تست تابع عدد گذاری
-
سلام این تست جوابش میشه گزینه ۴ میشه لطفا یکی با عدد گذاری و تست کردن گزینه ها حلش کنه برام ؟؟!
راهنمایی: مثلا من اومدم عدد ۳ رو به خو صورت سوال دادم که منفی سه پنجم داد. بعدش عدد ۳ رو به گزینه های دیگه هم دادم که ببینم کدوم ضابطه منفی سه پنجم میده که برای گزینه ۱ و ۲ صادق بود و گزینه های ۳ و ۴ حذف شدند!!! در صورتی که جواب گزینه ۴ میشه 😐🤔🤔)
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی المپیادیا دانش-آموزان-آلاء همیار
-
سلام این تست جوابش میشه گزینه ۴ میشه لطفا یکی با عدد گذاری و تست کردن گزینه ها حلش کنه برام ؟؟!
راهنمایی: مثلا من اومدم عدد ۳ رو به خو صورت سوال دادم که منفی سه پنجم داد. بعدش عدد ۳ رو به گزینه های دیگه هم دادم که ببینم کدوم ضابطه منفی سه پنجم میده که برای گزینه ۱ و ۲ صادق بود و گزینه های ۳ و ۴ حذف شدند!!! در صورتی که جواب گزینه ۴ میشه 😐🤔🤔)
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی المپیادیا دانش-آموزان-آلاء همیار
sara cherry در تست تابع عدد گذاری گفته است:
%(#ff0000)[> سلام این تست جوابش میشه گزینه ۴ میشه لطفا یکی با عدد گذاری و تست کردن گزینه ها حلش کنه برام ؟؟!]راهنمایی: مثلا من اومدم عدد ۳ رو به خو صورت سوال دادم که منفی سه پنجم داد. بعدش عدد ۳ رو به گزینه های دیگه هم دادم که ببینم کدوم ضابطه منفی سه پنجم میده که برای گزینه ۱ و ۲ صادق بود و گزینه های ۳ و ۴ حذف شدند!!! در صورتی که جواب گزینه ۴ میشه 😐🤔🤔)
%(#ff0000)[اینم میشه یکی حل کنه برام ؟ چه راه تشریحی شو چه عدد گذاری از گزینه ها]

تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی المپیادیا دانش-آموزان-آلاء همیار -
S sara cherry marked this topic as a question on
-
سلام سوال 4( عدد گذاری) تشریحی فکر نکنم بلد باشم

-
سلام سوال 4( عدد گذاری) تشریحی فکر نکنم بلد باشم

Maryam Nateqi برای سوال ۴ دامنه تابع ایکس منهای ۲ به زیر رادیکال به فرجه ۴ رو میشه دامنشو تعین کنید برام ؟ همون تشریحی
-
Maryam Nateqi برای سوال ۴ دامنه تابع ایکس منهای ۲ به زیر رادیکال به فرجه ۴ رو میشه دامنشو تعین کنید برام ؟ همون تشریحی
sara cherry
متوجه منظور تون نشدم گفتم که فکر نکنم تشریحی بتونم حل کنم اما اینی که شما گفتید انگار جداست درسته؟ -
sara cherry
متوجه منظور تون نشدم گفتم که فکر نکنم تشریحی بتونم حل کنم اما اینی که شما گفتید انگار جداست درسته؟Maryam Nateqi بله فقط تعیین دامنه تابع g در سوال ۴ به صورت جداگانه منظورمه .
-
sara cherry در تست تابع عدد گذاری گفته است:
-
Maryam Nateqi بله فقط تعیین دامنه تابع g در سوال ۴ به صورت جداگانه منظورمه .

این منظورمه تونه؟