درسیتی یا نادرستی موارد زیر در ارتباط با مواد اولیۀ مصرفی در فرآیند ترجمه بیان شده است رو مشخص کنید .
5-در فرآیند تراوش همانند فرآیند بازجذب، بین خون و مایع بین یاخته ای جابه جا میشود.
6-فقط با صرف انرژی میتواند به نوکلئوتید جایگاه اتصال خود در رنای ناقل )tRNA ،)متصل شود.
7- اتم مرکزی در آن به گروه هایی متصل میشود که حداقل یک اتم هیدروژن در ساختار خود دارند.
8-در ساختار آنها پیوند های پپتیدی و پیوند های هیدروژنی و حتی یونی هم میتوان دید.
@تجربیا
بیاید وسط ببینم 😂
با ذکر دلیل هر گزاره خود را از عذاب دوزخ نجات دهید 😈
به نام خدا
سلام به همه ی آلاییایی عزیز 😍😎
امیدوارم حالتون خوب باشه
و به برنامه هاتون رسیده باشین
بریم باهم جلسه 2 رو شروع کنیم
تو این جلسه رفع اشکالمون از فصل 5 دهم و 2 دوازدهمه
و همچنین از این فصلا گزاره شناسی داریم ⬅همه شرکت کنن 🚑
⚠بچه ها یه نکته رو بگم اینکه سوالاتی که میپرسین سعی کنین منطبق با مباحث جلسه باشه چون ممکننه وقت نشه از مباحث دیگه سوالارو جواب بدیم
گزاره شناسی میذارم
بیاید وسط 😂
حین گزاره شناسیم به تاپیکا جواب میدم
بریم شروع کنیم ✌🏼🩺
@تجربیا
درسته یا نادرست ؟؟ مسئله مرگ و زندگی .....
17-نورون های پیکری ، با تحریک ماهیچه های میزنای ، سبب حرکت کرمی در آن میشوند.
18-تجزیه نوکلئوئیک اسید برخلاف آمینواسید میتواند منجر به التهاب مفاصل شود.
19-درادرار افراد با نقص عملکردی- ترشحیADH میزان گلوکز کمتر از افراد دارای دیابت نوع II است.
20-در پی کاهش PHخون ،بازجذب یون های هیدروژن کاهش میابد .
@تجربیا
درسته یا نادرست ؟؟؟مسئله اینه ....
13-اغلب tRNAهایی که توانایی اتصال به رمزه رنا را دارند، ابتدا به جایگاه A رناتن وارد میشوند.
14-بعضی از tRNAهایی که وارد جایگاه A رناتن میشوند. با رمزه ارتباط مکملی برقرار میکنند.
15-هر tRNA که ارتباط خود را با زنجیرهای از آمینواسیدها قطع میکند، به جایگاه E رناتن منتقل میشود.
16-هر tRNA که پس از تکمیل رناتن در جایگاه خود مستقر میشود، میتواند به توالی ای از آمینواسیدها اتصال یابد.
ذکر دلیل بر هر مسلمانی واجبهه باباجااااان 🕋
@تجربیا
باباجان بیا بگو ببینم
درسته یا نادرسته ؟؟؟👶🏼
9-طی فرایند رونویسی در مادۀ زمینه ای راکیزۀ برخی یاخته های کلاهک ریشۀ کاج، فقط در یکی از مراحل پیوند فسفودی استر تشکیل میشود.
10-طی ترجمه در میان یاختۀ جاندار موردمطالعه مزلسون و استال، در یکی از مراحل پیوند پپتیدی شکسته میشود.
11- طی همانندسازی در میان یاختۀ جاندار همزیست با گیاه گونرا، آنزیمی به جز هلیکاز، باعث جدا شدن هیستون از دنا میشود.
12-طی تنظیم مثبت رونویسی در استرپتوکوکوس نومونیا، اتصال فعال کننده به رنابسپاراز برای شروع لازم است.
@تجربیا
درستی یا نادرستی عبارات زیر رو در ارتباط با حفاظت کننده از اندامی صحیح است که بعلت شکل کبد ، بصورت نامتقارن در طرفین ستون مهره ها قرار دارد.
1-هر عامل حفاظت کننده از بخش بالایی این اندام از جنس بافت پیوندی استخوانی است.
2-هر عامل حفاظت کننده در برابر فشار مکانیکی بطور مستقیم با استخوان جناغ اتصال ندارد.
3-نوعی عامل محافظت کننده از این اندام که در حفظ موقعیت کلیه نقش مهمی دارد میتواند در اطراف قلب نیز مشاهده شود.
4-نوعی عامل محافظت کننده از این اندام در حفاظت از شش ها نیز نقش دارد ،میتواند با نوعی استخوان نامنظم مفصل تشکیل دهد.
بچه ها بیاین ببینم
ذکر دلیل برا هر کدومش الزامیه (عدم ذکر دلیل =💀)
@تجربیا
ببخشید که از فصل چهاره ولی ممنون میشم در تحلیل این دو عبارت کمک کنید
در مرحله ای از چرخه ی ضربان قلب طبیعی که بسته شدن دریچه های دهلیزی بطنی قلب صورت میگیرد امکان ندارد که شروع استراحت سلول های بطنی نیز رخ دهد(پاسخنامه گفته امکان دارد چون گفته سلول نه حفره)
به طور معمول در انسان زمانی که پیام الکتریکی به رشته های ماهیچه ای بین دو گره هادی منتقل میشود مرحله ی استراحتعمومی در حال انجام است
پاسخنامه اینو غلط گرفته ولی به نظر خودم میتونست درست باشه
mehranmirzaei
دبیرمون گفته بود هنگام ترجمه انتی کدن های زیادی وارد جایگاه Aمیشن و هرکدوم که باهاش مچ بشه میمونه و اگه نشه خارج میشه ی انتی کدن دیگه وارد میشه تا انتی کدن مناسب پیدا بشه
یعنی درواقع گفت که بیشترین تعداد انتی کدن واسه جایگاهAهست
ولی نشر اینو اصن نگفته و گفته بیشترینش واسهPهست چون اولین انتی کدن به Pوارد میشه و اخرین انتی کدن هم از Pوارد میشه و به Eنمیرسه
حالا کدوم برای کنکور مدنظره؟
-
به نام خدا
سلام به همه ی آلاییایی عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
و به برنامه هاتون رسیده باشین
بریم باهم جلسه 2 رو شروع کنیم
تو این جلسه رفع اشکالمون از فصل 5 دهم و 2 دوازدهمه
و همچنین از این فصلا گزاره شناسی داریم همه شرکت کنن
بچه ها یه نکته رو بگم اینکه سوالاتی که میپرسین سعی کنین منطبق با مباحث جلسه باشه چون ممکننه وقت نشه از مباحث دیگه سوالارو جواب بدیمگزاره شناسی میذارم
بیاید وسط
حین گزاره شناسیم به تاپیکا جواب میدم
بریم شروع کنیم 🩺
@تجربیا -
mehranmirzaei
سلامممم استاد
شبتون بخیر -
mehranmirzaei
سلام عرض شد -
سلام استاد ️
سلام بچه ها
شبتون بخیر -
سلام به همگی و همچنین شما استاد
وقتتون خوش -
mehranmirzaei
سلام -
atena abolhasani
سلام آتنا
یاد زیر ذره بین افتادم -
@sania-andiravan سلاامممم خوبی؟
وای اره یادش بخیر -
atena abolhasani
خوبم مرسی تو خوبی مهربونم؟
خدایی خیلی خوب بود خوش می گذشت -
@sania-andiravan منم خوبم
شکر که خوبی -
atena abolhasani
قربونت همیشه خوب باشی عزیزم -
سیلام
-
@sania-andiravan سلااام دارم تست ادبیات میزنم وگرنه منم میومدم وسط سانیا تو نمایندهی من باش
mehranmirzaei -
Yegane Dehqan در شروع جلسه 2 گفته است:
@sania-andiravan سلااام دارم تست ادبیات میزنم وگرنه منم میومدم وسط سانیا تو نمایندهی من باش
mehranmirzaeiخدایی میرزایی رو به تست ادبیات فروختی ؟؟
-
Yegane Dehqan
عه اینو تازه دیدم
چشمممم
جات خالی بود یگانه -
mehranmirzaei نه نههه ️
ای وای
بعدش رفتم سراغ شیمی و اینا
امروز فقط به کارای مدرسه رسیدم حدود ۲ ساعت کنکوری خوندم 🥲
ان شاءالله جلسه بعد دِرو میکنم رفع اشکالُ . -
@sania-andiravan عزیزییی
خدا بخواد جلسه بعد میام -