خواندن ریاضی
-
سلام
من متاسفانه از برنامه ها عقب افتادم و مخصوصا در درس ریاضی
بقیه درس ها چون حجم کمتری دارن ، تقریبا میتونم یه کاریشون کنم ولی حجم ریاضی واقعا زیاده و نگرانم که نتونم یه مطالعه ی مفید و با سرعت زیاد داشته باشم تا عقب افتادگی ها رو جبران کنم .
(اینم بگم که تغییر رشته از تجربی به ریاضی دادم و فارغالتحصیل هستم)
به نظرتون اگر بیام اول روی مباحثی از ریاضی که بیشتر در کنکور ازش سوال میاد و همچنین چیز هایی که در ریاضی تجربی یاد گرفتم تمرکز کنم و اونا رو خوب یاد بگیرم
آیا منطقیه ؟
حسم میگه اگر چیز هایی که بلدم رو تکمیلش کنم و تسلط پیدا کنم خیلی بهتر از اینه که همه ی مباحث ریاضیات ریاضی رو بخونم ولی با تسلط کم ..
شما نظرتون چیه
کدوم راه بهتره ؟؟
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
ریاضیا -
-
سلام
بقیه درس ها چون حجم کمتری دارن ، تقریبا میتونم یه کاریشون کنم ولی حجم ریاضی واقعا زیاده و نگرانم که نتونم یه مطالعه ی مفید و با سرعت زیاد داشته باشم تا عقب افتادگی ها رو جبران کنم .
به نظرتون اگر بیام اول روی مباحثی از ریاضی که بیشتر در کنکور ازش سوال میاد و همچنین چیز هایی که در ریاضی تجربی یاد گرفتم تمرکز کنم و اونا رو خوب یاد بگیرم
آیا منطقیه ؟
حسم میگه اگر چیز هایی که بلدم رو تکمیلش کنم و تسلط پیدا کنم خیلی بهتر از اینه که همه ی مباحث ریاضیات ریاضی رو بخونم ولی با تسلط کم ..
شما نظرتون چیه
کدوم راه بهتره ؟؟
ریاضیاbahar mohammadi 0
این درسته؟؟! -
B bahar mohammadi 0 marked this topic as a question on
-
سلام
آیا منطقیه ؟
شما نظرتون چیه
کدوم راه بهتره ؟؟
ریاضیاbahar mohammadi 0
سلام وقت بخیر
با توجه به گفته های اقای امیررضا امیرمحمدی (یکی از مشاوران آلا) میخوام بهتون بگم چجوری اولویت بندی کنید.
1_ حجم اون درس: یعنی این که حجمش کمه یا زیاد باید حجمشو تعیین کنید.
2_ سختی یا آسونی اون مبحث باید تعیین بشه.
3_ میزان بودجه بندی اون مبحث در کنکور سراسری : یعنی این مبحث چند تا تست قراره ازش بیاد.
4_ میزان تسلط و توانایی شما در اون مبحث که قوی هستید یا ضعیف
نتیجه گیری : هر چی حجم مبحث یا درسی کمتر و آسون تر و پر تست تر در کنکور باشه و نقطه قوت شما باشه اولویت بالاتری داره.
و هر چه حجیم تر, سخت تر و کم تست تر در کنکور و نقطه ضعف شما باشه اولویت پایین تری داره
موفق باشید. -
bahar mohammadi 0
سلام وقت بخیر
با توجه به گفته های اقای امیررضا امیرمحمدی (یکی از مشاوران آلا) میخوام بهتون بگم چجوری اولویت بندی کنید.
1_ حجم اون درس: یعنی این که حجمش کمه یا زیاد باید حجمشو تعیین کنید.
2_ سختی یا آسونی اون مبحث باید تعیین بشه.
3_ میزان بودجه بندی اون مبحث در کنکور سراسری : یعنی این مبحث چند تا تست قراره ازش بیاد.
4_ میزان تسلط و توانایی شما در اون مبحث که قوی هستید یا ضعیف
نتیجه گیری : هر چی حجم مبحث یا درسی کمتر و آسون تر و پر تست تر در کنکور باشه و نقطه قوت شما باشه اولویت بالاتری داره.
و هر چه حجیم تر, سخت تر و کم تست تر در کنکور و نقطه ضعف شما باشه اولویت پایین تری داره
موفق باشید.Amir e خیلی ممنون
-
Amir e خیلی ممنون
bahar mohammadi 0
خواهش میکنم -
-
maryam111
مریم جان شما این مسیر کنکور رو طی کردی و تجربه داری میشه بگی کدوم راه رو برم؟🥰 -
سلام بهارجان
اگه روی مباحث مشترک تجربی و ریاضی تمرکز کنی خیلی بهتره چون همیشه این مباحث جزء مباحث پر سوال و پرتکرار کنکور بوده
و چون یه پیش زمینه ای از تجربی داری میتونی نقاط ضعف و کم تسلطت رو ارتقا بدی
بعد از اون برو سراغ افزایش تسلط رو مباحث جدید
از مباحث جدید ریاضی اصلا غافل نشو و مباحث مشترک با تجربی رو هم فراموش نکن -
سلام بهارجان
اگه روی مباحث مشترک تجربی و ریاضی تمرکز کنی خیلی بهتره چون همیشه این مباحث جزء مباحث پر سوال و پرتکرار کنکور بوده
و چون یه پیش زمینه ای از تجربی داری میتونی نقاط ضعف و کم تسلطت رو ارتقا بدی
بعد از اون برو سراغ افزایش تسلط رو مباحث جدید
از مباحث جدید ریاضی اصلا غافل نشو و مباحث مشترک با تجربی رو هم فراموش نکنmaryam111
ممنون -
maryam111
ممنون -
سلام
آیا منطقیه ؟
شما نظرتون چیه
کدوم راه بهتره ؟؟
ریاضیاbahar mohammadi 0
دوست عزیزم سلام
امیدوارم تو بالاترین سطح انرژی خودت باشی
اول اینکه شما چک بفرمایید مباحث تست خیز کنکور ریاضی در درس ریاضیات چی هستن
بعضی درس ها مثل تابع نیازمند پیش نیاز هستن و باید روی مباحث دیگه هم تسلط داشته باشید
یا مثلا مثلثات نیازمند داشتن سواد در درس تابع است
همه این الویت ها رو چک کن
اما اگه حس میکنی نمیشه و خودت نمیتونی برنامه خوبی بریزی به نظر من با یک دوره درس ریاضی از اساتید الا همراه شو و سعی کن بیشتر ریاضی بخونی تا فیلم ها رو هم ببینی به طور کامل و تست زنی مناسب داشته باشی
تست زدن تو درس های محاسباتی معجزه میکنه
من برای خودم هر روز یک ساعت داشتم که اسمش رو گذاشته بودم ساعت طلایی توی اون ساعت ریاضی رو فقط تست میزدم و خیلی بهم کمک کرد
درس خوندن یک فرایند طولانی هست نسبتا
خسته نشو
ادامه بده
به زودی نتیجه اش رو میبینی
موفق باشی