سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سردرگمم
-
سلام بچه ها من بلد نیستم برای خودم برنامه خوب بریزم . اصلا برنامه هفتگی یا دو هفته ای برای درس خوندن لازمه ؟ فکر کنم دلیل بی انگیزگیم همین نداشتن برنامه ست . میشه لطف کنید کمکم کنین
-
-
mehdi jalilpour در سردرگمم گفته است:
سلام بچه ها من بلد نیستم برای خودم برنامه خوب بریزم . اصلا برنامه هفتگی یا دو هفته ای برای درس خوندن لازمه ؟ فکر کنم دلیل بی انگیزگیم همین نداشتن برنامه ست . میشه لطف کنید کمکم کنین
سلام
میتونین تو گوگل روش برنامه ریزی دکتر کنکور رو ببینین
روشی که دکتر شکری میگن فوق العادست -
@fargol-sh سلام ،منم دقیقا مشکل شمارو داشتم اینکه میخوایی درس بخونی ولی انگیزه اش رو نداری و....همه ی مشکل هم فقط برنامه ریزی نکردنه من به شما پیشنهاد میکنم همین الان بشینید وبرای ۳یا۴روز بعدتون برنامه ریزی کنید ودریک روز چندتادرس رو لحاظ کنین تا تنوع مطالعاتی داشته باشین ،در یک روز فقط یک کتاب رو خوندن هم باعث میشه که دیگه درس خوندن جذابیت نداشته باشه ولی اگ تنوع مطالعاتی داشته باشین هم راندمانتون افزایش پیدا میکنه وهم اینکه درس هوندن براتون جذاب میشه ،حتمن برنامه ریزی داشته باشین از همین الان ،وساعات مطالعهی هرروزتون رو هم بنویسید برای اینکار دفتر برنامه ریزی قلم چی خیلی میتونه کمک کننده باشه،و هروز که بیدار شدین به خودتون قول بدین که هردرس رو در زمان مقررش به اتمام برسونین،من امتحان کردم وواقعا هم نتیجه گرفتم.امیدوارم که نتیجه بگیرین.!
-
mehdi jalilpour تصور کن توی یه شرکت استخدام شدی و وظیفهت اینه که درس بخونی. صبح ساعت ۶ بیدار میشی روتین صبحگاهیت رو انجام میدی و میری سرکار (اتاق مطالعهت) و ساعت ۷ مطالعه رو شروع میکنی تا ۷ عصر، شما سرکار هستی و بجز صبحانه و ناهار و شام و استراحتهای کوتاه نمیتونی کار دیگه ای انجام بدی (تفریحات طولانی، گوشی، تلویزیون و ...).
-
mehdi jalilpour
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
به نظر من جمعه ها برای هفته اینده یک سری هدف تعیین کنید
مثلا فصل یک و دو زیست با تست زنی از کتاب کمک اموزشی و دیدن فیلم های اموزشی از قسمت فلان تا فلان
یا مثلا گرامر زبان مباحث ازمون و تست زنی
و ...
همه این موارد روی یک برگه اچار بنویسید
و حالا بیاین تو روز های هفته تقسیم کنید مثلا شنبه 1/3 فصل یک زیست مطالعه و به همین ترتیب برای همه دروس
ساعت مطاالعه اتون رو در نظر بگیرید و ارمانی برنامه ریزی نکنید
برنامه ریزی با سطح مطالعاتی شما متناسب باشه
برنامه ریزی بسیار بسیار امر مهمیه
انقدر مهم که بگم درصد موفقیت یک ادم با برنامه اشتباه بیشتر از فردی هست که برنامه نداره
اگر سوالی بود بفرمایید و موفق باشید