سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
خانواده
-
@m-sina امروز با اتفاقایی که افتاد شما اومدین تو ذهنم
مامانم انقدر عصبانی شد که لیوان پرو چنان زد کف اتاقم که شکست ( خودتون شدت زدنشو مقایسه کنین )
تا حدی که مثلا من به خاطر مشکل جسمیم نیاز دارم یه جاهایی مامانم کمکم کنه واسه پانسمان و این چیزا که در کمال تعجب اصلا محل نداد امروز بهم
زندگی همینه دیگه باید باهاش ساخت
عادت به حرفای شخصی ندارم فقط حس کردم ممکنه کمک کنه به بقیه که اذیت نشن سر برخوردای خونواده هاشون چون واقعا خیلیا اینطورین
گفته بودین وابسته این به مامانتون باید بگم منم بودم و هستم ولی دارم تلاش میکنم نباشم چون بخوام باشم نصف سالو نمیتونم درس بخونمدرکت میکنم
-
Fariba Arbabi در خانواده گفته است:
@m-sina
بنظر من بهش بگو من اگه بخوام قبولم بشم وقتی انقد اول صبح اعصابم رو بهم میریزی مطمعنا هیچی نمیشم
بهش بگو من درس میخونم یا شما من بهتر میفهمم چیزی متوجه میشم یا شما
بگو من اگه مشکلی داشته باشم با طرز برخورد شما نمی تونم بگم
قشنگ خودتو تخلیه کنهمه رو امتحان کردم. فایده ای نداشت. بدترش کرد
-
Ayratin poorghaz در خانواده گفته است:
@m-sina
نمازاتو اول وقت نخوندی مشکل اینجاستممکنه!
معمولا نمازم میوفته آخر وقت
بخاطر آرامش و اطمینانی که میده میگی دیگه؟ -
سلام دوست عزیز.
ببین بشین خوب فکر کن.
اگه واقعا کم درس می خونی،وقت تلف میکنی، .......بدون تعارف بهت بگم که مادرت حق داره و از روی دلسوزی اینجوری بهت میگه و حق به اونه.
ولی اگه ناعادلانه ست. خودتو بزن به بی خیالی. انگار که هیچی نگفته!!!
بشین باهاشون حرف بزن. بگو مامان جان من روزی ۱۰ .۱۲ ساعت درس می خونم و تمام تلاشمو می کنم.دیگه از من چی میخوایین.
اگر درست نشد باهاشون دعوا کن. گاهی اوقات خیلی جواب می ده . یه هفته باهاشون سر این موضوع حرف بزن. حتما درست میشه.( امتحان کردم جواب میده)
فکر خودکشی رو هم از سرت بیرون بریز . مگه آخر دنیا اومده. واقعا می خوای، برای چهارتا کلمه خود کشی کنی؟؟؟
اگه اینجوری باشه چهار روز دیگه اگه توی زندگی مشکلات دیگری پیش بیاد باید هر روز خود کشی کنی!!!
عاقل باش.
موفق باشید -
-
@m-sina منم مشابه شرایط تورو یخورده بدترش دارم و مجبوری دارم میسوزم و میسازم
دیگه به حدی رسیدم که میزنم به نشنیدن خودمو چون به این نتیجه رسیدم بحث کردن و نکردن فایده ای نداره و انرژی منو هدر میده فقط
درکت میکنم ولی چاره ای براش ندارم که اگه داشتم خودم رو هم نجات میدادم. -
Zahra Mohammadi 1 در خانواده گفته است:
@m-sina منم مشابه شرایط تورو یخورده بدترش دارم و مجبوری دارم میسوزم و میسازم
دیگه به حدی رسیدم که میزنم به نشنیدن خودمو چون به این نتیجه رسیدم بحث کردن و نکردن فایده ای نداره و انرژی منو هدر میده فقط
درکت میکنم ولی چاره ای براش ندارم که اگه داشتم خودم رو هم نجات میدادم.چرا این تاپیکو خوندی؟
تو خودت الان شرایط خوبی نداری اونوقت میای تاپیکای تحریک کننده منو میخونی
باید این تاپیکو بپاکم چون خیلی بد آموزی داره -
@m-sina بیشتر از سه نفر جواب دادن نمیشه پاکش کرد
-
Zahra Mohammadi 1 در خانواده گفته است:
@m-sina بیشتر از سه نفر جواب دادن نمیشه پاکش کرد
عه راست میگی
-
@m-sina منم دقیقاً همینجوری هستم
تا میام شروع کنم و درس بخونم سریع یه حرف میزنه مادرم که کلا نا امید میشم
نمیدونم باید چکار کرد
فقط بنظرم باید به جلو حرکت کرد فقط !