گوشگیر مطالعه
-
سلام به همه آلایی های عزیز
کسی موقع درس خوندن از گوش گیر استفاده میکنه؟
من از مدل استوانهای-اسفنجی استفاده میکنم ولی خب بعد یکی دو هفته باید عوضش کنم و باعث عفونت گوش میشه که عکسش رو براتتون میفرستم.
حالا میخواستم از دیجیکالا مدل هدفونی یا سیلیکونیش رو سفارش بدم شما تجربهای دارین توی این زمینه؟ اگه گوشگیر از دیجیکالا خریدین و راضی بودین عکسش رو بفرستین لطفا.@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
من از مدل استوانهای-اسفنجی استفاده میکنم ولی خب بعد یکی دو هفته باید عوضش کنم و باعث عفونت گوش میشه که عکسش رو براتتون میفرستم.
حالا میخواستم از دیجیکالا مدل هدفونی یا سیلیکونیش رو سفارش بدم شما تجربهای دارین توی این زمینه؟ اگه گوشگیر از دیجیکالا خریدین و راضی بودین عکسش رو بفرستین لطفا.@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
mahdieh q سلام
والا من هدفون رو گوشم میزارم خیلی خوب هس -
mahdieh q سلام
والا من هدفون رو گوشم میزارم خیلی خوب هسSaeid Zare هدفون معمولی نه، گوشگیر مدل هدفونی منظورمه. البته من هدفون (آهنگ پخش کن
) ندارم
-
Saeid Zare هدفون معمولی نه، گوشگیر مدل هدفونی منظورمه. البته من هدفون (آهنگ پخش کن
) ندارم
mahdieh q
سلام
شما از اینا استفاده میکنی دیگه هیچ صدایی رو کاملا نمیشنوید؟ -
mahdieh q
سلام
شما از اینا استفاده میکنی دیگه هیچ صدایی رو کاملا نمیشنوید؟sali kabiri بستگی به صدا داره دیگه اگه بخوام مثال بزنم با این مدل گوشگیر صداهایی در حد شماره ۱۲ تا ۱۵ تلویزیون رو نمیشنوید (نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه
) البته بستگی به خودتون و صداها هم داره من خیلی حساسم.
-
sali kabiri بستگی به صدا داره دیگه اگه بخوام مثال بزنم با این مدل گوشگیر صداهایی در حد شماره ۱۲ تا ۱۵ تلویزیون رو نمیشنوید (نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه
) البته بستگی به خودتون و صداها هم داره من خیلی حساسم.
mahdieh q
بله درسته صدا و فاصله مهمه
دقیقا منم این مدلیم ولی یه سری از دوستام گفتن این گوش گیرها فقط صداها رو غیر واضح میکنند اینجوری نیست که فکر کنی هیچ صدایی نیست"
شما ک تجربه استفاده از اینا رو داشتین خوب بود؟ -
mahdieh q
بله درسته صدا و فاصله مهمه
دقیقا منم این مدلیم ولی یه سری از دوستام گفتن این گوش گیرها فقط صداها رو غیر واضح میکنند اینجوری نیست که فکر کنی هیچ صدایی نیست"
شما ک تجربه استفاده از اینا رو داشتین خوب بود؟sali kabiri من یکی دو ساله دارم از این مدل گوشگیرا (که عکسش رو گذاشتم) استفاده میکنم راضی هستم. تا اونجایی که من میدونم هیچ گوشگیری کاملا صداها رو قطع نمیکنه. میخواستم مدل هدفونیشو بگیرم میگن خیلی سنگینه و گوش رو هم اذیت میکنه (قیمتاش هم واقعا بالاس
) و صدا رو هم کامل قطع نمیکنه. همون مدل اسفنجیش فکر میکنم خیلی بهتره
-
سلام والا من از اینا خیلی استفاده نمیکنم
ولی واسه سروصدا یه نرم افزار هست اسم white noise
واسه من کمک کنندس -
mahdieh q سلام دوست عزیز
یک موردی رو به نظرم اومد که بهتون بگم و اونم اینه که سعی کنید زیاد از گوش گیر استفاده نکنید .
گوش گیر ها معمولا چون نمیزارن هوا توی گوش رد و بدل بشه به گوش اسیب میزنن یا گوشتون انقدر حساس میشه که اگه جایی صدایی رو کمی بلند تر از حد عادی بشنوید گوشتون سوت بکشه .
توصیه من اینه هر نیم ساعت این ها رو بردارید که هوا در گوشتون جریان داشته باشه .
چون من خودم این موضوعات رو به دلیل استفاده زیاد از هدفون و هندزفری تجربه کردم.
امیدوارم موفق باشید -
mahdieh q من خونهمون خیلی سر و صدا داره از هدفون استفاده میکنم
-
mahdieh q سلام دوست عزیز
یک موردی رو به نظرم اومد که بهتون بگم و اونم اینه که سعی کنید زیاد از گوش گیر استفاده نکنید .
گوش گیر ها معمولا چون نمیزارن هوا توی گوش رد و بدل بشه به گوش اسیب میزنن یا گوشتون انقدر حساس میشه که اگه جایی صدایی رو کمی بلند تر از حد عادی بشنوید گوشتون سوت بکشه .
توصیه من اینه هر نیم ساعت این ها رو بردارید که هوا در گوشتون جریان داشته باشه .
چون من خودم این موضوعات رو به دلیل استفاده زیاد از هدفون و هندزفری تجربه کردم.
امیدوارم موفق باشیدامیر محمد دادرس
ممنونم
من فقط موقعی که درس میخونم از گوشگیر استفاده میکنم ولی خب درسته خیلی تاثیر منفی داشته، وقتی میرم تو هال پیش بقیه صدای تلوزیون رو از یه حدی به بالا نمیتونم تحمل کنم یا از مهمونامون مخصوصا اونا که بچه دارن فراری شدم -
استفاده نکن چون روز کنکور نمیزارن که با خودت ببری. پس از همین الان خودت رو باشرایط سر جلسه هماهنگ کن. اونجا یکی میره دستشویی و یکی آب میخوره ویکی صدای وسایلش میادو از این چیزا
-
M mahdieh q marked this topic as a question on
-
M mahdieh q has marked this topic as solved on