چالش ساعت مطالعه کنکوری ها
-
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان کنکوری آلایی
دوستان ما تصمیم گرفتیم یه چالش بزاریم برای افزایش ساعت مطالعه و تعداد تست.روال کارمون اینطوره که هرکس هرساعتی که میخونه رو میاد و اینجا اعلام میکنه و ساعت مطالعه هدفش(چیزی که تا آخر هفته میخواد بهش برسه)رو هم میگه.به عنوان مثال:
سلام من روزی6ساعت میخونم و حدودا روزی ۶۰تا تست میزنم و میخوام تا آخر هفته به ساعت مطالعه روزانه7:30با 90تا تست برسم
نکات مهمی که شرکت کنندگان در چالش باید رعایت کنند:
همه شرکت کنندگان در این چالش باید ساعت مطالعه خود را اعلام و ساعت مطالعه هدف داشته باشند.
همه شرکت کنندگان هر شب به طور منظم در تاپیک زیر،ساعت مطالعه،تعداد تست،ساعت شروع و ساعت پایان مطالعه خود را اعلام کنند.
https://forum.alaatv.com/post/2111917
هیچ کدام از شرکت کنندگان نباید ساعت مطالعه و تعداد تست دیگری را کم بداند یا مورد قضاوت قرار دهد.
نکات لازم برای آگاهی شرکت کنندگان:
هدف ما در این چالش پیوستگی مطالعه است یعنی اگر یک روز بنابر هر مشکلی نتوانستید روند خوب خود را حفظ کنید،روز بعد حتما ادامه دهید و در پی جبران آن باشید.
این چالش7روزه است و در پایان چالش نام3دانش آموزی که بیشترین پیوستگی مطالعه را داشتند تحت عنوان دانش آموزان برتر چالش اعلام خواهند شد.
دانش آموزانی که در طی هفته نمی توانند ساعت مطالعه خود را در تاپیک گزارش مطالعه اعلام کنند آخر هفته در همین تاپیک گزارش هفتگی خود را اعلام کنند.
هرکس تمایل به شرکت در چالش دارد اعلام حضور کند.
منتظر حضور گرمتون هستیم
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا -
سلام من هستم:)))))
-
دوستان ما تصمیم گرفتیم یه چالش بزاریم برای افزایش ساعت مطالعه و تعداد تست.روال کارمون اینطوره که هرکس هرساعتی که میخونه رو میاد و اینجا اعلام میکنه و ساعت مطالعه هدفش(چیزی که تا آخر هفته میخواد بهش برسه)رو هم میگه.به عنوان مثال:
سلام من روزی6ساعت میخونم و حدودا روزی ۶۰تا تست میزنم و میخوام تا آخر هفته به ساعت مطالعه روزانه7:30با 90تا تست برسم
همه شرکت کنندگان در این چالش باید ساعت مطالعه خود را اعلام و ساعت مطالعه هدف داشته باشند.
همه شرکت کنندگان هر شب به طور منظم در تاپیک زیر،ساعت مطالعه،تعداد تست،ساعت شروع و ساعت پایان مطالعه خود را اعلام کنند.
هیچ کدام از شرکت کنندگان نباید ساعت مطالعه و تعداد تست دیگری را کم بداند یا مورد قضاوت قرار دهد.
هدف ما در این چالش پیوستگی مطالعه است یعنی اگر یک روز بنابر هر مشکلی نتوانستید روند خوب خود را حفظ کنید،روز بعد حتما ادامه دهید و در پی جبران آن باشید.
این چالش7روزه است و در پایان چالش نام3دانش آموزی که بیشترین پیوستگی مطالعه را داشتند تحت عنوان دانش آموزان برتر چالش اعلام خواهند شد.
دانش آموزانی که در طی هفته نمی توانند ساعت مطالعه خود را در تاپیک گزارش مطالعه اعلام کنند آخر هفته در همین تاپیک گزارش هفتگی خود را اعلام کنند.
منتظر حضور گرمتون هستیم
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیاAmir 6 سلام
منم هستم ، فقط اینکه از فردا شروع میکنید دیگه ... آره ؟ -
Amir 6 سلام
منم هستم ، فقط اینکه از فردا شروع میکنید دیگه ... آره ؟shayan jafari
بله -
منتظر حضور گرمتون هستیم
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیاAmir 6
توی این تاپیک اولویت با تجربیاس فک کنم دیه اره؟ -
Amir 6
توی این تاپیک اولویت با تجربیاس فک کنم دیه اره؟ -
-
دوستان همتون ساعت مطالعه الان و مطالعه هدفتون رو حتما اعلام کنین امروز
چون از فردا دیگه استارت میزنیم
گزارش هاتون رو هم تو تاپیک گزارش مطالعه سعی کنین اعلام کنین
@Ariana-Ariana
shayan jafari
@zeinab-j-i
@fatemeh-ma -
پایه های دیگه هم میتونن شرکت کنن؟!
-
دوستان همتون ساعت مطالعه الان و مطالعه هدفتون رو حتما اعلام کنین امروز
چون از فردا دیگه استارت میزنیم
گزارش هاتون رو هم تو تاپیک گزارش مطالعه سعی کنین اعلام کنین
@Ariana-Ariana
shayan jafari
@zeinab-j-i
@fatemeh-maAmir 6 من ساعت مطالعه الانمو نمیتونم بگم ، چون صبح تا شب پشت میز در حال خوندنم ، بعضی وقتا بِینِش نمیخونم و... خلاصه عدد خاصی نمیتونم بگم ، برا همین این مورد بمونه برا فردا
هدفم رو میگم که میخوام کلا ساعت درس خوندن و تست زدنم تو روز به 12 ساعت برسه و اینه تعداد تست هام روزی 130 تا... این برا موقعیه که درسنامه و تست رو با هم انجام میدم وقتی درسنامه ها تموم شد... هدفم میشه همون 12 ساعت که کلا اختصاص داده میشه به تست : 365 تا تست
-
سلام
مطالعه روزانه ام تو روز مدرسه ۴ ساعت تو روز تعطیل ۸ ساعت
میخوام بکنمش تو روزای مدرسه ۷ ساعت تو روزای تعطیل ۱۲ ساعت