دامنه و برد
-
سلام دوستان
میشه بگید این چطوری حل میشه؟
تا اینجاشو میدونم که m، برد تابع هستش و در واقع بردش رو از ما میخواد😅

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
میشه بگید این چطوری حل میشه؟
تا اینجاشو میدونم که m، برد تابع هستش و در واقع بردش رو از ما میخواد😅

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina سلام گزینه3 جوابه؟
-
@m-sina سلام گزینه3 جوابه؟
mooon haaappy بله
-
سلام خب ببین بر اساس دامنه که خب کمترین مقدار تابع میشه برابر با 0 پس یک و دو پر اما بین سه و چهار ببین اینو قبول دارین که رادیکال یه عبارت همیشه از رادیکال یکی کمتره همون عبارت خب قاعدتا بیشتره پس همیشه این کسر کوچک تر از واحده پس تهش به یک نزدیک میشه و اما بهش نمیرسه پس میشه3😃🙏
-
سلام خب ببین بر اساس دامنه که خب کمترین مقدار تابع میشه برابر با 0 پس یک و دو پر اما بین سه و چهار ببین اینو قبول دارین که رادیکال یه عبارت همیشه از رادیکال یکی کمتره همون عبارت خب قاعدتا بیشتره پس همیشه این کسر کوچک تر از واحده پس تهش به یک نزدیک میشه و اما بهش نمیرسه پس میشه3😃🙏
heydar taherinejad میشه روش تشریحیشو بگید؟
اصلا خوشم از این جور رد گزینه ای نمیاد😂
ممکن بود بازه هارو تو گزینه نداده باشه و یه چیز دیگه خواسته باشه(مثلا تعداد اعداد صحیح موجود در بازه)
اون موقع باید چیکار کنیم؟ -
اخه حلش همینه 😂رد گزینه نیست دارم میگم بر اساس دامنه که خب برد میشه از صفر به بالا
حالا تهش هم میشه یک باز چرا چون کسر ما کوچک تر از واحده هر کار کنیم هر عددی باشه رادیکال یکی کمترش از رادیکال خودش همیشه کمتره پس همیشه کوچکتر از یک هست
در نتیجه میشه بازه صفر بسته تا یک باز -
من اصن رد گزینه نکردم فقط جوابش دو مرحله داشت براساس حل قاعدتا گزینه های غلط حذف میشن گزینه درست میمونه اون رد گزینه یعنی من از خود گزینه برا ردش استفاده کنم
-
همونطور ک گفتیدmبرد تابع هست.ابتدا دامنه تابع به دست میاریم.مخرج میشه ایکس های بزرگتر از صفر(چون مخرج صفر نمیشه و رادیکال داریم). صورت میشه ایکس های بزرگتر مساوی یک.اشتراک صورت و مخرج میشه دامنه تابع یعنی ایکس های بزرگتر مساوی یک . جایگزیری یک در تابع صفر میشه یعنی برد تابع از صفر شروع میشه .هر عدد بزرگتر از یک به تابع بدیم چون صورت ی منهای یک داره صورت از مخرج کوچکتر میشه یعنی ی عدد کسری ایجاد میشه ک بین صفر و یکه .درکل برد میشه بازه صفر بسته و یک باز.
یک بار نوشتم چند ساعت قبل سیستم ارور داد نیومد الان دوباره نوشتم. -

سلاماول با تستی رفتم بعد تشریحی، هردوش راحتن
-

سلاماول با تستی رفتم بعد تشریحی، هردوش راحتن
-
I IIAII has marked this topic as solved on