انتخاب رشته
-
سلام امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشید
من هدفم اینه رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر بزنم برای اینکه بتونم برنامه نویسی یاد بگیرم اما دوتا از دوستام که دانشگاه مازندران هستن گفتن تو دانشگاه اصلا چیزی یاد نمیدن
به نظرتون اینکه چیزی یاد داده نمیشه بخاطر دانشگاه نسبتا کم کیفیتشون هست یا کلا دانشگاه چیزی یاد نمیده؟
و اینکه رشته مرتبط با برنامه نویسی فقط مهندسی کامپیوتر هست یا رشته دیگه ای هم هست؟
دانش-آموزان-آلاء -
مطمئنن دانشگاه با دانشگاه فرق داره
الان مثلا تو دانشگاه سراسری رو با آزاد یا پیام نور یکی میدونی؟ صد در صد نه!
کیفیت تدریس هر دانشگاه فرق داره، هر چقد رتبه خوب بیاری، دانشگاه و موقعیت و کیفیت و آینده ی شغلی بهتری خواهی داشت! -
مطمئنن دانشگاه با دانشگاه فرق داره
الان مثلا تو دانشگاه سراسری رو با آزاد یا پیام نور یکی میدونی؟ صد در صد نه!
کیفیت تدریس هر دانشگاه فرق داره، هر چقد رتبه خوب بیاری، دانشگاه و موقعیت و کیفیت و آینده ی شغلی بهتری خواهی داشت!فاطمه عبدی فام سلام خیلی ممنون از راهنماییتون
-
سلام امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشید
من هدفم اینه رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر بزنم برای اینکه بتونم برنامه نویسی یاد بگیرم اما دوتا از دوستام که دانشگاه مازندران هستن گفتن تو دانشگاه اصلا چیزی یاد نمیدن
به نظرتون اینکه چیزی یاد داده نمیشه بخاطر دانشگاه نسبتا کم کیفیتشون هست یا کلا دانشگاه چیزی یاد نمیده؟
و اینکه رشته مرتبط با برنامه نویسی فقط مهندسی کامپیوتر هست یا رشته دیگه ای هم هست؟
دانش-آموزان-آلاءAmirabbas Zf
سلام امیر عباس جان
منم علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم ولی متاسفانه رشته م تجربی هستش
می خواستم اینو بگم که دانشگاه هم مهم هست و اونا قرار نیست صفر تا ۱۰۰ رو بهشون اموزش بدن
برای چی میگن دانشجو ؟ استادا اونجا راه رو نشون میدن و تا حدی هم کمک می کنند ولی خودشون هم جویای دانش باشن و به دنبالش برن و منابع های مختلف استفاده کنند. -
Amirabbas Zf
سلام امیر عباس جان
منم علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم ولی متاسفانه رشته م تجربی هستش
می خواستم اینو بگم که دانشگاه هم مهم هست و اونا قرار نیست صفر تا ۱۰۰ رو بهشون اموزش بدن
برای چی میگن دانشجو ؟ استادا اونجا راه رو نشون میدن و تا حدی هم کمک می کنند ولی خودشون هم جویای دانش باشن و به دنبالش برن و منابع های مختلف استفاده کنند.Nima Sajadi سلام ممنون از راهنمایی