جزوه شیمی دهم اقای پویان نظر
-
سلاااام. امیدواااااااارم که حالتون خوووب باااشه. این جزوه شیمی دهم اقای پویان نظر هست . دیدم یه سری بچه ها گفته بودن جزوه رو کسی داره بزاره. امیدوارم که استفاده کنین و حسابی به دردتون بخوره.
️
دیگه سعی کردم خیلی خوشگل بنویسما
جزوه شیمی دهم آقای پویان نظر.pdfنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Ali Akbari خسته نباشی
-
Amin Ali Akbari خسته نباشی
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلاااام. امیدواااااااارم که حالتون خوووب باااشه. این جزوه شیمی دهم اقای پویان نظر هست . دیدم یه سری بچه ها گفته بودن جزوه رو کسی داره بزاره. امیدوارم که استفاده کنین و حسابی به دردتون بخوره.
️
جزوه شیمی دهم آقای پویان نظر.pdfنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Ali Akbari سلام دستتون درد نکنه خسته نباشید
-
Amin Ali Akbari سلام دستتون درد نکنه خسته نباشید
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی خواهش میکنم امیدوارم استفاده ببرید.
-
سلام خسته نباشید. میشه یازدهم و دوازدهم رو هم بذارید؟ مرسی
-
سلام خسته نباشید. میشه یازدهم و دوازدهم رو هم بذارید؟ مرسی
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahil Rezaei سلام
متاسفانه دوازدهم رو ندارم و یازدهم هم تا فصل دو نوشتم
یازدهم شما کدوم قسمت رو میخوای؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
️
جزوه شیمی دهم آقای پویان نظر.pdfدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچطور دانلود کنم؟
-
چطور دانلود کنم؟
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهeliyas beegharaz سلام
روی اون قسمت ابی رنگ توی اولین پیام بزن
نوشتم جزوه شیمی دهم اقای پویان نظر -
eliyas beegharaz سلام
روی اون قسمت ابی رنگ توی اولین پیام بزن
نوشتم جزوه شیمی دهم اقای پویان نظردانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Ali Akbari هیچی بالا نمیاره واسم!؟
-
Amin Ali Akbari هیچی بالا نمیاره واسم!؟
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهeliyas beegharaz روی لینک آبی که میزنی خودش دانلود میشه
باید بعدش بری توی فایلهات قسمت دانلود و باز کنی پی دی اف رو -
️
جزوه شیمی دهم آقای پویان نظر.pdfدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Ali Akbari سلام. من هرچقدر میزنم روی اون چیزی که گزاشتید، دانلود نمیشه. میتونید برام بفرستیدش لطفا
(جزوه شیمی دهم از آقای پویان نظر)
-
Amin Ali Akbari سلام دستتون درد نکنه خسته نباشید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی سلام ببخشید شما که تونستید دانلودش کنید، میشه برای من بفرستید؟ دانلود نمیشه واسم
-
@فرناز-مقیمی سلام ببخشید شما که تونستید دانلودش کنید، میشه برای من بفرستید؟ دانلود نمیشه واسم
Fatemeh Eshraghi
سلام با مرورگر (به جای اپ) وارد الاخونه بشید، می تونید دانلود کنید -
Fatemeh Eshraghi
سلام با مرورگر (به جای اپ) وارد الاخونه بشید، می تونید دانلود کنیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an آره اوکی شد، خیلی ممنونم
-
@فرناز-مقیمی سلام ببخشید شما که تونستید دانلودش کنید، میشه برای من بفرستید؟ دانلود نمیشه واسم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Eshraghi حل شد
-
Amin Ali Akbari سلام. من هرچقدر میزنم روی اون چیزی که گزاشتید، دانلود نمیشه. میتونید برام بفرستیدش لطفا
(جزوه شیمی دهم از آقای پویان نظر)
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Eshraghi حل شد ممنون
-
@m-an آره اوکی شد، خیلی ممنونم
Fatemeh Eshraghi
خواهش می کنم، موفق باشی، به آلاخونه هم خوش اومدین -
Fatemeh Eshraghi
خواهش می کنم، موفق باشی، به آلاخونه هم خوش اومدیندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an همچنین، مچکرم