تست استوکیومتری
-
sarvin Piri سلام 🌸من پاسخنامه رو که نگاه کردم از قسمت اول فقط با مس(||)سولفید حل کرده بود و در واقع قسمت اول سوال اشتباه تایپی بوده😐😢، و با همون مس(||)طبق روش های خودمون 68درصد ناخالصی بدست اورده بود
رضا احمدی 😅😅😅😅😅😅کاش اون اشتباه تایپی رو زودتر برطرف میکردین
-
sarvin Piri سلام 🌸من پاسخنامه رو که نگاه کردم از قسمت اول فقط با مس(||)سولفید حل کرده بود و در واقع قسمت اول سوال اشتباه تایپی بوده😐😢، و با همون مس(||)طبق روش های خودمون 68درصد ناخالصی بدست اورده بود
رضا احمدی 😅😅😅با اجازتون من موقع حل کردن خودم به صورت خودمختار اون رو غلط گرفتم .
-
رضا احمدی خب پس چرا اون موقع واکنش مس یک رو نوشته بود ؟
-
رضا احمدی اگه براتون مقدور بود از این به بعد لطفا از خوده تست عکس بگیرین و بفرستین که هم برای شما نوشتنش سخت نباشه و هم من بتوتم در اسرع وقت پاسخ گوی شما باشم و زودتر بتونم جوابتون رو ارسال کنم .🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹
-
رضا احمدی 😅😅😅😅😅😅کاش اون اشتباه تایپی رو زودتر برطرف میکردین
sarvin Piri عاخ عاخ من میخواستم تا خودم به جواب نرسیدم پاسخنامه رو نبینم کل روز وقت گذاشتم روش تا به جواب برسم😅 بعد دیدم اشتباه تایپی بوده😑😭
-
sarvin Piri عاخ عاخ من میخواستم تا خودم به جواب نرسیدم پاسخنامه رو نبینم کل روز وقت گذاشتم روش تا به جواب برسم😅 بعد دیدم اشتباه تایپی بوده😑😭
رضا احمدی اشکالی نداره پیش میاد .هر موقع سوال داشتین در خدمتم.
-
sarvin Piri

سلام و درود میشه تو حل این ی کمکی کنید😅 الان اگه کلر رو جایگزین هیدروژن کنیم،خب تعداد هیدروژن ها که اونوقت در ساختار میشه8تا !!پس فرمولشc4H10نخواهد بود. چطوری میشه پس؟😢 -
sarvin Piri

سلام و درود میشه تو حل این ی کمکی کنید😅 الان اگه کلر رو جایگزین هیدروژن کنیم،خب تعداد هیدروژن ها که اونوقت در ساختار میشه8تا !!پس فرمولشc4H10نخواهد بود. چطوری میشه پس؟😢 -
رضا احمدی
میگه دوتا هیدروژن با کلر جایگزین شه یعنی فرمولش میشه C4H8Cl2 بنظرم فقط میشه رسم کرد فرمولی براش نیست تعدادشون هم میشه 6 اگر اشتباه نکنمامیرحسین زارع خب مگه ایزومر ها نباید فرمول مولکولی یکسانی داشته باشن؟! با این وجود این که دیگه فرمولاشون یکی نیس
-
رضا احمدی
میگه دوتا هیدروژن با کلر جایگزین شه یعنی فرمولش میشه C4H8Cl2 بنظرم فقط میشه رسم کرد فرمولی براش نیست تعدادشون هم میشه 6 اگر اشتباه نکنمامیرحسین زارع خب مگ ایزومر ها نباید فرمول مولکولی یکسانی داشته باشن؟ با این وجود که الان دیگه فرمول این باC4H10یکی نیس
-
امیرحسین زارع خب مگه ایزومر ها نباید فرمول مولکولی یکسانی داشته باشن؟! با این وجود این که دیگه فرمولاشون یکی نیس
-
امیرحسین زارع خب مگ ایزومر ها نباید فرمول مولکولی یکسانی داشته باشن؟ با این وجود که الان دیگه فرمول این باC4H10یکی نیس
اهااا کلا
این مدل سوال ها
که علاوه بر کربن و هیدوژن،تو ترکیب اتم های دیگه ای مثل کلر یا برم وجود داره رو چجوری ایزومراشو بدست میاریم؟ -
اهااا کلا
این مدل سوال ها
که علاوه بر کربن و هیدوژن،تو ترکیب اتم های دیگه ای مثل کلر یا برم وجود داره رو چجوری ایزومراشو بدست میاریم؟