فشار خون در بطن چپ و آئورت
-
fatemeh8181 ببین فاطمه قطعا نشتی داره این شکی نیست اما این نمیشه که همواره خون وارد قلب بشه
خون مثل ادرار کم نیست
بهرحال یه فشار و حجم خیلی بیشتری داره حالا همواره این حجم وارد دهلیز بشه
به نظرت دهلیز توانایی داره؟؟؟@roghayeh-eftekhari تو داری درباره همواره حرف میزنی
پس وقتی نشت میکنه یعنی همواره درحال ورود خونه -
@roghayeh-eftekhari وقتی کل استراحت قلب 0.8 ثانیه هست ببین چقدر تند تند کار میکنه
-
@roghayeh-eftekhari تو داری درباره همواره حرف میزنی
پس وقتی نشت میکنه یعنی همواره درحال ورود خونهfatemeh8181 دیگه اینو تکذیب کنه من ترک تحصیل میکنم
-
fatemeh8181 دیگه اینو تکذیب کنه من ترک تحصیل میکنم
@yasin-sheibak ارام باش
-
پس وقتی نشت میکنه یعنی همواره درحال ورود خونهfatemeh8181 نه دیگه ببین همواره ام نشتی نداریم که داریم؟؟
-
@f-seif-0 ببین تو میگی تو تایم استراحتم دریچه بین بطن و دهلیز بازه این امکان نداره چون قلب هیچ فعالیتی نداره دیگه
@roghayeh-eftekhari
خب معلومه که بازه تو شکل کتابم این واضحه که تو استراحت عمومی دریچه بین دهلیز وبطن بازه
-
@f-seif-0 ببین تو میگی تو تایم استراحتم دریچه بین بطن و دهلیز بازه این امکان نداره چون قلب هیچ فعالیتی نداره دیگه
@roghayeh-eftekhari ببین تو اون زمان استراحت که خون وارد میشه سریع خارج میشه
-
fatemeh8181 نه دیگه ببین همواره ام نشتی نداریم که داریم؟؟
@roghayeh-eftekhari
دادا خودت گفتی خودتو نقض میکنی -
@roghayeh-eftekhari
خب بله که هست اگه بی برنامه بود الان ما چجوری زنده بودیم -
پس وقتی نشت میکنه یعنی همواره درحال ورود خونهfatemeh8181 این حرفت قانعم میکنه
اما اینکه همواره از طرف سیاهرگ خون وارد بشه ارو قبول ندارم -
fatemeh8181 نه دیگه ببین همواره ام نشتی نداریم که داریم؟؟
@roghayeh-eftekhari اون نشتی که تو میگی فقط زمانیه که قلب حالت غیر عادی داشته باشه!!!
-
fatemeh8181 این حرفت قانعم میکنه
اما اینکه همواره از طرف سیاهرگ خون وارد بشه ارو قبول ندارم@roghayeh-eftekhari
پس از کجا وارد بشه؟ -
اما اینکه همواره از طرف سیاهرگ خون وارد بشه ارو قبول ندارم@roghayeh-eftekhari
دلیل بیارررررر
چرا -
اما اینکه همواره از طرف سیاهرگ خون وارد بشه ارو قبول ندارم@roghayeh-eftekhari پس از کجا بیاد از سرخرگ؟!
-
اجی مهربونشم داره عصبی میشه
-
@roghayeh-eftekhari
دادا خودت گفتی خودتو نقض میکنیfatemeh8181 ببین دادا من میگم نشتی داریم خب اما این دائمی نیست یا اصلاهمین الان یهویی به ذهنم رسید اونو چرا باید اسمشو ورود خون بذاریم؟؟
-
@f-seif-0 بوی خطرر میاد دوستان
-
fatemeh8181 ببین دادا من میگم نشتی داریم خب اما این دائمی نیست یا اصلاهمین الان یهویی به ذهنم رسید اونو چرا باید اسمشو ورود خون بذاریم؟؟
@roghayeh-eftekhari چرا میگی دادا؟!
-
fatemeh8181 ببین دادا من میگم نشتی داریم خب اما این دائمی نیست یا اصلاهمین الان یهویی به ذهنم رسید اونو چرا باید اسمشو ورود خون بذاریم؟؟
@roghayeh-eftekhari
چطور ممکنه خدایا