تعیین ساعت مطالعه
-
سلام دوستان
وقتی مدرسه ایم خب ساعت مطالعه ای نداریم و رد نمیشه .
اما آیا وقتایی که داریم فیلم های اساتید را در آلا میبینیم باید برای خودمون ساعت مطالعه حساب کنیم ؟
خیلی دغددغه ی ذهنیم هست -
-
اگه با فیلم یاد بگیری مثلا حفظیات رو هم همون موقع با فیلم یاد بگیری اره اما اگه فیلم ببینی با بخوایی دوباره خودت هم بخونی که یاد بگیری نه باید نصف اش رو ساعت مطالعه حساب کنی
-
سلام دوستان
اما آیا وقتایی که داریم فیلم های اساتید را در آلا میبینیم باید برای خودمون ساعت مطالعه حساب کنیم ؟
خیلی دغددغه ی ذهنیم هستعسل عیسی پره بستگی به خودت داره که چطور میخوای حساب کنی بعضیا حساب میکنن بعضیا هم نه
-
اگه با فیلم یاد بگیری مثلا حفظیات رو هم همون موقع با فیلم یاد بگیری اره اما اگه فیلم ببینی با بخوایی دوباره خودت هم بخونی که یاد بگیری نه باید نصف اش رو ساعت مطالعه حساب کنی
@آرمان-میرانی بله مچکرم
-
@آرمان-میرانی بله مچکرم
عسل عیسی پره خواهش میکنم
-
سلام دوستان
خیلی دغددغه ی ذهنیم هستعسل عیسی پره سلام، من حساب میکنم عزیزم
-
سلام دوستان
خیلی دغددغه ی ذهنیم هستعسل عیسی پره
دوست عزیزم سلام
امیدوارم تو بالاترین سطح انرژی برای مطالعه باشی.
من برای خودم این ساعت ها رو جز ساعت مطالعه ام حساب میکردم و حس بهتری نسبت به ساعت مطالعه ام داشتم
اما شرط حساب کردن این هست اون بازه زمانی فیلم اموزشی دیدن مفید باشه!
نه اینکه فیلم فقط پخش بشه و ذهن و فکر تو در حال حاضر نباشه!
سعی کن از لحظه به لحظه استفاده مفید کنی!
ثانیه به ثانیه زمان شما ارزشمنده
موفق باشی -
سلام دوستان
خیلی دغددغه ی ذهنیم هستعسل عیسی پره کلا ساعت مطالعه برا خودت حساب نکن! یه برنامه داشته باش و سعی کن اون رو تموم کنی... اگر ساعت مطالعت بالا باشه مغرور میشی پایین باشه ناامید میشی... میخوای فصل یک فیزیک دو رو بخونی خب شروع کن بخون نفهمیدی فیلم ببین فهمیدی تست بزن حالا چه یه ساعت چه شیش ساعت چه فرقی داره؟ مهم این هست که تو تا دیدی میگه انرژی خازن بفهمی از کدوم فرمول استفاده کنی