هورمون ضد ادراری
-
سلام دوستان
این دو تا جمله رو ببینید

من یادمه قبلا میگفتیم ترشح هورمون ضدادراری و تحریک مرکز تشنگی جدا از همن و تاثیر روی هم ندارن
حالا اینجا اومده به هم ربطشون داده
و گفته اگه کسی مرکز به تشنگیش دچار مشکل شده باشه هورمون ضد ادراریشم کم ترشح میشه
یا گفته ترشح هورمون ضد ادراری تحت تاثیر تحریک مرکز تشنگیه!!اشتباهم کجاعه ؟
کدوم درسته؟
و اینکه بر اساس تست هایی که زدید کدومو در نظر گرفته بودن؟ -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
این دو تا جمله رو ببینید

من یادمه قبلا میگفتیم ترشح هورمون ضدادراری و تحریک مرکز تشنگی جدا از همن و تاثیر روی هم ندارن
و گفته اگه کسی مرکز به تشنگیش دچار مشکل شده باشه هورمون ضد ادراریشم کم ترشح میشه
کدوم درسته؟
و اینکه بر اساس تست هایی که زدید کدومو در نظر گرفته بودن؟@sara-haghighatrad سلام.همونطور که میدونید هیپوفیز پسین در واقع یک غده نیست بلکه اجتماع پایانه های آکسونی یک سری نورون هست که جسم یاخته ای اونها در هیپوتالاموس قرار داره پس اساسا هورمونی وجود نداره که بتونیم بگیم برای هیپوفیز پسین هست یا در اون بخش تولید میشه صرفا ترشح هورمون از اون ناحیه صورت میگیره.از همینجا میشه نتیجه گرفت که هر اتفاقی که برای هیپوتالاموس بیوفته میتونه روی ترشح هورمون ها از هیپوفیز پسین و حتی هیپوفیز پیشین تاثیر گذار بشه.
خلاصه اش اینکه اون بخشی که باعث میشه هیپوفیز پسین معنا پیدا کنه و اصلا آدم حساب بیاد:face_with_tears_of_joy:هیپوتالاموس هست. -
@sara-haghighatrad سلام.همونطور که میدونید هیپوفیز پسین در واقع یک غده نیست بلکه اجتماع پایانه های آکسونی یک سری نورون هست که جسم یاخته ای اونها در هیپوتالاموس قرار داره پس اساسا هورمونی وجود نداره که بتونیم بگیم برای هیپوفیز پسین هست یا در اون بخش تولید میشه صرفا ترشح هورمون از اون ناحیه صورت میگیره.از همینجا میشه نتیجه گرفت که هر اتفاقی که برای هیپوتالاموس بیوفته میتونه روی ترشح هورمون ها از هیپوفیز پسین و حتی هیپوفیز پیشین تاثیر گذار بشه.
خلاصه اش اینکه اون بخشی که باعث میشه هیپوفیز پسین معنا پیدا کنه و اصلا آدم حساب بیاد:face_with_tears_of_joy:هیپوتالاموس هست. -
@sara-haghighatrad بله درست هست:)
-
سلام دوستان
این دو تا جمله رو ببینید

کدوم درسته؟
و اینکه بر اساس تست هایی که زدید کدومو در نظر گرفته بودن؟@sara-haghighatrad جمله اش درستع وقتی فرد احساس تشنگی بکنه هورمون ضد ادراری ترشح میشع تا بازجذب اب افزایش پیدا کنه زیست یازدهم اومده مرکز تشنگی هیپوتالاموس هست پس ترکیبش میکنن
-
سلام دوستان
این دو تا جمله رو ببینید

کدوم درسته؟
و اینکه بر اساس تست هایی که زدید کدومو در نظر گرفته بودن؟fatemeh asgarhakimi
Negin K
ممنونم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on