با خرید راه ابریشم تست از کتاب تست نمیزنید؟فقط دیویدی و جزوه های خودشون رو استفاده میکنید؟توروخدا جواب بدید نیاز دارم به جوابش
-
اگه بخوای همه ی تست های راه ابریشم رو بزنی دیگه نمیرسی مخصوصا اینکه مدرسه هم داشته باشی
@آرمان-میرانی شما خودتون چیکار میکنید؟
-
@آرمان-میرانی شما خودتون چیکار میکنید؟
Rezvan rezaei من خودم کتاب تست کنار راه ابریشم براه همه دروس دارم اما برای اینکه مدرسه هم دارم بی استفاده فعلا مونده واقعا
-
@آرمان-میرانی کدوم بخش دیویدی هاشو بزنم میرسم به کتاب تست؟
Rezvan rezaei مدرسه هم دارید؟
-
@آرمان-میرانی نه
-
@آرمان-میرانی این برنامه ک اینا دادن پر فیلمه چ محصل چ فارغ التحصیل پس کی تست بزنیم؟
-
@آرمان-میرانی این برنامه ک اینا دادن پر فیلمه چ محصل چ فارغ التحصیل پس کی تست بزنیم؟
Rezvan rezaei فیلم تست ها رو دیگه نیاز نیست نگاه کنید، تست ها رو خودتون میزنید هر کدوم رو نتوانستید حل کنید روش حل اش رو نگاه میکنید
-
یا شاید یک قسمت رو بلد باشید درسنامه رو سرعت فیلم رو مثلا میزارید رو 1.5 برار
-
Rezvan rezaei بعد تنها اشکال راه ابریشم همین برنامه اش هست یک جا هایی میبینید که با آزمونی که اگه میدید منطبق نیست پس باید فیلم های اون قسمت رو پیدا کنید و تو برنامه بزارید یا یک جا هایی رو که اضافه گذاشتند پاک کنید که خیلی کار سختی هم نیست میتونید روز آزمون بعد هر آزمون وقت بزارید و بر اساس تعداد فیلم ها خودتون برنامه برای خودتون درست کنید.
راه ابریشم میشه گفت واقعا کامل و عالی هست اگه درست ازش استفاده بشه -
در کنار راه ابریشم کتاب تست جدا نمیزنید اخه تایم دیویدی ها زیاده اصلا به منبع دیگ ای میرسید؟
Rezvan rezaei به نظرم منبع دیگه ای نیاز نیست(ادبیات نشرالگو داری کنارش بزن)
با برنامه گزینه ۲ پیش بری فرسنگ به فرسنگ جلو میری ولی قلمچی یه جاهایی نامنظم میشه.
در ضمن دی وی دی نمیدن فقط تماشای آنلاین یا دانلود. -
Rezvan rezaei بعد تنها اشکال راه ابریشم همین برنامه اش هست یک جا هایی میبینید که با آزمونی که اگه میدید منطبق نیست پس باید فیلم های اون قسمت رو پیدا کنید و تو برنامه بزارید یا یک جا هایی رو که اضافه گذاشتند پاک کنید که خیلی کار سختی هم نیست میتونید روز آزمون بعد هر آزمون وقت بزارید و بر اساس تعداد فیلم ها خودتون برنامه برای خودتون درست کنید.
راه ابریشم میشه گفت واقعا کامل و عالی هست اگه درست ازش استفاده بشه@آرمان-میرانی یه سوال من ازمون قلمچی میدم و منطبق نیستبرنامه با ازمون و جدا جدا خودم تطبیق میدم بعد خب تست ها قاطییه و حتی ترکیبیه اونارو چیکار کنم بشینم یکی یکی جدا کنم ؟؟
-
یا خدا دیویدی چه صیغه اییه ؟!
-
در کنار راه ابریشم کتاب تست جدا نمیزنید اخه تایم دیویدی ها زیاده اصلا به منبع دیگ ای میرسید؟
Rezvan rezaei من مدرسه نمیرم
در دروس تخصصی از یک منبع دیگه هم استفاده میکنم واقعا لازمه
چون خیلی مهمه که همون درسی که اونروز میخونید براش تست بزنید مخصوصا تخصصی