تحلیل ازمون
-
یه ایده برا تحلیل ازمون داشتم گفتم به شماعم بگم
اول بیایم مشخص کنیم کدوم سوالا رو نزدیم و غلط زدیم بعد سعی کنیم بدون نگاه به پاسخ نامه حلش کنیم و گزینه رو پیدا کنیم اگر تعداد زیادی از سوالای غلط و نزدمونو تونستیم حل کنیم مشکل سر جلسه ازمونه ینی مدیریت ازمون بلد نیستیم
دسته دیگه ای از سوالا مربوط به سوالایی میشه که نتونستیم حلش کنیم حالا میریم سراغ پاسخ نامه تشریحی و میگردیم دنبال اشکالمون مثلا من از سوال 121 زیست به این نتیجه رسیدم که متن کتابو اگه درست میخوندم میتونستم جواب بدم پس سری بعد رو متن کتاب وقت بیشتری بزارم
اگر نکته ایم بود که بلدش نبودیم وارد جزومون میکنیم
یه دفتر میزلریم برا بی دقتیا و بی دقتیامونو داخلش مینویسیم مثلا توجه نکردن به فعل است یا نیست باعث شده سوالو غلط بزنیم این موردو وارد دفترمون میکنیم و قبل ازمون مرورش میکنیم تا بی دقتیمونو تکرار نکنیم
امیدوارم که براتون مفید بوده باشه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
من خودم برای آزمون ها همین کار رو میکنم.وقت کمتری هم گرفته میشه.
-
A Amir e این تاپیک را در ارجاع داد
-
H Howsen Drag این تاپیک را در ارجاع داد
-
من خودم برای آزمون ها همین کار رو میکنم.وقت کمتری هم گرفته میشه.
محمد پیرزاده چیکار؟
-
به نظرم بیایم روشامونو برای تحلیل ازمون بگیم شاید کمککننده باشه
تحلیل ازمون از خود ازمون مهم تره
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
منم یه کاری میکنم به نظرم مفیده
واسه هر درس یه دفترچه برداشتم
اون چیزی که باعث شده سر ازمون نتونم حلکنم رو توی اون مینویسم
مثلا سر ازمون سر فلان سوال فیزیک فرمول y=1/2gt2 رو یادم نبوده، میرم اینو یادداشت میکنم توی اون دفترچه و ادرس سوال رو میزنم میگم این فرمول رو یادت نبود
حالا مثلا بعضی سوالات جوریه که مسیر رو باید یادداشت کنیم
نمیگم پاسخ تشریحی رو بنویسماااااااا
فقط نکته ای که باعث شده نتونیم پاسخ بدیم
و بعدش روز جمعه که تایم های جبرانی داریم میرم همون سوالا رو دوباره حل میکنم که مطمئن بشم روش حل سوال توی ذهنم تثبیت شده و نکته رو دیگه فراموش نمیکنم! -
مثلا سر ازمون سر فلان سوال فیزیک فرمول y=1/2gt2 رو یادم نبوده، میرم اینو یادداشت میکنم توی اون دفترچه و ادرس سوال رو میزنم میگم این فرمول رو یادت نبود
و بعدش روز جمعه که تایم های جبرانی داریم میرم همون سوالا رو دوباره حل میکنم که مطمئن بشم روش حل سوال توی ذهنم تثبیت شده و نکته رو دیگه فراموش نمیکنم!Amin Ali Akbari اینم روش باحالیه
-
و بعدش روز جمعه که تایم های جبرانی داریم میرم همون سوالا رو دوباره حل میکنم که مطمئن بشم روش حل سوال توی ذهنم تثبیت شده و نکته رو دیگه فراموش نمیکنم! -
محمد پیرزاده چیکار؟
mahdis_0016 همینکه خودت گفتی.تستای نزده و غلط رو دوباره میزنیم.اگه بازم نتونستیم میریم جوابش رو میبینیم.