شاید ساده...واکنش افزایشی گرمادهه؟
-
سلام با توجه به اینکه طی واکنش های افزایشی انرژی فراورده ها از واکنش دهنده ها کمتره پس لزوما جز واکنشهای گرمادهه؟با توضیح بگید لطفا
تجربیا ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوست عزیز
اگه سطح انرژی فرآورده، طی واکنش از سطح انرژی واکنش دهنده بیشتر باشه پس گرما گرفته و واکنش میشه گرما گیر.ولی توی واکنش های گرماده اینجوریه که سطح انرژی واکنش دهنده بالاتر از سطح انرژی فراوده هس و این اختلاف سطح انرژی به صورت گرما آزاد میشه یعنی گرما ده هس
-
سلام با توجه به اینکه طی واکنش های افزایشی انرژی فراورده ها از واکنش دهنده ها کمتره پس لزوما جز واکنشهای گرمادهه؟با توضیح بگید لطفا
تجربیا ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاKit Cat + البته منظور من واکنشای جانشینی بوده که عینا این موضوع تو کتابا براش اشاره شده (که انرژی فراورده ها از واکنش دهنده هاش کمتره)...نمیدونم چرا تو سوال زدم افزایشی و تو افزایشی ها مطمئن نیستم اینطور باشه ولی بنظرم توی فراورده ها هم انرژی واکنش دهنده ها بیشتره....
پس اصلاح میکنم سوالمو...
آیا واکنش های افزایشی و جانشینی با توجه به اینکه انرژی فراورده ها از واکنش دهنده ها کمتره پس این واکنش ها گرمادهن؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
تجربیا
ریاضیا -
سلام دوست عزیز
اگه سطح انرژی فرآورده، طی واکنش از سطح انرژی واکنش دهنده بیشتر باشه پس گرما گرفته و واکنش میشه گرما گیر.ولی توی واکنش های گرماده اینجوریه که سطح انرژی واکنش دهنده بالاتر از سطح انرژی فراوده هس و این اختلاف سطح انرژی به صورت گرما آزاد میشه یعنی گرما ده هس
فاضل جهانگیری جامه بزرگی سلام از پاسخگوییتون متشکرم ولی فکر میکنم منظور سوالم رو متوجه نشده بودید در کل با تشکر
-
K Kit Cat marked this topic as a question on