تست استوکیومتری
-
sarvin Piri نه ممنون دیگه نیازی نیست اونو تونستم حل کنم🙏🌸 میشه اگ وقت کردید اینو بگید:یک نمونه 5گرمی اهن( عدد رومی2)سولفید صنعنی که حاوی مقدار اهن فلزی است باHcl واکنش داده و حجم گازh2 تولید شده در شرایط Stp هست0/2لیتر.درصد خلوص اهن )عدد رومی 2) سولفید چقدره؟
رضا احمدی در رفقا میشه تو حل این سوال بهم کمک کنید در یک واحد صنعتی از سنگ معدن که دارای64درصد ازcr2o3 است برای استخراج کروم استفاده میشود برای تولید844کیلو گرم کروم به تقریب چن تن از این سنگ معدن نیاز است؟ خودم هرجور حل میونم به جواب نمیرسم😣 گفته است:
sarvin Piri نه ممنون دیگه نیازی نیست اونو تونستم حل کنم🙏🌸 میشه اگ وقت کردید اینو بگید:یک نمونه 5گرمی اهن( عدد رومی2)سولفید صنعنی که حاوی مقدار اهن فلزی است باHcl واکنش داده و حجم گازh2 تولید شده در شرایط Stp هست0/2لیتر.درصد خلوص اهن )عدد رومی 2) سولفید چقدره؟
-
رضا احمدی به خاطر این میگمچک کنین روی سوالو چون واکنش Fesو Hcl,باعث تولید گاز H۲نمیشه
sarvin Piri واکنش هایی ک داده این هاست: Fe+Hcl______>Fecl2+H2 بعدی Fes+Hcl_______>Fecl2+H2s
-
رضا احمدی به خاطر این میگمچک کنین روی سوالو چون واکنش Fesو Hcl,باعث تولید گاز H۲نمیشه
sarvin Piri میشهH2S
-
sarvin Piri واکنش هایی ک داده این هاست: Fe+Hcl______>Fecl2+H2 بعدی Fes+Hcl_______>Fecl2+H2s
رضا احمدی جواب نهایی تو گزینه ها ۱۵ درصد اومده تقریبا ؟
-
رضا احمدی اگه لطف کنین روی تست رو عکسی بندازین بفرستین خیلی خوب میشه .چون فک میکنم یه واکنشی رو باید در جهت عکسش بنویسین
-
رضا احمدی اگه لطف کنین روی تست رو عکسی بندازین بفرستین خیلی خوب میشه .چون فک میکنم یه واکنشی رو باید در جهت عکسش بنویسین
)
sarvin Piri در رفقا میشه تو حل این سوال بهم کمک کنید در یک واحد صنعتی از سنگ معدن که دارای64درصد ازcr2o3 است برای استخراج کروم استفاده میشود برای تولید844کیلو گرم کروم به تقریب چن تن از این سنگ معدن نیاز است؟ خودم هرجور حل میونم به جواب نمیرسم😣 گفته است:
-
)
sarvin Piri در رفقا میشه تو حل این سوال بهم کمک کنید در یک واحد صنعتی از سنگ معدن که دارای64درصد ازcr2o3 است برای استخراج کروم استفاده میشود برای تولید844کیلو گرم کروم به تقریب چن تن از این سنگ معدن نیاز است؟ خودم هرجور حل میونم به جواب نمیرسم😣 گفته است:

-
رضا احمدی خیلی ممنونم .من روش حتما فک میکنم تا حلش کنم .حل کردم جواب رو خدمتتون میفرستم
-
رضا احمدی سلام .جوابحل کردم الان جواب رو با توصیحاتش میفرستم خدمتتون
-
رضا احمدی
سلام.و جواب تست به این صورت هست .بازم هر جا گنگ بود براتون بگین تا توضیحات بیشتری خدمتتون ارائه بدم -
رفقا میشه تو حل این سوال بهم کمک کنید در یک واحد صنعتی از سنگ معدن که دارای64درصد ازcr2o3 است برای استخراج کروم استفاده میشود برای تولید844کیلو گرم کروم به تقریب چن تن از این سنگ معدن نیاز است؟ خودم هرجور حل میونم به جواب نمیرسم😣
رضا احمدی سلام؛
تبریک میگم... رکورد طولانیترین عنوان تاپیک به شما تعلق میگیره :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes:
قراره عنوانهامون کوتاه و خلاصهای از موضوع تاپیک باشهها، یادتون رفته؟ :grinning_face_with_sweat: -
رضا احمدی
سلام.و جواب تست به این صورت هست .بازم هر جا گنگ بود براتون بگین تا توضیحات بیشتری خدمتتون ارائه بدمsarvin Piri ایوللل خیلی خیلی ممنونم لطف کردید🌼😍
-
رضا احمدی سلام؛
تبریک میگم... رکورد طولانیترین عنوان تاپیک به شما تعلق میگیره :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes:
قراره عنوانهامون کوتاه و خلاصهای از موضوع تاپیک باشهها، یادتون رفته؟ :grinning_face_with_sweat: -
sarvin Piri ایوللل خیلی خیلی ممنونم لطف کردید🌼😍
رضا احمدی خواهش میکنم .امیدوارم براتون مفید باشه .بازم هر موقع سوال یا مشکلی داشتین میتونین ازم بپرسین 🌻🌻🌻🌻
-
رضا احمدی خواهش میکنم .امیدوارم براتون مفید باشه .بازم هر موقع سوال یا مشکلی داشتین میتونین ازم بپرسین 🌻🌻🌻🌻

-
sarvin Piri سلامم شرمنده من مزاحم میشم🙏 میشه تو حل این سوال یه کمکی کنید😅 هیچ جوره جواب در نمیاد باید بینCUs وCU2sرابطه ای بنویسیم؟
-
sarvin Piri سلامم شرمنده من مزاحم میشم🙏 میشه تو حل این سوال یه کمکی کنید😅 هیچ جوره جواب در نمیاد باید بینCUs وCU2sرابطه ای بنویسیم؟
رضا احمدی سلان خدمت شما .خیر خواهش میکنم اینجا برای رفع اشکاله دیگه .بله الان بررسی کنم سوال رو جواب رو خدمتتون میفرستم .
-
رضا احمدی سلام .من حل کردم ولی یه جواب تقریبی اوردم .میشه بگین .کدوم گزینه جوابه که بدونم درست حل کردم یا نه ؟اگه درست باشه که بفرستم خدمتتون
-
رضا احمدی سلام .من حل کردم ولی یه جواب تقریبی اوردم .میشه بگین .کدوم گزینه جوابه که بدونم درست حل کردم یا نه ؟اگه درست باشه که بفرستم خدمتتون
sarvin Piri نه متاسفانه الان به پاسخنامه دسترسی ندارم میشه شما همون جوابی که بدست اوردید بفرستید من روشتون رو ببینم🙏 باز من بعدا عکس پاسخنامه رو ارسال میکنم
-
رضا احمدی سلام اقای احمدی جواب رو تا شب ارسال میکنم .