ترجمه زیست دوازدهم
-
-
زهرا غریبی سلام خدمت شما .الان دو تا عکس میفرستم چون این مباحث یه جوریه که باید با تصویر یادتون بمونه .امیدوارم مشکلتون حل شه
-
-
زهرا غریبی شکل اول مربوط به اغاز ترجمه و شکل پایینی در مورد پایان ترحمه هست .الان خودتون لطف کنین سوالی که پرسیدین رو با شکل ها مطابقت بدین چون اگه من همین طوری توضیح براتون بنویسیم که چیزی متوجه نمیشین
-
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to sarvin Piri on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sarvin Piri
یعنی کدونی درون جایگاه ای قرار داره درون ریبوزوم حساب نمیشه؟ -
زهرا غریبی تو کتاب شما اصلا جایگاه eرو نشون داده ؟
-
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to sarvin Piri on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sarvin Piri متوجه نمیشم میشه بیشتر توضیح بدین
-
-
زهرا غریبی میبینین تو این شکلی که من فرستادم یه جایگاه e هست .ایا این جایگاه eرو تو شکل ریبوزم کتاب شما هم نشون داده؟ .چون من نظام قدیم هستم تو شکل ریبوزوم برای ما جایگاه eرونشون نداده بود .اگه تو کتاب شما جایگاه eنشون داده نشده لطفا متنی رو که فرستادین رو وقتی دارین تحلیل میکنین با شکلی که فرستادم اصلا به جایگاه eنگاه نکنین اون موقع قطعا متوجه میشین .
-
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to sarvin Piri on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sarvin Piri شکل کتاب ماهم همینه
-
زهرا غریبی خب پس واژه کدون برای جایگاه eهم تعریف شده .خب الان سوال شما با توجه به این شکل چیه ؟
-
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to sarvin Piri on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sarvin Piri چرا تو اون نکته ای ک فرستادم میگه در مرحله آغاز و پایان دو کدون درون ریبوزوم قرار داره
-
زهرا غریبی ببینید من رو این فکر میکنم و به جواب برسم توصیحش رو میفرستم خدمتتون .و یه سوال دیگه شما این مطلب رو از کجا نوشتین ؟
-
زهرا غریبی در ترجمه زیست دوازدهم گفته است:
طبق کتاب نظام جدید
در هر مرحله از ترجمه در ریبوزوم 3 کدون قرار میگیره (و تو هر 3 جایگه EPA کدون قرار میگیره )
تو این نکته ای که نوشتید اشاره مستقیم نکرده تعداد کدون ها که در ریبوزوم قرار میگیره چنتاس فقط گفته تو این مراحل کدون اول و دوم و در مرحله آخر کدون آخر و قبلیش قرار میگرن (نکته غلطی نگفته بنظرم ) فقط بهتر بود اشاره میشد که 3 تا کدون در ریبوزوم قرار میگیره -
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to sarvin Piri on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sarvin Piri مرسی کتاب جامع مهروماه
-
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to mehranmirzaei on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط زهرا غریبی انجام شده
mehranmirzaei بله حرف شما درسته ک مستقیم اشاره نشده ولی من این نکته رو از توی پاسخ تست نوشتم تو خود تست تعداد کدون و انتی کدن موجود در ریبوزوم مرحله آغاز و پایان رو مقایسه کرده بود ک میگف در این دو مرحله تعداد کدون ها دوباره آنتی کدنه
-
mehranmirzaei بله حرف شما درسته ک مستقیم اشاره نشده ولی منتهی من این نکته رو از توی پاسخ تست نوشتم تو خود تست تعداد کدون و انتی کدن موجود در ریبوزوم مرحله آغاز و پایان رو مقایسه کرده بود ک میگف در این دو مرحله تعداد کدون ها دوباره آنتی کدنه
نمیدونم چرا اینطوری گرفته طراحش
شاید برحسب نظام قدیم تست داده -
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to mehranmirzaei on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehranmirzaei
ینی تستش مشکل داره نکتشو پاک کنم از کتابم؟ تو کنکورمون نمیاد؟ -
mehranmirzaei
ینی تستش مشکل داره نکتشو پاک کنم از کتابم؟ تو کنکورمون نمیاد؟نگران نباش
تو کنکورتون بر حسب کتاب شما سوال میدن
که این نکته با توجه به کتاب شما صادق نیستش -
زهرا غریبی دانش آموزان آلاءreplied to mehranmirzaei on ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehranmirzaei مرسی وقت گذاشتین
-
6/21