خوندن جزوه زیست ۱۰ و ۱۱ راه ابریشم بدون فیلم
-
سلام دوستان خسته نباشید
اگر که من جزوه زیست راه ابریشم برای پایه ۱۰ و ۱۱ رو بدون فیلم بخونم به نظرتون برام مفید هست؟ و فقط اونجاهایی که متوجه نمیشم از روی فیلم نگاه کنم
کسی تا حالا این کارو کرده؟نتیجه اش چطور بود؟میتونست تست های ازمونای آزمایشی و کتاب تستو بزنه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
المپیادیا -
با خوندن و نگاه کردن فیلم های راه ابریشم زیست باید تست های زیست خود راه ابریشم رو بزنی، بخوای کنار اش تست دیگه بزنی نمیشه برای اینکه برای زدن کتاب تست های دیگه باید درسنامه اونها رو خونده باشی
-
با خوندن و نگاه کردن فیلم های راه ابریشم زیست باید تست های زیست خود راه ابریشم رو بزنی، بخوای کنار اش تست دیگه بزنی نمیشه برای اینکه برای زدن کتاب تست های دیگه باید درسنامه اونها رو خونده باشی
@آرمان-میرانی مطلب که یکسانه
اگر اینجوری بود کا دیگه نمیشد ازمون داد -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
سلام دوستان
اگر که من جزوه زیست راه ابریشم برای پایه ۱۰و رو بدون فیلم بخونم به نظرتون برام مفید هست؟ و فقط اونجاهایی که متوجه نمیشم از روی فیلم نگاه کنم
کسی تاحالا اینکارو کرده؟ نتیچه اش چطور بود؟ میتونست تست های آزموناى آزمایشی و کنکورهای سال قبل و کتاب تستشو بزنه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
المپیادیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
اگر که من جزوه زیست راه ابریشم برای پایه ۱۰و رو بدون فیلم بخونم به نظرتون برام مفید هست؟ و فقط اونجاهایی که متوجه نمیشم از روی فیلم نگاه کنم
کسی تاحالا اینکارو کرده؟ نتیچه اش چطور بود؟ میتونست تست های آزموناى آزمایشی و کنکورهای سال قبل و کتاب تستشو بزنه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
المپیادیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMahdieh Anvary
بله میتونید جاهایی رو که متوجه نشدید رو از روی فیلم یاد بگیرید
جزوه قابل فهمه -
Mahdieh Anvary
بله میتونید جاهایی رو که متوجه نشدید رو از روی فیلم یاد بگیرید
جزوه قابل فهمهDr Aryan 0 پس دیگه نیاز نیست درسنانه یه کتاب دیگرو بخونم که؟
شما همین کارو میکنید؟ تستای کتابای دیگرو چطور میزنید اگ از این روش استفاده میکنید -
سلام دوستان
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
المپیادیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMahdieh Anvary جزوه شو جدا هم میتونید فیزیکی شو بخرید
-
@آرمان-میرانی مطلب که یکسانه
اگر اینجوری بود کا دیگه نمیشد ازمون دادMahdieh Anvary میتونید امتحان کنید
یک گفتار رو که تاحالا نخوندید با آلا قشنگ بخونید بعد بشینید از کتاب تست حالا هرچی دارید ببینید نصف اش رو بیشتر نمیتونید حل کنید -
سلام دوستان خسته نباشید
اگر که من جزوه زیست راه ابریشم برای پایه ۱۰ و ۱۱ رو بدون فیلم بخونم به نظرتون برام مفید هست؟ و فقط اونجاهایی که متوجه نمیشم از روی فیلم نگاه کنم
کسی تا حالا این کارو کرده؟نتیجه اش چطور بود؟میتونست تست های ازمونای آزمایشی و کتاب تستو بزنه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
المپیادیاMahdieh Anvary سلام
تاپیکهاتون ادغام و منتقل شد به دسته ی مربوطه.
از تاپیک تکراری زدن خودداری کنید، سپاس -
سلام من برای زیست امتحان کردم خوب بود و یه نکته هایی هم از تو تست ها در اومد، خود استاد موقاری هم میگه که خودتون بخونید هر جایی که حس کردید که نامفهوم هست را به ویدئو مراجعه کنید.
-
یه نکته ای هم بهتون بگم که زیاد نگران اینکه اگه این کار را کنم آخرش چی میشه، یا نکنه نکته ای بمونه و من ندونم نباشید
این فکر ها فقط نمیزاره که آدم رو به جلو بره چون همش میترسه و از این شاخه به اون شاخه میپره
یه روش را انتخاب کنید و با همون برید جلو و نگران آخرش نباشید -
Mahdieh Anvary میتونید امتحان کنید
یک گفتار رو که تاحالا نخوندید با آلا قشنگ بخونید بعد بشینید از کتاب تست حالا هرچی دارید ببینید نصف اش رو بیشتر نمیتونید حل کنید@آرمان-میرانی اشتباه میکنید
میدونید چرا نمیتونید حل کنید؟
چون وقتی فیلم ها رو میبینی بعدش تست حل نمیکنی و تو ذهنت نمیمونه باید بلافاصله تست ها رو بزنی میبینی همه نکته هاشو بلد بودی...
من قبلا نمیتونستم بزنم ولی با این روش خیلی خوب میتونم -
یه نکته ای هم بهتون بگم که زیاد نگران اینکه اگه این کار را کنم آخرش چی میشه، یا نکنه نکته ای بمونه و من ندونم نباشید
این فکر ها فقط نمیزاره که آدم رو به جلو بره چون همش میترسه و از این شاخه به اون شاخه میپره
یه روش را انتخاب کنید و با همون برید جلو و نگران آخرش نباشیداحسان نوروزی کیوی بعضیا میگن با فیلم خوندن اشتباهه و تایم کم میاد و اینا ولی من با فیلم راحتتر متوحه میشم تست هارم بد نمیزنم نمیدونم چیکار کنم با فیلم جزوه رو بخونم یا بدون فیلم
️