درصد بالاهای فیزیک و شیمی؛ بیایین کمک
-
سلام دوستان کسای که درصد بالای رو تو درس شیمی میزنن و فیزیک میشه نحوه خوندنشونو بگن و راهنمای کنن ممنونم@دانش-آموزان-آلاء@
-
-
در حدی میتونم بگم برات که اینجا اومدنت رو تعطیل کن ، بهت بر نخوره ها ولی دائم اینجایی!!
خود به خود درصده میاد بالا
-
در حدی میتونم بگم برات که اینجا اومدنت رو تعطیل کن ، بهت بر نخوره ها ولی دائم اینجایی!!
خود به خود درصده میاد بالا
mohamad rəza منن
من اتفاقا چند هفته بود نیومده بودم بیامم فقط سوالا مو میدم
-
-
سلام دوستان کسای که درصد بالای رو تو درس شیمی میزنن و فیزیک میشه نحوه خوندنشونو بگن و راهنمای کنن ممنونم@دانش-آموزان-آلاء@
@yeganeh-fallah
سلام. ببین من قبل از دوازدهم شیمیم زیر ۷۰ نمی اوند ولی خب شیمی ۱۲ ام یکم سخته برام و جدیده و درصدام بین همین ۶۰ ۷۰ می مونه تو ازمونا.
ولی راستش نمی دونم من پایه ای حفظیات شیمی رو خیلی خوب خوندم و بای مسائل هم از همون پایه خیلی تست می زدم. برای اینکه مسایلت خوب بشه لاید اول مسائل دهمرو یاد بگیری بعد بری سراغ دوازده و یازده چون دهم پایه هر دوئه.
برای حفظیاتم ببین یه دور کتابرو بخون چندتا تست بزن دستت می اد تست ها چطوری سوال می دن بعد واسه خودت یه خلاصه نویسی نمی داری کن. مثلا در مورد تکنسیم هرچی می دونی جمع بندی کن.
من از این روش استفاده می کنم
موفق باشی -
@yeganeh-fallah
سلام. ببین من قبل از دوازدهم شیمیم زیر ۷۰ نمی اوند ولی خب شیمی ۱۲ ام یکم سخته برام و جدیده و درصدام بین همین ۶۰ ۷۰ می مونه تو ازمونا.
ولی راستش نمی دونم من پایه ای حفظیات شیمی رو خیلی خوب خوندم و بای مسائل هم از همون پایه خیلی تست می زدم. برای اینکه مسایلت خوب بشه لاید اول مسائل دهمرو یاد بگیری بعد بری سراغ دوازده و یازده چون دهم پایه هر دوئه.
برای حفظیاتم ببین یه دور کتابرو بخون چندتا تست بزن دستت می اد تست ها چطوری سوال می دن بعد واسه خودت یه خلاصه نویسی نمی داری کن. مثلا در مورد تکنسیم هرچی می دونی جمع بندی کن.
من از این روش استفاده می کنم
موفق باشی -
M monirs این موضوع را از شیمی جابهجا کرد
-
@yeganeh-fallah
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه
برای فیزیک واقعا تست زنی زیاد که سبب میشه با انواع تیپ تست های اشنا بشی خیلی بهت کمک میکنه
به نظر من شما حتی برنامه درسیت تموم شد شبی 5تا تست فیزیک به صورت رندوم بزن یا غلط ها رو مرور کن
مطمئن باش تاثیر مثبتش رو به زودی میبنی
در مورد مسائل شیمی هم همین نکته رو رعایت کنید
حفظیات رو هم با مطالعه کتاب میتونید به راحتی به تسلط برسید
اما اگه سطح پایینی داری و تسلط کافی نداره از فیلم و کلاس های الا استفاده کن که هم یادگیری بهتر میشه و هم سرعت میره بالا
موفق باشی
سوالی بود بپرس حتما