همه فرسمگ ها همه دروس اپدیت شدنعلی طهماسبی همه دروس مطابق کنکور 1401 هستن ولی امسال ضبط نشدن (فقط بعضیاشون امسال ضبط میشن) ! دانلود کردن یا نکردن هم یه مسئله شخصیه ! شاید بخوان انلاین ببینن !
-
علی طهماسبی درسایی که تو فرسنگ سه پیش نیاز دارن رو برگردن و پیش نیازشون رو ببینن ! بقیه درسا رو هم بزارن واسه ایستگاه جبرانی !
ali jafari 6 منم مثل ایشون تازه با راه ابریشم آشنا شدم. نمیشه الان از فرسنگ اول شروع کرد؟!
-
من خودمم دوهفته ای هست شروع کردم
-
علی طهماسبی همه دروس مطابق کنکور 1401 هستن ولی امسال ضبط نشدن (فقط بعضیاشون امسال ضبط میشن) ! دانلود کردن یا نکردن هم یه مسئله شخصیه ! شاید بخوان انلاین ببینن !
ali jafari 6 منظورم تغیراتشونه
کدوم درس اختصاصی کامل هستن و نیازی به ضبط جدید ندارن -
ali jafari 6 منم مثل ایشون تازه با راه ابریشم آشنا شدم. نمیشه الان از فرسنگ اول شروع کرد؟!
Fatemeh Ourang سلام، اگه الان از فرسنگ یک شروع کنی از فرسنگ سه (که الان باید بخونیش) عقب میمونی ! بهتره از فرسنگای قبل پیش نیازها رو بخونی و الان فرسنگ سه رو شروع کنی ! تو زمان های جبرانی هم میتونی کمبودای فرسنگ یک و دو رو جبران کنی !
-
ali jafari 6 منظورم تغیراتشونه
کدوم درس اختصاصی کامل هستن و نیازی به ضبط جدید ندارنعلی طهماسبی همشون کاملا مطابق کنکور امسالن !
-
دوستان سلام، من تازه راه ابریشم رو گرفتم و تازه میخوام شروع کنم با راه ابریشم بخونم. ولی از اونجایی که از بقیه راه ابریشمی ها عقب هستم، پیشنهادتون به من چیه؟ از اول شروع کنم به خوندن یا از فرسنگی که بقیه الایی ها توش هستن؟
Robabe Rezaie سلام.
ازمون شرکت میکنید؟
بنظرم طبق برنامه ازمونت پیش برو. جاهایی که عقب موندی بزار ایستگاه جبرانی.
-
Robabe Rezaie سلام.
ازمون شرکت میکنید؟
بنظرم طبق برنامه ازمونت پیش برو. جاهایی که عقب موندی بزار ایستگاه جبرانی.
mahsaaa rezaeee نه آزمون نمیرم. یکی از دوستانم گفتن با برنامه گزینه دو جلو برم ..
-
Robabe Rezaie سلام، اول هر فرسنگ واسه هر کدوم از درسا توی کلیپ صفر (تابلو راهنما) هر کدوم از معلما میگن که قراره چه چیزاییو تو این فرسنگ بخونیم و پیش نیازشون رو هم میگن ! اونا رو ببینید !
(البته همه درسا اینطور نیستن)ali jafari 6 آها ممنون از راهنماییتون
-
Fatemeh Ourang سلام، اگه الان از فرسنگ یک شروع کنی از فرسنگ سه (که الان باید بخونیش) عقب میمونی ! بهتره از فرسنگای قبل پیش نیازها رو بخونی و الان فرسنگ سه رو شروع کنی ! تو زمان های جبرانی هم میتونی کمبودای فرسنگ یک و دو رو جبران کنی !
ali jafari 6 بله میرم از فرسنگ سه شروع کنم فقط استرس اینو دارم که آیا تو ایستگاه های جبرانی میتونم فرسنگ یک و دو رو برسونم ؟
-
ali jafari 6 بله میرم از فرسنگ سه شروع کنم فقط استرس اینو دارم که آیا تو ایستگاه های جبرانی میتونم فرسنگ یک و دو رو برسونم ؟
Robabe Rezaie قطعا میرسی ! اگه با برنامه پیش بری !
-
Robabe Rezaie قطعا میرسی ! اگه با برنامه پیش بری !
ali jafari 6 امیدوارم همه اونایی که مثل من عقبن برسن
ممنون از راهنماییتون -
mahsaaa rezaeee نه آزمون نمیرم. یکی از دوستانم گفتن با برنامه گزینه دو جلو برم ..
Robabe Rezaie خوبه دیگه
-
سلام من کنکوری ۱۴۰۱ ریاضی ام
هیچی نخوندمبنظرتون با راه ابریشم میتونم به کنکور خودمو برسونم و کاملا اماده شم؟
-
سلام من کنکوری ۱۴۰۱ ریاضی ام
هیچی نخوندمبنظرتون با راه ابریشم میتونم به کنکور خودمو برسونم و کاملا اماده شم؟
Engineer Per در کل میتونی برسی
اما باید برسی کنی که آیا با راه ابریشم یا ..... -
Engineer Per در کل میتونی برسی
اما باید برسی کنی که آیا با راه ابریشم یا .....mohammadhosein Bahadori شروع کردم کنکوری بخونم اما منم درباره همین نظر پرسیدم ک با راه ابریشم چطوره
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد