-
سلام /////
كلاسا ديگه برگزار نميشه؟؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید میخواستم این فیلم هارو شروع کنم میشه بگید استاد از چه کتاب هایی استفاده میکنند برای تست و کلا یه اطلاعی از این کلاس بدید //////////////////
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نفر جواب بده لطفا
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کتاب الگو
-
سلام خسته نباشید میخواستم این فیلم هارو شروع کنم میشه بگید استاد از چه کتاب هایی استفاده میکنند برای تست و کلا یه اطلاعی از این کلاس بدید //////////////////
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهomidkia4gmail.com
جزوه خود استاد هستش
برای کمک درسی هم تستای الگو استفاده میکنن
با علی -
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه اسم دقیق کتاب رو بگید و این که هم برای هندسه 1 و هم برای هندسه 2؟؟؟؟؟
-
سوالاتي كه استاد براي جمعبندي هندسه١حل ميكنن از كجاست؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
میشه اسم دقیق کتاب رو بگید و این که هم برای هندسه 1 و هم برای هندسه 2؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهomidkia4gmail.com
ببینید کتاب نشر الگو جامع هست یا سال به سال ؟؟
نشر الگو خود استاد تو جلسه 1 و 2 میگن که نشر الگو کتاب ایشون هستش ! -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کت
@alireza.yousefi75yahoo.com در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
omidkia4gmail.com
نشر الگو خود استاد تو جلسه 1 و 2 میگن که نشر الگو کتاب ایشون هستش !اب نشر الگو برای تست سال به ساله هم هندسه 1 تست و هم هندسه 2 تست میخواستم بدونم جفتش لازمه
-
کت
@alireza.yousefi75yahoo.com در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
omidkia4gmail.com
نشر الگو خود استاد تو جلسه 1 و 2 میگن که نشر الگو کتاب ایشون هستش !اب نشر الگو برای تست سال به ساله هم هندسه 1 تست و هم هندسه 2 تست میخواستم بدونم جفتش لازمه
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهomidkia4gmail.com
واسه هندسه یک که دارم میبینم برا کمکی میگه به بچه ها برید تستاشو بزنید ک زاه بیوفتید.
هندسه دو هم فک کنم همین کتابه
شما میخوای تست اضافی بزنی کتابا الگو تهیه کن
نمیخوای هم جزوه دبیر رو دوباره تستاشو بزن + کنکور و موسسات -
سلام
این جزوه برای جلسه 35 گذاشتین خرابه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/9/20/493 -
سلام
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/9/20/493نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهHamedNsr در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/9/20/493سلام
جزوه اصلاح شد مجددا دانلود نمایید -
هندسه ديگه تموم شد؟؟
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. ببخشید کلاسا کلا تموم شده؟ آخه من سال دیگه کنکور دارم می خواستم بدونم اینا کاملا که بتونم ازشون استفاده کنم...
-
سلام. ببخشید کلاسا کلا تموم شده؟ آخه من سال دیگه کنکور دارم می خواستم بدونم اینا کاملا که بتونم ازشون استفاده کنم...
riazi78 در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
بله کلاسها به پایان رسیده است
-
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسته نباشید. کتابی که تستاشو استاد میگه حل کنید دقیقن کودوم کتاب الگو رو میگن؟
-
سلام و عرض ادب واحترام
فیلم جلسه ی 23 (بخش اول دایره) لطفا درصورت امکان از دقیقه36 تا دقیقه 39 دیده شودشود .
دبیر محترم ابتدا می فرمایند زاویه بین ارتفاع و میانه وارد بر یک ضلع برابر 2/ ( B_C)است سپس شکلی رسم کرده و در آن میانه وارد برضلع و عمود منصف آن ضلع را رسم میکنند ولی عمود منصف و میانه ضلع را در دو نقطه ی مجزا قطع می کنند و بعد اثبات می کنند زاویه بین نیم ساز و ارتفاع برابر زاویه بین عمود منصف و ارتفاع است.
اگر ممکنه برای من توضیح بدین زاویه بین چی و چی برابر2/(B_C)? -
به نام خدا
سلام
اگر نقطه ای مانند Aبه طور متوالی نسبت به دو خط که عمود بر یک دیگر اند بازتاب شود و نقطه ی A" حاصل شود آیا A" همواره باز تاب شده ی A نسبت به نقطه تقاطع دو خط است؟؟
(آیا نقطه تقاطع دو خط مرکز بازتاب AوA"است؟؟)