Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
پیشنیاز دینامیک
-
مهدیه 0
کار و انرژی میشه گفت پیش نیاز دینامیک هست
ولی حرکت شناسی هم نیازش.
یعنی قبلش باید کار و انرژی بلد باشی ولی حرکت رو هم در کنار دینامیک بخونی مشکلی نیست و کارت راه میوفته...فرمولاشو یه نگاهی بندازی و یه چند تا تست کافیه بنظرم -
Saudade 19 اها پس باید اول کار و انرژی رو بخونم بعد دینامیک. اگه مشکلی پیش اومد به حرکت مراجعه میکنم فکر میکنم اینجوری بهتره ممنون
-
@f-seif-0
آره منم باهاش خیلی حال میکنم -
mahdieh q دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Galadriel on آخرین ویرایش توسط mahdieh q انجام شده
سلام صبحتون بخیر
میخواستم بپرسم که فصل "بردارها" کدوم فصل میشه؟
توی اینترنت زدم ولی فقط مال نظام قدیم رو گفته گیج شدم. @دانش-آموزان-آلاء -
mahdieh q در پیشنیاز دینامیک گفته است:
سلام صبحتون بخیر
توی اینترنت زدم ولی فقط مال نظام قدیم رو گفته گیج شدم. @دانش-آموزان-آلاءاگر تجربی باشین که هیچی. فقط کاربردشو تو فیزیک میخونید.
ولی ما ریاضیا تو هندسه 3 فکر کنم فصل 2 یا 3 بردار داشته باشیم.
-
mahdieh q دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri یعنی هیچ فصل خاصی درباره بردار صحبت نکرده؟ آخه میگن برای حرکتشناسی و دینامیک باید بردار ها رو یاد داشته باشی
-
amirmohammad shakeri یعنی هیچ فصل خاصی درباره بردار صحبت نکرده؟ آخه میگن برای حرکتشناسی و دینامیک باید بردار ها رو یاد داشته باشی
در همون حدی که شما تو فیزیک یازدهم خوندین بستونه. و اینکه والا من کم دیدم تست برداری ازش. بیشتر توی محور x میچرخه اگر خیلی بخواد برداری باشه.
خیلی نگران بردارش نباشین به نظرم
-
mahdieh q دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri ممنون ولی خب من پایه فیزیکم اصلا جالب نیست بنظرتون این روش "ترتیب" برای مطالعه فیزیک از پایه خوبه؟
حرکتشناسی - کار و انرژی - دینامیک - نوسان و امواج
بعد برای بردار ها هم یه جزوه دیدم توی اینترنت اونو بخونم، -
amirmohammad shakeri ممنون ولی خب من پایه فیزیکم اصلا جالب نیست بنظرتون این روش "ترتیب" برای مطالعه فیزیک از پایه خوبه؟
حرکتشناسی - کار و انرژی - دینامیک - نوسان و امواج
بعد برای بردار ها هم یه جزوه دیدم توی اینترنت اونو بخونم،Oh.
خب در اون صورت نظری ندارم که چه ترتیبی مناسبه
-
سلام صبحتون بخیر
توی اینترنت زدم ولی فقط مال نظام قدیم رو گفته گیج شدم. @دانش-آموزان-آلاءسلام عزیزم
بردارها تو فیزیک پایه هستن ولی شما نباید خیلی پیشرفته بلدشون باشی درهمون حدی ک تو کتابت داده میاد تو ازمونا