دینامیک
-
@m-sina سلام

hamed bagheri 0 داداش من الان داشتم سوالو میخوندم، دیدم که نوشته باسرعت ثابت حرکت میکنند. اما شما از فرمول مستقل از زمان(که مربوط به شتاب ثابته) استفاده کردی!
-
hamed bagheri 0 داداش من الان داشتم سوالو میخوندم، دیدم که نوشته باسرعت ثابت حرکت میکنند. اما شما از فرمول مستقل از زمان(که مربوط به شتاب ثابته) استفاده کردی!
@m-sina خب نه دیگ داره میگه سرعت ثابته ، بعد قراره ترمز بگیرن تا متوقف بشن
اگه شتابی در کار نباشه ، خب F خالصی هم در کار نیست
سرعت ثابت رو واسه این داده ، ک توی محاسبه نسبت بی اثر باشه
-
@m-sina خب نه دیگ داره میگه سرعت ثابته ، بعد قراره ترمز بگیرن تا متوقف بشن
اگه شتابی در کار نباشه ، خب F خالصی هم در کار نیست
سرعت ثابت رو واسه این داده ، ک توی محاسبه نسبت بی اثر باشه
hamed bagheri 0 اها گرفتم پس تو فرمول شتاب ثابتو برای مدت زمان ترمز کردن نوشتی
مرسی -
hamed bagheri 0 اها گرفتم پس تو فرمول شتاب ثابتو برای مدت زمان ترمز کردن نوشتی
مرسی@m-sina بله دقیقا
-
@m-sina بله دقیقا
hamed bagheri 0 داداش من بازم به ابهام برخوردم🤣
اونجا که فرمول مستقل از شتابو نوشتی، چرا v رو ثابت گرفتی؟ مگه v در یک لحظه نیست؟ پس ثابت بودنش بی معنیه!
ما به چیزی میگیم ثابت که در یک بازه ی زمانی ثابت باشه -
اونجا که فرمول مستقل از شتابو نوشتی، چرا v رو ثابت گرفتی؟ مگه v در یک لحظه نیست؟ پس ثابت بودنش بی معنیه!
ما به چیزی میگیم ثابت که در یک بازه ی زمانی ثابت باشه@m-sina شما رو به تعریف کناب درسی از سرعت ثابت معرفی مینمایم😐😂
در حرکت با سرعت ثابت ، سرعت در هر لحظه از حرکت با سرعت متوسط و تمامی لحظات دیگر حرکت برابر میباشد
-
ما به چیزی میگیم ثابت که در یک بازه ی زمانی ثابت باشه@m-sina یک تابع ثابت را در ذهن خود مجسم نمایید😐😂
-
@m-sina شما رو به تعریف کناب درسی از سرعت ثابت معرفی مینمایم😐😂
در حرکت با سرعت ثابت ، سرعت در هر لحظه از حرکت با سرعت متوسط و تمامی لحظات دیگر حرکت برابر میباشد
hamed bagheri 0 در دینامیک گفته است:
اینو میدونم ولی اخه ثابت بودن سرعت به عنوان سرعت ابتدای بازه زمانی خیلی بی معنیه
مگراینکه منظورت از ثابت بودن سرعت این باشه که سرعت اولیع متحرک 1 با سرعت اولیه متحرک 2 یکسانه -
اینو میدونم ولی اخه ثابت بودن سرعت به عنوان سرعت ابتدای بازه زمانی خیلی بی معنیه
مگراینکه منظورت از ثابت بودن سرعت این باشه که سرعت اولیع متحرک 1 با سرعت اولیه متحرک 2 یکسانه@m-sina بنظر شما آیا سرعت ۲ متحرک در لحظه شروع ترمز گرفتن با هم برابر هست یا خیر؟
-
@m-sina بنظر شما آیا سرعت ۲ متحرک در لحظه شروع ترمز گرفتن با هم برابر هست یا خیر؟
-
@m-sina بنظر شما آیا سرعت ۲ متحرک در لحظه شروع ترمز گرفتن با هم برابر هست یا خیر؟
اگه این نمودارشون باشه، در لحظه شروع ترمز کردن، سرعتاشون برابره

@m-sina دقیقا همین میشه