یه راهنمایی
-
سلام دوستان یه سوالی پرسیدم ولی کسی جواب نداد دوباره میپرسم اینکه سری جدید کتب میکرو البته جامع هاشون و فک کنم فقط قسمت ریاضی چه تجربی چه ریاضی خیلی حجیم تر شده نسبت به قبل و تستاش سه بخش شدن میخواستم بدونم با توجه به حجم و اینکه تقریبا از ۳۳۰۰ تا تست حسابان که داره تقریبا۴۲۰ تاش تستiQهست که گفتن ایده دار هست و طبق گفته کتاب یکی دیگه از سطح تست هم اینطور که گفته از یه منبع دیگه بی نیاز میکنه یعنی کلا با خوندن این کتاب نیازی به کار کردن منبع دوم نیست؟یا اونم باید کار بشه اگه باید کار بشه این کتاب خیلی حجیمه و اگه بخواد خوب کار بشه دیگه تقریبا وقتی برای منبع بالاتر نمیمونه ایا واقعا دیگه ادم رو بی نیاز میکنه یا هنوز نه؟
-
سلام دوستان یه سوالی پرسیدم ولی کسی جواب نداد دوباره میپرسم اینکه سری جدید کتب میکرو البته جامع هاشون و فک کنم فقط قسمت ریاضی چه تجربی چه ریاضی خیلی حجیم تر شده نسبت به قبل و تستاش سه بخش شدن میخواستم بدونم با توجه به حجم و اینکه تقریبا از ۳۳۰۰ تا تست حسابان که داره تقریبا۴۲۰ تاش تستiQهست که گفتن ایده دار هست و طبق گفته کتاب یکی دیگه از سطح تست هم اینطور که گفته از یه منبع دیگه بی نیاز میکنه یعنی کلا با خوندن این کتاب نیازی به کار کردن منبع دوم نیست؟یا اونم باید کار بشه اگه باید کار بشه این کتاب خیلی حجیمه و اگه بخواد خوب کار بشه دیگه تقریبا وقتی برای منبع بالاتر نمیمونه ایا واقعا دیگه ادم رو بی نیاز میکنه یا هنوز نه؟
-
homayoon ebrahimpoor کسی از دوستان نظری نداره؟
-
homayoon ebrahimpoor درود
من IQ میزنم و تا الان که خوب بوده
به نظرم اگه خوب کارکنین و خوب تستاشو تحلیل کنید ، حتما نتیجه بخشه
. -
homayoon ebrahimpoor درود
من IQ میزنم و تا الان که خوب بوده
به نظرم اگه خوب کارکنین و خوب تستاشو تحلیل کنید ، حتما نتیجه بخشه
.@سینا-0 ای کیو که شما میزنین از چه سطح تستی شروع میکنه؟ و به چه سطحی تموم میشه؟
-
@سینا-0 ای کیو که شما میزنین از چه سطح تستی شروع میکنه؟ و به چه سطحی تموم میشه؟
homayoon ebrahimpoor
تقریبا همه جور تستی داره ، اولاش آسونه و کم کم سخت میشه و چن تا سوال آخرش که کنارشون iq داره واقعا ایده میخواد و خیلی سخته
اما در کل نسبت به بقیه منابع ، یکمی سطحش بالاتره و اگه دانش آموز متوسط به بالا هستین براتون عالیه ( البته یه دانش آموز متوسط هم اگه باهاش خوب کار کنه حتما نتیجه میگیره ولی برای دانش آموز ضعیف ، من توصیه نمیکنم(البته همچین شخص خاصی هم نیستم) )
.