سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
عقب موندن از برنامه
-
سلام دوستان
بچه ها من به یه مشکل خیلی بزرگ برخورد کردم.
راه ابریشم هر دوتا پک رو تهیه کردم و از مهر شروع کردم اما متاسفانه نتونستم فرسنگ رو به پایان برسونم و بعد دچار یه مشکل شدم که منو 3 فرسنگ عقب انداخته.
الان شب روز دارم فیلم هارو نگاه میکنم ولی نمیدونم چرا نمیرسم.
موندم از اول بخونم یا از فرسنگ های جدید
لطفاً بهم کمک کنید🥺
حتی آزمون های قلمچی هم ترازم به شدت پایینه امید ندارم دیگه -
سلام
از بودجه بندی نزدیکترین آزمون شروع کنید(و فقط جاهایی که پیش نیاز لازم داره رو برگرد عقب و اونا رو بخون)
جلوتر ایستگاه های جبرانی هست که میتونید خودتون رو برسونید و برگردید عقب
درضمن در ابتدای هر فرسنگ فیلمی با عنوان تابلو راهنما قرار داده شده که میگه تو فرسنگ پیش رو میخوان چیکار کنن و اونایی ک تازه رسیدن یا عقب موندن چیکار کنن
درضمن فیلم هایی تحت عنوان چاپار هم ضبط میشه(تاجایی که اطلاع دارم زیست و فیزیک کازرانیان ضبط شده) که چکیده ای از فرسنگه و نیازی نیست که کل فیلم های فرسنگ رو ببینی و همونا رو ببینی کافیه(با توجه به وقت کمی ک داری(البته شاید به فیلم های فرسنگ هم جاهایی نیاز داشته باشه))
کلا چاپار برای همچین موقعیت هایی گذاشته شده
یادت نره: نمیدونم میدونی یا نه . حتما قبل از انجام هر کاری برنامه ریزی داشته باش. که نقشه راهت مشخص باشه. که وقتی اینکار رو انجام بدی دیگه نگرانی ای نداری چون همه کار هایی ک میخوای انجام بدی رو از قبل میدونی و به برنامه آزمون میرسی(برای من ک اینطوره)
اینجور ک تو گفتی شب و روز فیلم میبینی..... آیا بعد از فیلم جزوه خوانی میکنی و خودت هم تست میزنی؟ یا نه. بخاطر تعداد زیاد فقط میری فیلم بعدی؟
اگه اینطور نیست و با این وجود باز ترازت پایینه....
پس ممکنه تحلیل آزمون نداشته باشی(خیلی از بچه ها با اینکه ساعت مطالعه بالایی دارن ولی چون تحلیل بعد آزمون(فهمیدن نقاط قوت و ضعف) ندارن پیشرفتی نمیکنن یا خیلی کم یا پسرفت میکنن)
تو نت سرچ کنی روش هاش رو برات بالا میاره
کلا تحلیل آزمون خیلیییی مهمه حتی شاید از خود آزمون هم مهم تر باشه. مثل اینکه میری آزمایش میدی و نتیجش میاد و تو هیچ اقدامی برای رفع کمبود هات نمیکنی.....
اینم همینه.....
ببخشید خیلی حرف زدم
امیدوارم برات مفید بوده باشه
یاعلی -
Hhh Hh یه دنیا ممنون حرفاتون برام خیلی مفید بود خیلی بهم انرژی دادین انشاالله خدا به هر چی میخواین برسونتتون
من بعد آزمونا فیلم نگاه میکردم و تحلیل نداشتم و واقعا جزوه هارو زیاد نمیتوتستم بخونم خیلی ممنون بابت راهنمایی که کردین -
سلام
ببخشید توی تاپیک شما دارم سوالمو میپرسم ولی دیدم بی ربط نیست برای همین دیگه تاپیک جدید نزدم.
من عقب افتادم از برنامه و تا اواسط آذر میرسم ک فیلم های عقب افتاده رو ببینم و جزوه و تست و این داستانا..و از اواسط آذر میتونم با اون برنامه ای ک شخصی سازی کردم ( ب نظر خودم واقعا خوب شده چون هم به پک تخصصی راه ابریشمم میرسم هم مدرسه هم تست هم عمومی ک تا الان خیلی روش کم کاری کردم.) پیش برم..الان ی چیزی ک مثل خوره داره وجودمو میخوره اینه ک نکنه دیر بشه و نتونم برای کنکور ب آمادگی لازم برسم...خیلی خیلی میترسم چون میبینم ک بقیه همین الانش دارن عالی میخونن و من تازه از اواسط آذر ب اون چیزی ک میخوام میرسم..کتاب ها و جزوه هایی ک تو کتابخونه هست رو میبینم و میزان عقب موندنمو و واقعا از دست خودم عصبانی میشم.میخواستم نظرتونو بپرسم..چیکار کنم؟؟؟ -
نسیم بابایی سلام عزیزم منم وضعیتم همینجوریه و حسرت میخورم که چرا اون اتفاق الان برام افتاد انقدر عقب افتادم اما با اون پیامی که دوست عزیز دادن فهمیدم برای هیچ چیزی هیچوقت دیر نیست شما هم از نظر من خودتونو به آذر برسونید به برنامه بعد هم برنامه خودتون برید جلو چون شخصی سازی شده بهتره هر کسی خودشو بیشتر میشناسه و با توجه به توانایی خودش راحت تر میتونه درس بخونه اصلا هم نا امید نشید خیلی ها شروع کردن و دارن عالی میخونن اما شما به جای فکر خیال سعی کنید اون بازده زمانی مطالعاتون به گونه ای باشه که تمام این کم کسری ها جبران بشه
امیدوارم به رویاهاتون برسید -
سلام بر همگی،منم مشکل شبیه به این دوستمون را دارم و خیلی پریشون شدم و در فرسنگ اول موندم؛پایه تستی خوبی هم ندارم،و آزمون آزمایش هم ثبت نام نکردم و نمیدونم برای این یکی چیکار کنم؟؟؟برنامه دو هفته ای پیش برم؟با سه هفته ای گزینه دو؟آزمون سه آ بدهم؟
به نظر خودم نمیتونم قید فیلم های درسنامه جزوه های اول را بزنم و نیاز دارم تا پایه ام قوی بشه و یاد بگیرم چطوری تست بزنم؛چون مدرسه ما یه مدرسه معمولی هست و تست آنچنان کار نکردیم!اومدم اینجا تا ازتون مشورت و کمک بگیرم و راهنمایی ام کنید تا بدونم چیکار کنم و از این بیقراری در بیام و زودتر هم به برنامه برسم،لطفاً کمکم کنید
دانش آموز رشته ریاضی فیزیک هستم. -
Fatemeh Kazemi 1
سلام
فکر میکنم ازمون اینده قلمچی ایستگاه جبرانی باشه ( چیزایی که تا الان ازمون گرفته رو میخواد یه جا جمع بندی کنه)
خود من از یه سری مباحث عقب افتادم
ولی برای اینکه برسم بهش اومدم یه دفترچه برداشتم همه اون مباحث رو نوشتم
بعد اولویت بندیشون کردم بر اساس اهمیتی که توی ازمون دارن و سختی و اسونیشون
شما هم همین کار رو بکن شاید به کل ازمون نرسی ولی حداقل میتونی دوتا اولویت اولت رو برسونی و همین امیدت رو میره بالا -
Hasan Abedi
سلام
به نظرم ازمون ننوشتن کار اشتباهیه
اگر نمینویسید حداقل طبق یه برنامه خودتون تو خونه ازمون بزنید
فایل ازمونا توی کانالا موجوده
برای تست هم
هر مبحثی رو که کار کردین بلا فاصله ازش تست اموزشی بزنید
چند روز بعدم تست زمان دار از اون مبحث بزنید
فیلم دیدن بدون تست همش ضرره -
بعد از مبحث تست بزنم،منظورتون بعد از تکمیل کردن(مثال:اعمال روی ماتریس)باید اینکارا بکنم یا ماتریس را که کامل تموم کردم؟؟
برای آزمون هم میتونم با سه آ پیش برم؟ -
Hasan Abedi
بله پایان هر مبحث ( نه پایان هر فصل)
ازمون سه آ رو من ندادم هنوز فقط سوالاتشو گرفتم نمیدونم ولی شنیدم ازمون خیلی خوبیه
اما تعدادش کمه متاسفانه -
sallar savadkoohi ممنونم،بعد چجوری میتونم خودم را برسونم به طبق روالی که بقیه دانش آموزان راه ابریشم دارن طی میکنن؟؟
آخه چون من دو بسته عمومی و اختصاصی را دارم. -
sallar savadkoohi خیلی فکر خوبیه ممنونم واقعا
امکانش هست یه نمونه اش رو بفرستین اگه وقت دارین لطفاً -
Fatemeh Kazemi 1 بزرگترن مشکل شما دیدن فیلم هست عزیزم باید تست بزنی نه فیلم ببینی من راه ابریشم رو پارسال خریدم و مثل شما عقب افتادم و نتیجه اش شد پشت کنکور موندن برو خودت درسنامه بخون بعد بیا تست های راه ابریشم رو بزن و فیلم های تحلیل تست ببین
-
zahra maleki چشم ممنون عزیزم
-
Hasan Abedi
وقتی همزمان با ازمونا پیش برین و کسری هارم توی زمانای اضافه جبران کنین به کاروان میرسین
ولی اگه از دروس مبحثی هست که نیاز به درسنامه ندراین خصوصا توی دروس عمومی وسواس به خرج ندین و تایمش رو بذارین برای جبران یا تست بیشتر -
Fatemeh Kazemi 1
شرمنده با لپتاپ میام عکس دادن سخت میشه برام
ولی هیچ چیز خاصی نیست فقط یه ستون به اسم ریاضی نوشتم بعد اولویت اولمو گذاشتم معادله و نامعدله و اولویت دومم اون بخش جا مونده از تابع -
سلام
منم کم و بیش دچار این مشکل هستم،اما لازم نیست همه ی فیلم هارو از اول ببینید.
سعی کردم طولانی نشه،اما تمام اینا نتیجه تجربه و تاثیر از مشاوره راه ابریشم و یک مشاور دیگه هست،بهت تضمین میدم که کمت میکنه،،،1چون یکم عقب افتادید طبیعتا باید وقت و انرژی بیشتر بزارید.
2اولین کار هر روز شما باید این باشه که طبق برنامه ای که راه ابریشم برای اون روز شما مقرر کرده پیش برید و اول اون فیلمها رو ببینید،(جلسه صفر هر فرسنگ رو ببینید تا متوجه بشید چه پیش نیازی لازم هست و فقط اون مباحث ببینید.)
3ایده آل گرایی رو کنار بزارید و درسهایی که مربوط به این ازمون هست رو بخونید،در ایستگاه های جبرانی هر آزمون وقت برای جبران عقب افتادگی ها است.
راستی تو درس شیمی وسواس نداشته باش،چون تعداد قسمتها یکم بالاس،حفظیات و... رو که لازم نمیدونی نببین.
اگه اول طبق برنامه راه ابریشم پیش بری اخر روز حس خوب تموم کردن برنامت رو داری و بعد چند روز میتوتی کم کم تستی کار کنی.
پس قدرتمند برو حلو -