برنامه ریزی
-
سلام ،من برنامه ریزی درستی ندارم برنامه ای که مینویسم رو نمیتونم اجرا کنم وبعد اینکه من در طول روز فقط یک درس رو بخونم یا اینکه درسا دیگه روهم بخونم؟؟اخه من یک روز رو فقط برای یه درس اختصاص میدم و روز بعدش رو هم برای یه درس دیگه یعنی برای هروز فقط یه کتاب.
-
سلام برشما،بایدتنوع مطالعاتی داشته باشیدوشمامی تونیددریک روز۴_۵درس روقراربدید
-
سلام برشما،بایدتنوع مطالعاتی داشته باشیدوشمامی تونیددریک روز۴_۵درس روقراربدید
Tina Ghobadi ولی اینطوری خیلی بد میشه شما مثلن فک کن من روزی ۱۰ساعت مطالعه کنم ۴درس رو بخونم درسنانه یکی رو بخونم دو ساعت میشه بعد تست هاش رو کی بزنم؟و اینکه چطوری یه برنامه درسی مطبوب داشته باشم این سوال برام مهمتره.
-
Tina Ghobadi ولی اینطوری خیلی بد میشه شما مثلن فک کن من روزی ۱۰ساعت مطالعه کنم ۴درس رو بخونم درسنانه یکی رو بخونم دو ساعت میشه بعد تست هاش رو کی بزنم؟و اینکه چطوری یه برنامه درسی مطبوب داشته باشم این سوال برام مهمتره.
اجه شاعرغراوی اگه یه روز به درسنامه اش رسیدی روز بعد تست اش رو بزن درس های هم که همون موقع باید تست بزنی یک تیکه کوچیک از درسنامه رو انتخاب کن که به تست هم برسی
-
سلام ،من برنامه ریزی درستی ندارم برنامه ای که مینویسم رو نمیتونم اجرا کنم وبعد اینکه من در طول روز فقط یک درس رو بخونم یا اینکه درسا دیگه روهم بخونم؟؟اخه من یک روز رو فقط برای یه درس اختصاص میدم و روز بعدش رو هم برای یه درس دیگه یعنی برای هروز فقط یه کتاب.
-
اجه شاعرغراوی سلام خسته نباشید
در ارتباط با اجرا نکردن برنامه، شاید برنامهتون منطقی و عقلانی نیست یعنی بیشتر از تواناییتون برنامه ریزی میکنید اگه میانگین مطالعهتون طی یک ماه اخیر ۵ ساعت بوده، یک برنامه ۷ ساعته نریزین سعی کنید یواش یواش زیادش کنید تا اجرا شدنش راحت باشه
در ارتباط با تنوع درس، مطالعه ۱ درس کار خیلی اشتباهیه و من بهش میگم کیلویی درس خوندن :)
یکی از خوبیای تنوع درس اینه که وقتی از یه درس خسته شدی میتونی زود عوضش کنی و درس موردعلاقهت رو بخونی. البته خوبیای دیگهای هم داره که با سرچ توی اینترنت میتونی پیداش میکنی
در ارتباط با درسنامه، شاید خیلی وسواسی و کمالگرا هستی منم متاسفانه این مشکل رو دارم، وقت زیادی روی درسنامه نزار اون تسلط رو با تست بدست بیار اینجوری کمترم فراموش میکنیاین نظر و تجربه من بود، قبل از هر اقدام و تصمیمی، منطقی فکر کن و درستترین تصمیم رو بگیر سوالی بود من در خدمتم 🌼
-
سلامدوستان الایی ام ممنون حتمن استفاده میکنم ان شاا...که نتیجه لگیرم💜
-
سلامدوستان الایی ام ممنون حتمن استفاده میکنم ان شاا...که نتیجه لگیرم💜
اجه شاعرغراوی در برنامه ریزی گفته است:
سلامدوستان الایی ام ممنون حتمن استفاده میکنم ان شاا...که نتیجه بگیرم💜
-
اجه شاعرغراوی سلام گرم خدمت دوست گرامی ! دوست من شما باید تعادل مطالعاتی رو حفظ کنین و چند تا درس داخل یک روز بخونین بعد از خوندن یک و نیم ساعته حداقل شصت تا تست از همون درس بزنید. ضمن اینکه آزمون آزمایشی رو اصلا کنار نزارید و این که در مطالعه استمرار داشته باشید و هر چقدر خسته شدید باز هم ادامه بدید. پیشنهاد میکنم برای ایجاد رویه بهتر شب ها زود استراحت کنید که صبح ها از دیگران زودتر بیدار شده باشید. امیدوارم مفید بوده باشه !