به امید ایگنور نشدن ༼;´༎ຶ ༎ຶ༽
-
سلام
بچه ها من فرسنگ یک ریاضیمو کلا تموم کردم
اما فرسنگ دو نرسیدم ینی هیچی از فرسنگ دو نمیدونم الان آزمون پنج آذر گزینه دو ثبت نام کردم که درسایی که باید برای آزمون بخونی تو فرسنگ سه هست حالا به نظرتون اشکال نداره فرسنگ دو رو نخونم برم فرسنگ سه؟
(。ŏ﹏ŏ)
راستی رشتم ریاضیه@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
سلام
مشکلی نیست
از بودجه بندی نزدیک ترین آزمون شروع کن (جلوتر باز برمیگردن عقب)
فقط از مباحث قبلی پیش نیاز ها رو لازمه بخونی(اگه داشته باشه. مثل ریاضی یا شیمی و فیزیک)
درباره اینکه پیش نیاز های هر درس چی هست. بهتره هم رشته ای هات کمکت کنن
درضمن تابلو راهنما ها رو ببین. استاد توش گفته که کسایی مثل شما الان چیکار کنن یا چ چیز هایی از فرسنگ های قبلی رو باید ببینن(شیمی و فیزیک رو میدونم که گفتن. بقیه رو نمیدنم) -
سلام
بچه ها من فرسنگ یک ریاضیمو کلا تموم کردم
اما فرسنگ دو نرسیدم ینی هیچی از فرسنگ دو نمیدونم الان آزمون پنج آذر گزینه دو ثبت نام کردم که درسایی که باید برای آزمون بخونی تو فرسنگ سه هست حالا به نظرتون اشکال نداره فرسنگ دو رو نخونم برم فرسنگ سه؟
(。ŏ﹏ŏ)
راستی رشتم ریاضیه@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیMobina Fakhteh 0 سلام برای درس حسابان از فرسنگ های قبل یکنوایی رو مرور کنید و و همچنین موضوعات مرتبط با پیله ها که در هندسه بهشون نیاز دارید رو اگر ندید حتما یک نگاهی بندازید, تست های ستاره دار مرتبط با تالس که در فرسنگ دو گفته شده رو حتما مورد بررسی قرار بدید , و نکات خاص در مبحث ماتریس ها رو از فرسنگ دو و تست های ستاره دار در هندسه سه رو اگه وقت دارید حل کنید .
در برنامه خود حتما یک تایم خالی داشته باشین که تو اون تایم به فرسنگ دو برگردین و اونها رو مورد بررسی قرار بدین.
اینا خلاصه صحبت های استاد بود که در مورد پیش نیاز ها گفتند.