حتما بخونید برا سینتیک
-
سلام دوستان یه پیشنهاد خیلی خیلی خوب که خودم امتحان کرذم و الان دارم به شما میگم
برای فصل سینتیک شیمی پیش اول فیلم های استاد صنیعی رو ببینید بعدش هم حتما فیلمای مهندس اقای جانی
چون اقای صنیعی مفهوم رو به طرز فوق العاده خوبی جا میندازه و اقای اقاجانی روش حل تست رو ب شما یاد میده -
سلام دوستان یه پیشنهاد خیلی خیلی خوب که خودم امتحان کرذم و الان دارم به شما میگم
برای فصل سینتیک شیمی پیش اول فیلم های استاد صنیعی رو ببینید بعدش هم حتما فیلمای مهندس اقای جانی
چون اقای صنیعی مفهوم رو به طرز فوق العاده خوبی جا میندازه و اقای اقاجانی روش حل تست رو ب شما یاد میدهalirezamoradi1
تستهایی که آقای صنیعی حل میکنه خیلی خیلی خیلی سطح پایین وبه قول معروف گلابی تشریف دارن
واقعا تعجبم از اینکه این دبیر مربوطه چرا اینقدر تستهای سطح پایین رو بررسی میکنه که اصلا به درد کنکور نمیخوره -
چون اقای صنیعی مفهوم رو به طرز فوق العاده خوبی جا میندازه و اقای اقاجانی روش حل تست رو ب شما یاد میدهalirezamoradi1 ممنون که گفتی دوست عزیز
-
king بله همین امروز تو ازمون قلم چی تمام سوالات رو میدونستم منظورش چیه فقط بعضی جاها خودم اشتبا میرفتم