زیست ۱۰
-
سلام دوستان
آیا توی پرز های لوله ی پیچ خورده ی نزدیک هم رگ لنفی دارند؟ -
Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام دوست عزیز .میشه لطفا این مورد رو که لوله پیچ خورده نزدیک پرز داره بگن کدوم صفحه از بخش کلیه اومده ؟***
- [متن پررنگ](آدرس لینک)***
-
Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام دوست عزیز .میشه لطفا این مورد رو که لوله پیچ خورده نزدیک پرز داره بگن کدوم صفحه از بخش کلیه اومده ؟***
- [متن پررنگ](آدرس لینک)***
sarvin Piri فکر کنم برای خودشون سوال شده چون توی کتاب نیست
-
Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام دوست عزیز به نظر من خیر چون زیر عکس کتاب که اندام ها و رگ های لنفی رونشون داده نوشته(اجزای دستگاه لنفی مسیر لنف و چگونگی اتصال آن به دستگاه گردش خون و اینکه لنف مواد رو به خون میریزه پس نمیتونه توی پرز ای لوله پیچ خورده نزدیک باشه (توی پرزهای روده باریک میتونه باشه چون توی پرز رگ خونی هم وجودداره)
-
Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام دوست عزیز به نظر من خیر چون زیر عکس کتاب که اندام ها و رگ های لنفی رونشون داده نوشته(اجزای دستگاه لنفی مسیر لنف و چگونگی اتصال آن به دستگاه گردش خون و اینکه لنف مواد رو به خون میریزه پس نمیتونه توی پرز ای لوله پیچ خورده نزدیک باشه (توی پرزهای روده باریک میتونه باشه چون توی پرز رگ خونی هم وجودداره)
MOBARAKE NOROOZIAN
سلام
منظور ایشون این بوده که در لوله پیچ خورده نزدیک پرز نداریم ریز پرزه و چین خوردگی غشا سلول پوششی مکعبیه
چین غشایی هم که نمیتونه رگ و ... داشته باشه -
سلام دوستان
آیا توی پرز های لوله ی پیچ خورده ی نزدیک هم رگ لنفی دارند؟Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام / اصلن لوله پیچ خورده نزذیک پرز نداره / و ریز پرز داره
و اصن ریز پرز خیلیییی مقیاس کوچکتری نسبت به رگ لنفی داره
-
پرز با ریز پرز خیلی فرق داره و ریز پرز به چین خوردگی غشا سلول میگن به خاطر این تعجب کردم که اخه ما پرز نداشتین تو کلیه و لوله های پیچ خورده
-
پرز با ریز پرز خیلی فرق داره و ریز پرز به چین خوردگی غشا سلول میگن به خاطر این تعجب کردم که اخه ما پرز نداشتین تو کلیه و لوله های پیچ خورده
sarvin Piri درسته من بخاطر خطای دیدم توی تست این سوال رو پرسیدم و ریز پرز رو با پرز اشتباه گرفتم.