فشار خون در بطن چپ و آئورت
-
@f-seif-0 ببین وقتی دریچه داره وقتی وارد عمل میشه وقتی کنترل کننده حجم یعنی قید همواره درست نیست
آقا من تمام بحثم سر این قید هموارهاست@roghayeh-eftekhari
بابا من خودمو میکشم از دست تو
اره عزیزدلم شما حرفت درسته کاملن
باشد که رستگار شوی -
@f-seif-0 ببین وقتی دریچه داره وقتی وارد عمل میشه وقتی کنترل کننده حجم یعنی قید همواره درست نیست
آقا من تمام بحثم سر این قید هموارهاست@roghayeh-eftekhari دختر خوب وقتی عملکرد قلب غیرعادی باشه خیلی چیزا از حالت عادی خارج میشه!!!
-
اینم از همواره!
-
-
@roghayeh-eftekhari
بابا من خودمو میکشم از دست تو
اره عزیزدلم شما حرفت درسته کاملن
باشد که رستگار شوی -
رقیه دوس داشتی بگو منم درجریان باشم کجارو متوجه نمیشی
-
@roghayeh-eftekhari دختر خوب وقتی عملکرد قلب غیرعادی باشه خیلی چیزا از حالت عادی خارج میشه!!!
-
@roghayeh-eftekhari ابجی جون من بیخیال حرف تو درست تو کنکور هم اومدم مثل حرف تورو میزنیم
-
fatemeh8181 بخون صفحه های قبلو
-
@roghayeh-eftekhari در فشار خون در بطن چپ و آئورت گفته است:
@f-seif-0 نوچ من که نمیگم حرفم درسته میخوام قانع شم
نه اتفاقن نمیخوای قانع شی
مصری که بگی همواره غلطه
وگرنه همون دفعه اول من بت گفتم تو وویسا بت گفتم چن نفر دیگه دارن میگن قبول نمیکنی خودت :_)
به قول اقای پویان نظر داری جلوی فهمیدن مقاومت میکنی -
@roghayeh-eftekhari اره اره هیچ کاری نمیکنه
-
fatemeh8181 با همواره مشکل داره فاطمه
-
@roghayeh-eftekhari لاکرادار چرا جون دل میری رو اعصاب یاسین هم که گفت گفت دریچه نیست
-
@roghayeh-eftekhari در فشار خون در بطن چپ و آئورت گفته است:
@f-seif-0 نوچ من که نمیگم حرفم درسته میخوام قانع شم
نه اتفاقن نمیخوای قانع شی
مصری که بگی همواره غلطه
وگرنه همون دفعه اول من بت گفتم تو وویسا بت گفتم چن نفر دیگه دارن میگن قبول نمیکنی خودت :_)
به قول اقای پویان نظر داری جلوی فهمیدن مقاومت میکنی@f-seif-0 یاری نبود؟
-
@roghayeh-eftekhari لاکرادار چرا جون دل میری رو اعصاب یاسین هم که گفت گفت دریچه نیست
heydar taherinejad ارع پسره پزشکی گفت یکجا دریچه میگن یکجا نمیگن اصلا خیلی مهم نیست
-
بچه ها اشتباهتون اینجاست فکر میکنید بحث سر یک موضوع دعوا و قطعا یه طرف مشکل داره ولی اشتباهه ، بحث اتفاقا باعث پیشرفته
آقا من اشتباه میگم خب دلیلایتون قانع کننده نیست برام ازتون به عنوان دوست میخوام بیشتر بگین گفتم اگه طاقت ندارین شروع نکنم -
حالا تو هم سیخ میکنی زیر موصوع
-
اصن اگرم یه دهم درصدم دریچه باشه
کتاب جز دریچه ها حسابش نکرده:|
پس واسه کنکورم نباید در نظر گرفت -
همواره درسته میشه دلیل بیاری اخه چرا باید دریچه بطور کامل جلو خونو بگیره مگه اسکول بازیا
-
همواره درسته میشه دلیل بیاری اخه چرا باید دریچه بطور کامل جلو خونو بگیره مگه اسکول بازیا
fatemeh8181 مگه دریچه های سینی کلا جلو خونو میگیرن؟؟