ساختار سلولی
-
خب شبکه اندوپلاسمی هم داخل پلاسموسیته
-
کدام گزینه درست است؟
1)در شبکه آندوپلاسمی زبر پروتئین های دفاعی لنفوسیت های B، توسط آنزیم هایی غیرپروتئینی ساخته می شوند.
2)بزرگترین اندامکی که در بسیاری از سلول های گیاهی بالغ قرار دارد، در شایستگی تکاملی گیاهان موثر نیست.
3)لیزوزومی که در برخی از سلول های گیاهی وجود دارد، می تواند در حفظ پلی مر های سلول نقش داشته باشد.
4)برای تولید پیش سازهای ریبوزوم در هستک های سلول، نیاز به ایجاد شرایط ویژه ای در هسته نیست.@dr-bernosi دو درسته چون واکوىل در سلول های بالغه
-
@dr-bernosi یک غلطه چون داخل پلاسموسیت ساخته میشه
barghamadi کتاب که معمولا چیزی رو واضح نمیگه
ولی من از این جهت گفتم ۱ که کتاب سال دوم خودش اشاره کرده به ساختن پادتن فعال و کامل
حالا بازهم نمیدونم درست هست یا خیر!!!
سوالش انگار دام دارهست! -
ولی من از این جهت گفتم ۱ که کتاب سال دوم خودش اشاره کرده به ساختن پادتن فعال و کامل
سوالش انگار دام دارهست!@f_ssu در ساختار سلولی گفته است:
سوالش انگار دام دارهست!من نمیام که سوال ساده بدم! یچزی باید باشه که درس بشه چنتا نکته یاد گرفته بشه!
-
خب شبکه اندوپلاسمی هم داخل پلاسموسیته
@dr-bernosi خوب منظورش ریبوزومه
-
@f_ssu در ساختار سلولی گفته است:
سوالش انگار دام دارهست!من نمیام که سوال ساده بدم! یچزی باید باشه که درس بشه چنتا نکته یاد گرفته بشه!
-
@dr-bernosi دو درسته چون واکوىل در سلول های بالغه
barghamadi اما نمیشه گفت واکوئل با جذب اب اصافی باعث منبسط شدن سلول میشه ب شایستگی تکاملیش کمک میکنه؟؟
ربطی نداره؟؟ -
دوستان سوال ویرایش شد :| اشتباه لپی لفظی داشت!
-
ساده تر شد
-
barghamadi اما نمیشه گفت واکوئل با جذب اب اصافی باعث منبسط شدن سلول میشه ب شایستگی تکاملیش کمک میکنه؟؟
ربطی نداره؟؟@f_ssu تو سوال گفته نمیکنه ولی من فک کردم گفته میکنه دو عم غلطه
-
ربطی نداره؟؟@f_ssu در ساختار سلولی گفته است:
ربطی نداره؟؟ربط که نداره! ولی بیشتر فکر کنین
-
بگم پاسخشو؟
-
3 هم میتونه درست باشه
-
بگم پاسخشو؟
-
چهارم که احتمالا پیش ساز ریبوزوم شرایط خاصی میخواهد که داخل هستک ساخته میشه
-
چهارم که احتمالا پیش ساز ریبوزوم شرایط خاصی میخواهد که داخل هستک ساخته میشه
سوالا کلا تخیلیه