سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کسی سراغ داره ؟
-
حسن نیسی به نظر من مشکل از نحوه ی تدریسشون نیست حجم درسنامه ریاضی برای ما زیاد هست بیشتری ها هم نیاز به این درسنامه اول دارن درس نامه که زیاد باشه میشه مشکل برا کنکوری الان اگه از پایه های پایین تر مثلا یازدهمی ها با راه ابریشم ریاضی درس بخونن فوق العاده درصدشون میره بالا.
از بچه های راه ابریشم یک درصد خیلی کمی به تمام برنامه ی ریاضی میرسن
برا همین یه مشکل شده ریاضی برامون -
سید حسین قربانی 1 میگی با خوندن درسنامه درس یاد نمیگیرم خوب شاید از همون اول رفتی سراغ کتاب کار میکرو برای ریاضی مثلا
کتاب خیلی سبز جامع ریاضی برای بچه هایی که تازه میخوان شروع کنن عالی هست -
@آرمان-میرانی
خیلی سبز درسنامه هاش خیلی کامل نیست
کسایی که میخوان شروع کنن به نظرم سیر تا پیاز ایده بهتریه
زیاده ولی خوب کامل تره -
sallar savadkoohi خیلی سبز جامع درسنامه اش خوبه اما تست هاش همش در سطح متوسط و حتی رو به پایین هست و درصد ها تو بالا نبره اما مهر و ماه هم درسنامه خیلی خوبه داره هم تست های طبقه بندی شده
-
سید حسین قربانی 1 در کسی سراغ داره ؟ گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر
من از بچه های راه ابریشمی هستم و هم دروس عمومی و هم اختصاصی رو دارم ، ولی اصلا نمیتونم با ریاضی آقای ثابتی ارتباط بگیرم (رشتم تجربیه) پایه ریاضیم خوبه ولی مشکل اصلیم تست زنی هست هر چند ایشون کارشون واقعا درسته ولی من هر کاری کردم نتونستم ارتباط بگیرم
از طرفی با خوندن درسنامه درس رو یاد نمیگیرم و اصلا نمیتونم تست بزنم
کسی کلاس آنلاینی چیزی برای من سراغ داره؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@بچه-های-همخوانیسلام
بهترین پیشنهادم بهتون استاد اریان حیدری موسسه کلاسینو هست -
zahra maleki در کسی سراغ داره ؟ گفته است:
mohammad m 1 حالا هی بگین اریان حیدری تکنیک میگه یا عدد میذاره برخلاف تفکرتون ما هم مثل شما حل میکنیم سوالا رو فقط به روش مفهومی لابد فرمول حفظ کردن مفهومه؟
دیالوگای خود استاد
-
سید حسین قربانی 1 در کسی سراغ داره ؟ گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر
من از بچه های راه ابریشمی هستم و هم دروس عمومی و هم اختصاصی رو دارم ، ولی اصلا نمیتونم با ریاضی آقای ثابتی ارتباط بگیرم (رشتم تجربیه) پایه ریاضیم خوبه ولی مشکل اصلیم تست زنی هست هر چند ایشون کارشون واقعا درسته ولی من هر کاری کردم نتونستم ارتباط بگیرم
از طرفی با خوندن درسنامه درس رو یاد نمیگیرم و اصلا نمیتونم تست بزنم
کسی کلاس آنلاینی چیزی برای من سراغ داره؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@بچه-های-همخوانیخوبه ما داریم تو قرنی و کشوری زندگی میکنیم که هرچیزی اراده کنیم رایگان پیدا میشه و کاملا دستمون بازه برای خرید کردن یه سری چیزا مثل کلاس انلاین
برو یه مبحثی که مشکل داری تدریس هر دبیرو از تلگرام در بیار بشین ببین با کدوم راحتی
-
@آرمان-میرانی
اره موافقم مهر و ماه سطحش خیلی خوبه -
@fargol-sh