اصلا انگیزه ندارم
-
سلام دوستان
من حدود دو سه هفته پیش خیلی خوب درس میخوندم ولی نمیدونم چی شد که یهو درس خواندنم متوقف شد
الان نمیدونم چکار کنم هر روز صبح که از خواب پا میشم با اینکه از شب قبل برنامه ریزی کردم ولی سراغ درس خوندن نمیرم
نمیدونم چکار کنم
احساس میکنم به یه بمب انگیزه نیاز دارم ولی چرا نمیتونم این انگیزه رو در خودم ایجاد کنم
لطفاً کمک کنید
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
من حدود دو سه هفته پیش خیلی خوب درس میخوندم ولی نمیدونم چی شد که یهو درس خواندنم متوقف شد
الان نمیدونم چکار کنم هر روز صبح که از خواب پا میشم با اینکه از شب قبل برنامه ریزی کردم ولی سراغ درس خوندن نمیرم
نمیدونم چکار کنم
احساس میکنم به یه بمب انگیزه نیاز دارم ولی چرا نمیتونم این انگیزه رو در خودم ایجاد کنم
لطفاً کمک کنید
@دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare سلام
کلا ادما اینجوری هستن . برنامه رو که مینویسی روزای اول پر انرژی و سرحالی ولی بعد چند روز ب نامه برات عادی میشه و مغزت میگه خب این کارا تکراریه و خسته کننده هست .منم اینجوری میشم ولی میگم تا کی اینجوری بمونم ؟ استراحت میکنم و استارتی دوباره
فقط خودتی که باید خودت رو کمک کنی . اگه نیازه استراحت کن و سعی کن کل روزت به استراحت نره . هر وقت پرانرژی بودی استارت بزن
درسای سخت رو بزار اول صبح و زمانی که انرژیت کمه اون درسی که راحت تره به نسبت رو بخون چون اگه این کارو نکنی خسته میشی و فکر میکنی که چیزی نمیفهمی و انگیزت میره .
و مهممممترین چیز از نظر من اینه که نباید از جملات منفی استفاده کنی چون کائنات میفهمن که از چیزای منفی استفاده کردی و بدتر کارت درست پیش نمیره .
برو بخون که میتونی
موفق باشی . -
Saeid Zare سلام
کلا ادما اینجوری هستن . برنامه رو که مینویسی روزای اول پر انرژی و سرحالی ولی بعد چند روز ب نامه برات عادی میشه و مغزت میگه خب این کارا تکراریه و خسته کننده هست .منم اینجوری میشم ولی میگم تا کی اینجوری بمونم ؟ استراحت میکنم و استارتی دوباره
فقط خودتی که باید خودت رو کمک کنی . اگه نیازه استراحت کن و سعی کن کل روزت به استراحت نره . هر وقت پرانرژی بودی استارت بزن
درسای سخت رو بزار اول صبح و زمانی که انرژیت کمه اون درسی که راحت تره به نسبت رو بخون چون اگه این کارو نکنی خسته میشی و فکر میکنی که چیزی نمیفهمی و انگیزت میره .
و مهممممترین چیز از نظر من اینه که نباید از جملات منفی استفاده کنی چون کائنات میفهمن که از چیزای منفی استفاده کردی و بدتر کارت درست پیش نمیره .
برو بخون که میتونی
موفق باشی .Yegane Dehqan ممنون
️
-
سلام دوستان
نمیدونم چکار کنم
لطفاً کمک کنید
@دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare
https://forum.alaatv.com/topic/41521/پادکست-کده?_=1636880623492
سلام اینجا براتون پادکستای انگیزشی میذارم که میتونه کمکتون کنه^^ -
Saeid Zare
https://forum.alaatv.com/topic/41521/پادکست-کده?_=1636880623492
سلام اینجا براتون پادکستای انگیزشی میذارم که میتونه کمکتون کنه^^@f-seif-0 ممنونم
-
سلام دوستان
نمیدونم چکار کنم
لطفاً کمک کنید
ببین دوست من
منم مثل تو بودم
حتی ی جوری زده شده بودم از درس و بی انگیزه
گفدم که دیه نمیخونم دیه ادامه نمیدم بیخیال درس
اما تا اینکه خواهرم نشست کلی باهام حرف زد
از اینکه با درس خوندن میتونم اینده خوبی داشه باشم و خلاصه کلی حرفا حتی به جایی رسید دعوامونم شد خخ
اما خب با حرفاش انگیزه گرفدم!
گفدم مگ من چیم از بقیه کمتره!=)
خلاصه خیلی با خودم کلنجار رفدم
تا اینکه اون انگیزه تو من ایجاد شد
میخام بگم بعت
تا خودت نخای و اون انگیزه در تو ایجاد نشه نمتونی کاری کنی=)
حالا ما هرچقدر بعت انگیزه بدیم
اینا ب کنار
فقد به خودت بستگی داره
-
سلام دوستان
نمیدونم چکار کنم
لطفاً کمک کنید
@دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare سلام داداش.میدونم سخته.برای همه سال آخر طاقت فرساست ولی بعد سختی آسانی هست.نگران نباش و تلاشتو بکن دو سال دیگه نگی ای کاش بیشتر میخوندم.
-
Saeid Zare
ببین دوست من
منم مثل تو بودم
حتی ی جوری زده شده بودم از درس و بی انگیزه
گفدم که دیه نمیخونم دیه ادامه نمیدم بیخیال درس
اما تا اینکه خواهرم نشست کلی باهام حرف زد
از اینکه با درس خوندن میتونم اینده خوبی داشه باشم و خلاصه کلی حرفا حتی به جایی رسید دعوامونم شد خخ
اما خب با حرفاش انگیزه گرفدم!
گفدم مگ من چیم از بقیه کمتره!=)
خلاصه خیلی با خودم کلنجار رفدم
تا اینکه اون انگیزه تو من ایجاد شد
میخام بگم بعت
تا خودت نخای و اون انگیزه در تو ایجاد نشه نمتونی کاری کنی=)
حالا ما هرچقدر بعت انگیزه بدیم
اینا ب کنار
فقد به خودت بستگی داره
@fatemeh-ma عالی بود
-
Saeid Zare سلام داداش.میدونم سخته.برای همه سال آخر طاقت فرساست ولی بعد سختی آسانی هست.نگران نباش و تلاشتو بکن دو سال دیگه نگی ای کاش بیشتر میخوندم.
محمد پیرزاده ممنون
-
سلام دوستان
نمیدونم چکار کنم
لطفاً کمک کنید
دوست عزیز سلام
امیدوارم حالت از زمانی که این پیام رو نوشتی بهتر شده باشه.
به نظر من انگیزه در حین کار کردن به دست میاد، یعنی هرچقدر بیشتر تلاش کنی و نتیجه بهتری کسب کنی اون حس خوب، انگیزه و چراغی برای ادامه مسیرت میشه!
اگه از سیکل معیوب کار نکردن بیای بیرون، و یکم کار کنی مطمئن باش انگیزه به زندگیت برمیگرده!
خودت رو بابت این چند روز ببخش و سرزنش نکن.
شروع کن...حتی شده یک ساعت کتاب رو ورق بزنی، بزار حس درس خوندن بهت برگرده.
در مورد انگیزه به نظرم بهترین کار این هست که به آینده فکر کنی، به این فکر کن چند سال آینده با تلاش به کجا میتونی برسی!
منتظر هیچ فرصتی نباش، فرصت خود تویی!
به این فکر نکن تو تنها کنکوری هستی که بی انگیزه میشه...مطمئن باش همه بچه ها تو یک بازه زمانی بی حوصله میشن و انگیزه ادامه دادن ندارن، اما کسی برنده میدون میشه که به انگیزه نبازه و ادامه بده.
تو شایسته بهترین ها هستی
خودت رو باور کن
همین الان شروع کن
یکبار تصمیم بگیر و یکبار انجام بده! -
Saeid Zare
دوست عزیز سلام
امیدوارم حالت از زمانی که این پیام رو نوشتی بهتر شده باشه.
به نظر من انگیزه در حین کار کردن به دست میاد، یعنی هرچقدر بیشتر تلاش کنی و نتیجه بهتری کسب کنی اون حس خوب، انگیزه و چراغی برای ادامه مسیرت میشه!
اگه از سیکل معیوب کار نکردن بیای بیرون، و یکم کار کنی مطمئن باش انگیزه به زندگیت برمیگرده!
خودت رو بابت این چند روز ببخش و سرزنش نکن.
شروع کن...حتی شده یک ساعت کتاب رو ورق بزنی، بزار حس درس خوندن بهت برگرده.
در مورد انگیزه به نظرم بهترین کار این هست که به آینده فکر کنی، به این فکر کن چند سال آینده با تلاش به کجا میتونی برسی!
منتظر هیچ فرصتی نباش، فرصت خود تویی!
به این فکر نکن تو تنها کنکوری هستی که بی انگیزه میشه...مطمئن باش همه بچه ها تو یک بازه زمانی بی حوصله میشن و انگیزه ادامه دادن ندارن، اما کسی برنده میدون میشه که به انگیزه نبازه و ادامه بده.
تو شایسته بهترین ها هستی
خودت رو باور کن
همین الان شروع کن
یکبار تصمیم بگیر و یکبار انجام بده!saba rahimi فوق العاده بود
ممنون️
-
سلام دوستان
نمیدونم چکار کنم
لطفاً کمک کنید
@دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare این نیست که انگیزه نداشته باشی خسته ای! دو روز واقعا خستگی در کن و برنامه منطقی ای بنویس و حتما یه روز هایی رو بزار برای استراحت