نحوهی شرکت در آزمون سه آ به چه صورته؟
-
سلام .
برای من که کلا اختصاصی ها رو نیاورد.
هنوز منتظرم زمانش تموم بشه ، واقعا درست نیست!!
زمانی که زیرساخت نیست نه زمان ما رو تلف کنن نه هزینه. -
سلان دوستان من الان وسط آزمون هستم و عمومی هرچی بلد بودم زدن . نمیشه وارد دفترچه اختصاصی بشم؟ و حتما باید صبر کنم تا زمان عمومی تموم بشه؟ چقدر زمان برای عمومی هست؟
و اینکه تایمر هم اشتباه تایم رو میزنه -
سلان دوستان من الان وسط آزمون هستم و عمومی هرچی بلد بودم زدن . نمیشه وارد دفترچه اختصاصی بشم؟ و حتما باید صبر کنم تا زمان عمومی تموم بشه؟ چقدر زمان برای عمومی هست؟
و اینکه تایمر هم اشتباه تایم رو میزنه -
و اینکه تایمر هم اشتباه تایم رو میزنهReza Estendi
بله بايد منظر باشين تا تايمتون تموم شه -
Reza Estendi
بله بايد منظر باشين تا تايمتون تموم شهHanane Kaaj
خیلی ممنون
تایم دفترچه عمومی چقدر هست؟
و همچنین اختصاصی ها؟؟؟ -
Hanane Kaaj
خیلی ممنون
و همچنین اختصاصی ها؟؟؟Reza Estendi
سلام رايتش در جريان نيستم -
Hanane Kaaj
خیلی ممنون
و همچنین اختصاصی ها؟؟؟Reza Estendi
زمان سوالات تقریبا اندازه کنکور است.
برای عمومی ها 75 دقیقه و بقیه ی 4 ساعت هم برای اختصاصی ها. -
چرا سایت خراب بود ، لطفا جوابگو باشید ، پشتیبانی هم پیام دادم جوابی نیامده بعد از 1 ساعت ، زمان آزمون هم تمام شد وارد سوالات گسسته و شیمی و فیزیک نمی شد ، زمانش هم مشکل داشت
لطفا ترتیبی بدهد و مبلغ را پس دهید -
چرا سایت خراب بود ، لطفا جوابگو باشید ، پشتیبانی هم پیام دادم جوابی نیامده بعد از 1 ساعت ، زمان آزمون هم تمام شد وارد سوالات گسسته و شیمی و فیزیک نمی شد ، زمانش هم مشکل داشت
لطفا ترتیبی بدهد و مبلغ را پس دهیدomid naficy
برای من هم مشکل داشت. تیتکت زدم گفتن که برای این آزمون فعلا میتونید دوباره از دفترچه سوالات از خودتون امتحان بگیرید و داخل سه آ تعداد صحیح و غلط هایتان رو وارد کنید تا رتبه و ترازتون رو تخمین بزنه.
این رو هم گفتن که این موضوع رو اطلاع دادن تا پیگیری بشه.