انعکاس تخلیه مثانه
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
اونجایی که ادرار از بنداره خارجی میزراه عبور میکنه هم جزانعکاس تخلیه مثانه هست؟ یا فقط اونجایی رو میگیم انعکاس تخلیه مثانه که از بنداره داخلی میزراه میگذره؟@sara-haghighatrad در انعکاس تخلیه مثانه گفته است:
سلام دوستان
اونجایی که ادرار از بنداره خارجی میزراه عبور میکنه هم جزانعکاس تخلیه مثانه هست؟ یا فقط اونجایی رو میگیم انعکاس تخلیه مثانه که از بنداره داخلی میزراه میگذره؟سلام خدمت شما .ببینین وقتی که ماهیچه صاف دیواره مثانه منقبض میشه که کاملا غیر ارادیهو بعد از اون شدت انقباض زیاد میشه و باعث میشه که بنداره داخلی میزراه که صاف و غیر اردیه باز شه و ادرار وارد میزراه شه تا اینجا بهش میتونین بگین انعکاس چون انعکاس در واقع عملی غیر ارادیه ولی بعد از اینکه ادرار داخل میزراه میخواد به خارج از بدن منقل شه و ما اونو دفع کنیم اینجا دیگه بنداره د اخلی میزراه که مخطط و اردی و تحت کنترل قشر مخ هست کار میکنه و چون دیگه به صورت ارادی هست نمیشه اسم این قسمت رو انعکاس گذاشت .برای مثال شما خودتون تصمیم میگیرین که ادرار رو کی و کجا تخلیه کنین در واقع خودتوت تصمیم میگیرین که بنداره خارجی مبزراه رو کی باز کنین .به نظر من اگه بخوایم خیلییی دقیق بررسی کنیم دیگه باز شدن بنداره خارجی که تحت کنترل قشر مخ هست رو نمیتونیم انعکاس حسابش کنیم .
-
@sara-haghighatrad در انعکاس تخلیه مثانه گفته است:
سلام دوستان
اونجایی که ادرار از بنداره خارجی میزراه عبور میکنه هم جزانعکاس تخلیه مثانه هست؟ یا فقط اونجایی رو میگیم انعکاس تخلیه مثانه که از بنداره داخلی میزراه میگذره؟سلام خدمت شما .ببینین وقتی که ماهیچه صاف دیواره مثانه منقبض میشه که کاملا غیر ارادیهو بعد از اون شدت انقباض زیاد میشه و باعث میشه که بنداره داخلی میزراه که صاف و غیر اردیه باز شه و ادرار وارد میزراه شه تا اینجا بهش میتونین بگین انعکاس چون انعکاس در واقع عملی غیر ارادیه ولی بعد از اینکه ادرار داخل میزراه میخواد به خارج از بدن منقل شه و ما اونو دفع کنیم اینجا دیگه بنداره د اخلی میزراه که مخطط و اردی و تحت کنترل قشر مخ هست کار میکنه و چون دیگه به صورت ارادی هست نمیشه اسم این قسمت رو انعکاس گذاشت .برای مثال شما خودتون تصمیم میگیرین که ادرار رو کی و کجا تخلیه کنین در واقع خودتوت تصمیم میگیرین که بنداره خارجی مبزراه رو کی باز کنین .به نظر من اگه بخوایم خیلییی دقیق بررسی کنیم دیگه باز شدن بنداره خارجی که تحت کنترل قشر مخ هست رو نمیتونیم انعکاس حسابش کنیم .
sarvin Piri خیلی ممنونم🌸
الان اون نکته مد نظرم دم دست نیست
دم دست شد میفرستم ببینیم چجوریاس -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
sarvin Piri خیلی ممنونم🌸
الان اون نکته مد نظرم دم دست نیست
دم دست شد میفرستم ببینیم چجوریاس@sara-haghighatrad خواهش میکنم .اره حتما بفرستین
-
sarvin Piri
ببینید این نکته رو
چرا میگه انجام ارادی آن
یعنی داره خروج از بنداره خارجی هم جز انعکاس تخلیه ادرار در نظر میگیره؟

-
sarvin Piri
ببینید این نکته رو
چرا میگه انجام ارادی آن

سلام .ببینین کتاب اشتباهات علمی زیاده داره و حتی طبق گفته های کتاب تو مبحث عصبی انعکاس پاسخ غیراردای ماهیچه ها به محرک هاست .من این نکته رو با توجه به بخش عصبی کتاب تحلیل کردم و درسته ولی چون شما کتابتون تو این قسمت اینطوری نوشته شما باید به اشتباه قبول کنین که بخش اردای قضیه هم جز انعکاس هست .یعنی این نکته کتاب که فرستادین با اینکه مشکل داره از لحاظ علمی ولی باید همینطور که هست قبولش کنین متاسفانه
البته تو کتاب ما از این قبیل اشتباهات علمی زیاده ولی خب طرح به احتمال زیاد از مبحثی که گنگ هست یه قسمتش و برای دانش اموز ابهام داره سوال مطرح نمیکنه و اگه هم مطرح کرد شما باید قسمت علمی قضیه رو به طور کامل کنار بزارین و با توجه به داده های کتابتون به اون تست پاسخ بدین . -
sarvin Piri
ببینید این نکته رو
چرا میگه انجام ارادی آن

سلام .ببینین کتاب اشتباهات علمی زیاده داره و حتی طبق گفته های کتاب تو مبحث عصبی انعکاس پاسخ غیراردای ماهیچه ها به محرک هاست .من این نکته رو با توجه به بخش عصبی کتاب تحلیل کردم و درسته ولی چون شما کتابتون تو این قسمت اینطوری نوشته شما باید به اشتباه قبول کنین که بخش اردای قضیه هم جز انعکاس هست .یعنی این نکته کتاب که فرستادین با اینکه مشکل داره از لحاظ علمی ولی باید همینطور که هست قبولش کنین متاسفانه
البته تو کتاب ما از این قبیل اشتباهات علمی زیاده ولی خب طرح به احتمال زیاد از مبحثی که گنگ هست یه قسمتش و برای دانش اموز ابهام داره سوال مطرح نمیکنه و اگه هم مطرح کرد شما باید قسمت علمی قضیه رو به طور کامل کنار بزارین و با توجه به داده های کتابتون به اون تست پاسخ بدین .sarvin Piri ممنون که وقت گذاشتین🌸
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri ممنون که وقت گذاشتین🌸
@sara-haghighatrad خواه
خواهش،میکنم امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین .
-
@sara-haghighatrad خواه
خواهش،میکنم امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین .
sarvin Piri
بله متوجه شدم 🌸