Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. سر در گمم...
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

سر در گمم...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
تجربیریاضیانسانیکنکور ۱۴۰۱گزینه2
23 دیدگاه‌ها 9 کاربران 988 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zahra Mohammadi 1Z آفلاین
    Zahra Mohammadi 1Z آفلاین
    Zahra Mohammadi 1
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام رفقا امیدوارم حالتون خوب باشه
    راستش من یه پشت کنکوری تجربی هستم که تا اینجای کار برنامه آزمونو دست و پا شکسته پیش رفتم، تسلطی رو مباحث ندارم و برنامه درست و حسابی ندارم و یه روز درس میخونم یه روز درس نمیخونم و از برنامه آزمون حسابی عقبم و خلاصه خیلی اوضاعم خیته نمیدونم چیکار کنم.
    تست زنیم خیلی بده به طوری که هرچقدرم هر درسی رو میخونم نمیتونم درصد بالا اون درسو توی آزمون بزنم و همین منو سرد میکنه و نمیدونم چیکار کنم. هزینه مشاوره گرفتن رو هم ندارم. آزمونی که شرکت کردم بنابر شرایطی که داشتم گزینه دو هست. ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم که عقب مونده هارو برسونم و تست زنیمو بهتر کنم ک یه برنامه درست و حسابی داشته باشم؟🥲🤝🚶‍♀️

IIAIII F mahdi shokryM saba rahimiS علی مهدویع 5 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • Hhh HhH آفلاین
      Hhh HhH آفلاین
      Hhh Hh

@دانش-آموزان-آلاء

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Zahra Mohammadi 1Z Zahra Mohammadi 1

راستش من یه پشت کنکوری تجربی هستم که تا اینجای کار برنامه آزمونو دست و پا شکسته پیش رفتم، تسلطی رو مباحث ندارم و برنامه درست و حسابی ندارم و یه روز درس میخونم یه روز درس نمیخونم و از برنامه آزمون حسابی عقبم و خلاصه خیلی اوضاعم خیته نمیدونم چیکار کنم.
        تست زنیم خیلی بده به طوری که هرچقدرم هر درسی رو میخونم نمیتونم درصد بالا اون درسو توی آزمون بزنم و همین منو سرد میکنه و نمیدونم چیکار کنم. هزینه مشاوره گرفتن رو هم ندارم. آزمونی که شرکت کردم بنابر شرایطی که داشتم گزینه دو هست. ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم که عقب مونده هارو برسونم و تست زنیمو بهتر کنم ک یه برنامه درست و حسابی داشته باشم؟🥲🤝🚶‍♀️

IIAIII آفلاین
        IIAIII آفلاین
        IIAII

Zahra Mohammadi 1 خیلی کُلی شرایطتو توضیح دادی. هزارتا عامل میتونه تاثیر داشته باشه
        اول به این چندتا سوالم جواب بده که بیشتر با شرایطت آشنا بشم
        1- برای درس هات فیلم میبینی
        2- مدرسه چقدر ازت زمان میگیره
        3- تاحالا آزمون های ورودی مدارس تیزهوشان یا نمونه رو قبول شدی؟
        4- درصد درس هات توی آزمون چنده؟

Zahra Mohammadi 1Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • IIAIII IIAII

Zahra Mohammadi 1 خیلی کُلی شرایطتو توضیح دادی. هزارتا عامل میتونه تاثیر داشته باشه
          اول به این چندتا سوالم جواب بده که بیشتر با شرایطت آشنا بشم
          1- برای درس هات فیلم میبینی
          2- مدرسه چقدر ازت زمان میگیره
          3- تاحالا آزمون های ورودی مدارس تیزهوشان یا نمونه رو قبول شدی؟
          4- درصد درس هات توی آزمون چنده؟

Zahra Mohammadi 1

@m-sina نه فیلم نمیبینم
          گفتم که پشت کنکوریم مدرسه ندارم
          مدرسه دولتی خوندم کلا تیزهوشان ازمون ورودی ندادم اصلا
          درصدای تخصصیام بین ۰ تا ۲ درصد
          عمومیا ۱۰ تا ۱۵ درصد

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

@m-sina نه فیلم نمیبینم
            گفتم که پشت کنکوریم مدرسه ندارم
            مدرسه دولتی خوندم کلا تیزهوشان ازمون ورودی ندادم اصلا
            درصدای تخصصیام بین ۰ تا ۲ درصد
            عمومیا ۱۰ تا ۱۵ درصد

IIAIII آفلاین
            IIAIII آفلاین
            IIAII

Zahra Mohammadi 1 ناراحت نشیا ولی وضعت خیلی خیطه
            باید بیشتر از بقیه وقت بذاری تا خودتو برسونی
            یعنی اول با خودت کنار بیا که باید سختی بیشتری بکشی
            ببین بازم خیلی نمیشه قاطعانه گفت که مشکلت کجاست
            فعلا تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که همگام با بودجه بندی آزمونت پیش برو
            یعنی یه بخشی از بودجه بندی رو داری میخونی، سعی کن تا جایی که میتونی همون بخش رو تقویت کنی. یعنی سعی کن تمام تستاشو بزنی و چیزی نباشه که تو بلد نباشی. بعدش برو مبحث بعدی
            اینطوری هم اعتماد به نفست میره بالا، هم یاد میگیری تا مطلبو جا ننداختی مبحث بعدی رو شروع نکنی
            البته وسواس هم نباید داشته باشی. یعنی دو هفته روی یک مبحث موندن اشتباهه. فوقش سه چهار روز باید همه تستای یه بحثو تموم کنی.حالا ممکنه بگی نمیتونم توی سه چهار روز همه تستاشو بزنم، جوابش میشه همون سختی زیاد کشیدن! باید فشارو روی خودت بیشتر کنی که به بودجه بندی برسی نه اینکه با کِش دادنِ تست زنی فشارو کم کنی

2
            • IIAIII IIAII

Zahra Mohammadi 1 ناراحت نشیا ولی وضعت خیلی خیطه
              باید بیشتر از بقیه وقت بذاری تا خودتو برسونی
              یعنی اول با خودت کنار بیا که باید سختی بیشتری بکشی
              ببین بازم خیلی نمیشه قاطعانه گفت که مشکلت کجاست
              فعلا تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که همگام با بودجه بندی آزمونت پیش برو
              یعنی یه بخشی از بودجه بندی رو داری میخونی، سعی کن تا جایی که میتونی همون بخش رو تقویت کنی. یعنی سعی کن تمام تستاشو بزنی و چیزی نباشه که تو بلد نباشی. بعدش برو مبحث بعدی
              اینطوری هم اعتماد به نفست میره بالا، هم یاد میگیری تا مطلبو جا ننداختی مبحث بعدی رو شروع نکنی
              البته وسواس هم نباید داشته باشی. یعنی دو هفته روی یک مبحث موندن اشتباهه. فوقش سه چهار روز باید همه تستای یه بحثو تموم کنی.حالا ممکنه بگی نمیتونم توی سه چهار روز همه تستاشو بزنم، جوابش میشه همون سختی زیاد کشیدن! باید فشارو روی خودت بیشتر کنی که به بودجه بندی برسی نه اینکه با کِش دادنِ تست زنی فشارو کم کنی

Zahra Mohammadi 1

@m-sina ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

F آفلاین
                F آفلاین
                fateme.shafeie
                فارغ التحصیلان آلاء

Zahra Mohammadi 1 در سر در گمم... گفته است:

سلام
                تست زنی که فقط با تست زنی رفع میشه🙂
                من اوایل که میخواستم تست بزنم خییییلی که تلاش میکردم روزی ۲۵ تا تست میزدم😐😂😂😂😂
                در مورد عقب افتادگی از ازمون هم که مهم نیس اصن تو کار خودتو بکن بیخیال بودجه ازمون رسیدی که الهی شکر نرسیدی هم فدا سرت
                از اول شروع کن به خوندن تو ایستگاهای جبرانی میرسی بهشون

و در مورد اینکه به تسلط نمیرسی رو مباحث ببین منابعت چطوره
                فیلم میبینی ؟درسنامه میخونی هر کاری میکنی مهم نیست فقط مهم اینه که منبعت بده
                در صورت امکان عوضش کن
                و در ضمن هر اتفاقی الان واست داره میوفته زائده ذهن خودته
                هی میگی عقبم بلد نیستم اله بله اینطوره اونطوره و این روحیت رو داغون میکنه
                بیخیال بابا
                تو اصن به ۸۰ درصد مباحث تو کنکور برس ۸۰ درصد بزن نمیخواد ۱۰۰ بزنی

سخت نگیر که سخت میشه همه چی

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست

3
                • F fateme.shafeie

سلام
                  تست زنی که فقط با تست زنی رفع میشه🙂
                  من اوایل که میخواستم تست بزنم خییییلی که تلاش میکردم روزی ۲۵ تا تست میزدم😐😂😂😂😂
                  در مورد عقب افتادگی از ازمون هم که مهم نیس اصن تو کار خودتو بکن بیخیال بودجه ازمون رسیدی که الهی شکر نرسیدی هم فدا سرت
                  از اول شروع کن به خوندن تو ایستگاهای جبرانی میرسی بهشون

و در مورد اینکه به تسلط نمیرسی رو مباحث ببین منابعت چطوره
                  فیلم میبینی ؟درسنامه میخونی هر کاری میکنی مهم نیست فقط مهم اینه که منبعت بده
                  در صورت امکان عوضش کن
                  و در ضمن هر اتفاقی الان واست داره میوفته زائده ذهن خودته
                  هی میگی عقبم بلد نیستم اله بله اینطوره اونطوره و این روحیت رو داغون میکنه
                  بیخیال بابا
                  تو اصن به ۸۰ درصد مباحث تو کنکور برس ۸۰ درصد بزن نمیخواد ۱۰۰ بزنی

سخت نگیر که سخت میشه همه چی

Zahra Mohammadi 1

@fargol-sh خیلی ممنون🌹

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2

@fargol-sh خیلی ممنون🌹

F آفلاین
                    F آفلاین
                    fateme.shafeie
                    فارغ التحصیلان آلاء

@fargol-sh خیلی ممنون🌹

زهرا جان خیلی جدی گفتم بهت اصلا بودجه ازمون مهم نیییییییییست
                    نمیگم بده ها ولی تو که عقبی همین یه عامله که داغونت کنه که من دیگ نمیرسمم
                    تو از اول بخون با کیفیت عالی یه کم هر روز به خودت روحیه بده
                    بحث ایندته الکی نگیرش

3
                    • F fateme.shafeie

@fargol-sh خیلی ممنون🌹

زهرا جان خیلی جدی گفتم بهت اصلا بودجه ازمون مهم نیییییییییست
                      نمیگم بده ها ولی تو که عقبی همین یه عامله که داغونت کنه که من دیگ نمیرسمم
                      تو از اول بخون با کیفیت عالی یه کم هر روز به خودت روحیه بده
                      بحث ایندته الکی نگیرش

Zahra Mohammadi 1

@fargol-sh اخه همه میگن بودجه بندی نرسیدی ول کن بچسب به بقیه آزمون من اینطوری کردم ولی هیچی نفهمیدم از مباحث و بدتر شد...

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

@fargol-sh اخه همه میگن بودجه بندی نرسیدی ول کن بچسب به بقیه آزمون من اینطوری کردم ولی هیچی نفهمیدم از مباحث و بدتر شد...

F آفلاین
                        F آفلاین
                        fateme.shafeie
                        فارغ التحصیلان آلاء

من کییییی گفتم برس به بقیه ازمون😑😑😐
                        من که دارم‌میگم بهت از اول شروع کن
                        گفتم که بودجه ازمون مهم نیس
                        تو اگه بخوای با ازمون پیش بری قطعا یه چیزایی هست ک تو اول نخوندی و بعدا لازمت میشه
                        از اوووول بخون

3
                        • F fateme.shafeie

من کییییی گفتم برس به بقیه ازمون😑😑😐
                          من که دارم‌میگم بهت از اول شروع کن
                          گفتم که بودجه ازمون مهم نیس
                          تو اگه بخوای با ازمون پیش بری قطعا یه چیزایی هست ک تو اول نخوندی و بعدا لازمت میشه
                          از اوووول بخون

Zahra Mohammadi 1

@fargol-sh اونایی که خوندم ولی مسلط نیستم چی؟
                          اونارو دوباره بخونم، یا ادامه بخونم اینارو مرور کنم؟😬

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

mahdi shokryM آفلاین
                            mahdi shokryM آفلاین
                            mahdi shokry

Zahra Mohammadi 1 به نظرم برنامه ریزی داشته باشین . میتونید برای برنامه ریزی از دفتر برنامه ریزی قلم چی و فیلم های مشاوره ای آلاء استفاده کنید . من استفاده کردم خداروشکر راضی هستم .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

saba rahimiS آفلاین
                              saba rahimiS آفلاین
                              saba rahimi
                              دانش آموزان آلاء

Zahra Mohammadi 1
                              دوست عزیزم سلام
                              امیدوارم حالت خوب باشه!
                              اول اینکه بدون گذشته درگذشته!
                              خودت رو بابت شرایط گذشته سرزنش نکن.
                              و من بهت میدم اگه از امروز به بعد با یک برنامه ریزی درست و تدوام دار، درس بخونی قطعا موفق میشی.
                              پیشنهاد من اینه از برنامه ازمون استفاده کنی
                              اگه از برنامه جدا بشی و ازمونی ندی، چطوری میخوای مواردی که میخونی بسنجی؟! از کجا میخوای بفهمی خوب خوندی یا نه؟ چطوری میخوای مهارت ازمون دادن رو تقویت کنی!؟

حالا چطوری با ازمون هماهنگ بشی در حالی که از ابتدا نخوندی، این پیشنهاد منه:
                              همونطور که گفتی ازمون گزینه2 میدی و فاصله بین دو ازمون 3 هفته است و یک فاصله عالیه
                              تو برای هر ازمون یک سری مباحث رو انتخاب کن که خیلی هم نیازمند پیش نیاز نیستن
                              مثلا بین 65-70 درصد مباحث اون ازمون
                              و 30 درصد بقیه رو از مباحثی بخون که از زمان ازمون گذشته تا وقتی به ایستگاه های جبرانی ازمون ها میرسی تسلط نسبی داشته باشی و بتونی اون تسلط رو بیشتر کنی
                              من در حرف هاتون دیدم که درصد های درس هاتون رو گفتید
                              لطف بفرمایید بگید روزی چقدر درس میخونی و چرا برنامه روزانه نداری تا من بیشتر راهنمایی کنم

1
                              • Zari MmZ آفلاین
                                Zari MmZ آفلاین
                                Zari Mm
                                دانش آموزان آلاء

سلام .درسته ک تا الان نتونستی ب خودت نظم.بدی.حتی اگه مشاور هم بگیری.تا خوت مشکله تو پیدا نکنی.مشاوره هم نمیتونه برات کاری کنه.منم مث تو خیلی عقب افتادم.ولی دارم کم کم پیخونم میام جلو.اشکال نداره.اگه بهت گفتن ۱۰صفحه زیست بخون بیا ازمون بده.تو تا هرجا ک تونستی دقیق بخون.از قبل هم کم کم.مثلا روزی ی صفحه ی صفحه بخون بیا جلو.ولی در عوض برنامه ازمون قلم چی رو نصف کن.اینجوری هم صفحات قبل رو میخونی هم تا حدی میرسی ب ازمونها.ب هیچ وجه هم نا امید نشو.چون باعث میشه بیشتر سردرگم بشی و از درس زده بشی.فعلا ک میبینی اینجوری هستی اصلا ب فکر ترازت نباش فقط سعی کن برنامهای قبلیتو جبران کنی.اگه الان شروع کنی ب خوندن.و قبلیارو بخونی واسه بعد از عید ک جمع بندیه باقدرت دوربرابر شروع کن.هنوز وقت داری.فقط سعی کن ب خودت نظم بده.بنظرم.اخر شب تمام کاراییی ک کردی رو یاداش کن.ببین کدوم درسو نخوندی روز بعد براش وقت بزار

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

F آفلاین
                                  F آفلاین
                                  fateme.shafeie
                                  فارغ التحصیلان آلاء

از صفر صفر شروع کن عالی بخون
                                  ولی اگه میدونی که میخوای از اول شروع کنی دوباره بعضیارو بخونی بعضیارو نخونی و به تسلط نرسی به نظرم کلا بیخیال شو

ولی من فک میکنم مشکل از منبعت هست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • saba rahimiS saba rahimi

Zahra Mohammadi 1
                                    دوست عزیزم سلام
                                    امیدوارم حالت خوب باشه!
                                    اول اینکه بدون گذشته درگذشته!
                                    خودت رو بابت شرایط گذشته سرزنش نکن.
                                    و من بهت میدم اگه از امروز به بعد با یک برنامه ریزی درست و تدوام دار، درس بخونی قطعا موفق میشی.
                                    پیشنهاد من اینه از برنامه ازمون استفاده کنی
                                    اگه از برنامه جدا بشی و ازمونی ندی، چطوری میخوای مواردی که میخونی بسنجی؟! از کجا میخوای بفهمی خوب خوندی یا نه؟ چطوری میخوای مهارت ازمون دادن رو تقویت کنی!؟

حالا چطوری با ازمون هماهنگ بشی در حالی که از ابتدا نخوندی، این پیشنهاد منه:
                                    همونطور که گفتی ازمون گزینه2 میدی و فاصله بین دو ازمون 3 هفته است و یک فاصله عالیه
                                    تو برای هر ازمون یک سری مباحث رو انتخاب کن که خیلی هم نیازمند پیش نیاز نیستن
                                    مثلا بین 65-70 درصد مباحث اون ازمون
                                    و 30 درصد بقیه رو از مباحثی بخون که از زمان ازمون گذشته تا وقتی به ایستگاه های جبرانی ازمون ها میرسی تسلط نسبی داشته باشی و بتونی اون تسلط رو بیشتر کنی
                                    من در حرف هاتون دیدم که درصد های درس هاتون رو گفتید
                                    لطف بفرمایید بگید روزی چقدر درس میخونی و چرا برنامه روزانه نداری تا من بیشتر راهنمایی کنم

Zahra Mohammadi 1

saba rahimi خب من برنامه ای که نوشته بودم ۹ ساعت بود ولی ۶ ساعت میخوندم و حس میکنم برنامم درست نیست
                                    اینطور بود که دوساعت زیست، ۱.۵ ساعت ادبیات/دینی، ۲ ساعت شیمی، ۱.۵ ساعت زبان/عربی و ۲ ساعت ریاضی/فیزیک بود ولی من تا اینجای کار روی ریاضی و فیزیکمو باز نکردم اصلا بخاطر ترسی که از مباحثشون و تست هاشون دارم وضع شیمیم هم تعریف چندانی نداره...

saba rahimiS samaneh aghazadehS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1

علی مهدویع آفلاین
                                      علی مهدویع آفلاین
                                      علی مهدوی
                                      دانش آموزان آلاء

Zahra Mohammadi 1
                                      سلام، اول مطالب قبلی رو به تسلط برسون بعدش طبق آزمون برو جلو
                                      برای برنامه ریزی هم می تونی که مثلا واسه سه روز آینده بگی این حجم درس رو باید بخونم، بعد بشین اونا رو تو سه روز تقسیم کن
                                      اینجوری پایبندیت به برنامه هم بیشتر میشه

1

saba rahimi خب من برنامه ای که نوشته بودم ۹ ساعت بود ولی ۶ ساعت میخوندم و حس میکنم برنامم درست نیست
                                        اینطور بود که دوساعت زیست، ۱.۵ ساعت ادبیات/دینی، ۲ ساعت شیمی، ۱.۵ ساعت زبان/عربی و ۲ ساعت ریاضی/فیزیک بود ولی من تا اینجای کار روی ریاضی و فیزیکمو باز نکردم اصلا بخاطر ترسی که از مباحثشون و تست هاشون دارم وضع شیمیم هم تعریف چندانی نداره...

saba rahimiS آفلاین
                                        saba rahimiS آفلاین
                                        saba rahimi
                                        دانش آموزان آلاء

Zahra Mohammadi 1
                                        به نظر من با این شرایط مطالعه حجمی برای شما مناسب تره
                                        مثلا برنامه ریزی کنید این هفته یک فصل فیزیک بخونی و کامل تست بزنی
                                        حالا بین 7 روز هفته این فصل و تست زنی و فیلم اموزشی دیدنش رو تقسیم کنید
                                        و سعی کن به اهداف روزانه ات برسی که در نهایت منجر به رسیدن اهداف هفتگی میشه
                                        باکس عمومی داشته باش
                                        حتما دروس فیزیک و ریاضی رو شروع کن
                                        از اموزش های بی نظیر الا استفاده کن
                                        نجنگیده ، نباز دختر
                                        تو که نمیدونی چی پیش میاد از چی میترسی
                                        بخون دختر خوب
                                        همه رو بخون
                                        برای خودت دقیق برنامه ریزی کن
                                        یکبار تصمیم بگیر و یکبار انجامش بده
                                        موفق باشی

2
                                        • علی مهدویع علی مهدوی

Zahra Mohammadi 1
                                          سلام، اول مطالب قبلی رو به تسلط برسون بعدش طبق آزمون برو جلو
                                          برای برنامه ریزی هم می تونی که مثلا واسه سه روز آینده بگی این حجم درس رو باید بخونم، بعد بشین اونا رو تو سه روز تقسیم کن
                                          اینجوری پایبندیت به برنامه هم بیشتر میشه

Zahra Mohammadi 1

علی مهدوی خیلی ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه