نحوه خوندن ریاضی و فیزیک
-
سلام دوستان وقتتون بخیر.امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال داشتم ازتون اگه کسی شیوه خاصی رو دنبال کرده و به نظرش درسته ممنون میشم کمک کنه.
من یازدهمم و حس میکنم نحوه خوندن ریاضی و فیزیکم درست نیست ولی راستش نمیدونم چجوری اصلاحش کنم چون دچار وسواس مطالعاتی هم هستم. واسه همین هر سری کلی وقتم صرف خوندن درسنامه و مثالا میشه و به قولی تا خودم قلم به دست بشم یکم دیر شده و نمی رسم از کتاب تستم هم تست حل کنم به نظرتون لازمه انقدر درسنامه خوندن یا یادگرفتن کامل متن کتاب مثلا واسه درسی مثل فیزیک البته میدونم نباید از کتاب غافل شد. راستش نمره ام بد نیست تو این درسا اما خوب ممنون میشم کمک کنین بهترش کنم🌷🌷🌷 -
-
یه سوال داشتم ازتون اگه کسی شیوه خاصی رو دنبال کرده و به نظرش درسته ممنون میشم کمک کنه.
من یازدهمم و حس میکنم نحوه خوندن ریاضی و فیزیکم درست نیست ولی راستش نمیدونم چجوری اصلاحش کنم چون دچار وسواس مطالعاتی هم هستم. واسه همین هر سری کلی وقتم صرف خوندن درسنامه و مثالا میشه و به قولی تا خودم قلم به دست بشم یکم دیر شده و نمی رسم از کتاب تستم هم تست حل کنم به نظرتون لازمه انقدر درسنامه خوندن یا یادگرفتن کامل متن کتاب مثلا واسه درسی مثل فیزیک البته میدونم نباید از کتاب غافل شد. راستش نمره ام بد نیست تو این درسا اما خوب ممنون میشم کمک کنین بهترش کنم🌷🌷🌷Mehrsa 14 سلام😺
برای ریاضیات لازمه بیشتر دست به قلم باشی،خیلی خیلی بیشتر از درسنامه خوندن.
مثلا برای یه پارت یکساعتونیمه ریاضی سعی کن نهایتا نیم ساعت روی درسنامه باشی وبری سراغ سوالا
مثال های درسنامه و اونایی ام که حل شده رو حتما خودت حل کن تو استارت کمکت میکنه،ریاضی به نسبت فیزیک فرمول محور تره،فرمول های مهم رو یجایادداشت کن واولای سوال حل کردن اشکالی نداره تقلب کنی😅
نکته ای که باحل کردن یه سوال میفهمی خیلی پررنگتر تو ذهنت میمونه تا وقتی همون نکترو توی درسنامه بخونی
پس اگرم سوالو بلد نیستی نترس و جوابش رو چککن
فیزیک ولی مفهومی تره
اولین قدم اینکه بفهمیش و درکش کنی
مراحل حل رو قبل ازینکه شروع کنی برای خودت مرور کن
داده های مسئلرو یجا بنویس و سعی کن با فرمولی که بلدی مطابقت بدی،ببینی از کدوم میتونی به کدوم برسی.
سعی کن از الان وسواس رو کم کنی و تایم کمتری برای درسنامه بزاری تا سال دیگه برای کنکور دچار مشکل نشی🍭 -
Mehrsa 14 سلام😺
برای ریاضیات لازمه بیشتر دست به قلم باشی،خیلی خیلی بیشتر از درسنامه خوندن.
مثلا برای یه پارت یکساعتونیمه ریاضی سعی کن نهایتا نیم ساعت روی درسنامه باشی وبری سراغ سوالا
مثال های درسنامه و اونایی ام که حل شده رو حتما خودت حل کن تو استارت کمکت میکنه،ریاضی به نسبت فیزیک فرمول محور تره،فرمول های مهم رو یجایادداشت کن واولای سوال حل کردن اشکالی نداره تقلب کنی😅
نکته ای که باحل کردن یه سوال میفهمی خیلی پررنگتر تو ذهنت میمونه تا وقتی همون نکترو توی درسنامه بخونی
پس اگرم سوالو بلد نیستی نترس و جوابش رو چککن
فیزیک ولی مفهومی تره
اولین قدم اینکه بفهمیش و درکش کنی
مراحل حل رو قبل ازینکه شروع کنی برای خودت مرور کن
داده های مسئلرو یجا بنویس و سعی کن با فرمولی که بلدی مطابقت بدی،ببینی از کدوم میتونی به کدوم برسی.
سعی کن از الان وسواس رو کم کنی و تایم کمتری برای درسنامه بزاری تا سال دیگه برای کنکور دچار مشکل نشی🍭@ida-shateri
خیلی ممنون لطف کردییی💐💐
آره حتما سعی میکنم انجام بدم.
راستش خیلی سخته نمیدونم چیکار کنم وسواس مطالعاتی رو بذارم کنار همین مسئله باعث میشه خلاصه نویسی هم نتونم بکنم. از خود کتاب بیشتر میشه😂😐
به خاطر همین یه وقتایی حس میکنم الکی وقتمو تلف کردم واسه چیزی که بلد بودم مثلا آخرشم همون قبلی ها تکرار شده و چیز جدیدی هم دست گیرم نشده.
به نظرتون یه کلاسور برا خلاصه نویسی کلا از پایه دهم چهار تا اختصاصی ها بسه؟
اومدم جزوه نویسی از حرفای استاد موقاری کنم همشو داشتم مینوشتم ول کردم اصلا. خلاصه این قصه سر دراز داره😕 -
@ida-shateri
خیلی ممنون لطف کردییی💐💐
آره حتما سعی میکنم انجام بدم.
راستش خیلی سخته نمیدونم چیکار کنم وسواس مطالعاتی رو بذارم کنار همین مسئله باعث میشه خلاصه نویسی هم نتونم بکنم. از خود کتاب بیشتر میشه😂😐
به خاطر همین یه وقتایی حس میکنم الکی وقتمو تلف کردم واسه چیزی که بلد بودم مثلا آخرشم همون قبلی ها تکرار شده و چیز جدیدی هم دست گیرم نشده.
به نظرتون یه کلاسور برا خلاصه نویسی کلا از پایه دهم چهار تا اختصاصی ها بسه؟
اومدم جزوه نویسی از حرفای استاد موقاری کنم همشو داشتم مینوشتم ول کردم اصلا. خلاصه این قصه سر دراز داره😕Mehrsa 14 میفهمم چیمیگی😂😅
من رشتم ریاضیه و برای خلاصه نویسی درس زیست از بچه های تجربی کمک بگیر😉
ولی برای ریاضی و فیزیک
یه دفترچه یادداشت کافیه..تا کنکور انقدر فرمولا و مطالب مهم برات تکرار میشن که خودتم حفظ میشی
ولی لطفا لطفا،صرفا حفظ نکن
بفهمشون
مثلا یه فرمول داریم برای نیروی بین دوتابار
میشه کاکیو۱کیو۲ به روی آر۲
خب اینکه از کجااومده خیلی سادست،یه ثابت کا داریم،نیرویی که میخوایم بین دوتاباره پس کیو۱درکیو۲،هرچقدرم ازهم دورباشن نیروشون کمتربهم میرسه،پس آردو تومخرج
اگه بگم کلاسورکافیه دیگه میری و نمیشه کشیدت بیرون😂
نه اصلا سمتش نرو
توکتابت بنویس،خط کشی کن مارک دار کن
من خودم باید یه چیزیومینوشتم تابره تو ذهنم
دینی رو مینوشتم😶😂
ولی سال اخردرحدیه کلمه کلیدی،یا یه کد
به خودت ازالان عادت نده🍭 -
Mehrsa 14 میفهمم چیمیگی😂😅
من رشتم ریاضیه و برای خلاصه نویسی درس زیست از بچه های تجربی کمک بگیر😉
ولی برای ریاضی و فیزیک
یه دفترچه یادداشت کافیه..تا کنکور انقدر فرمولا و مطالب مهم برات تکرار میشن که خودتم حفظ میشی
ولی لطفا لطفا،صرفا حفظ نکن
بفهمشون
مثلا یه فرمول داریم برای نیروی بین دوتابار
میشه کاکیو۱کیو۲ به روی آر۲
خب اینکه از کجااومده خیلی سادست،یه ثابت کا داریم،نیرویی که میخوایم بین دوتاباره پس کیو۱درکیو۲،هرچقدرم ازهم دورباشن نیروشون کمتربهم میرسه،پس آردو تومخرج
اگه بگم کلاسورکافیه دیگه میری و نمیشه کشیدت بیرون😂
نه اصلا سمتش نرو
توکتابت بنویس،خط کشی کن مارک دار کن
من خودم باید یه چیزیومینوشتم تابره تو ذهنم
دینی رو مینوشتم😶😂
ولی سال اخردرحدیه کلمه کلیدی،یا یه کد
به خودت ازالان عادت نده🍭@ida-shateri
آها خیلی ممنون واقعا لطف کردی🌹❤
پس زیاد خودم رو درگیر خلاصه و اینا نمیکنم راستشو بخوای اهلشم نیستم زیاد آخه میدونم قراره چیکار کنم واسه همین ترجیح میدم خلاصه نکنم. هر چند به قول شما فرمولا رو اگه واسه ریاضی و فیزیک بفهمم و سعی کنم یه گوشه داشته باشم واسه مرور دوازدهم میتونه مفید باشه. شیمی و زیست هم یه سری نکات رو بنویسم فکر کنم بد نباشه. خیلیی ممنوننن -
@ida-shateri
آها خیلی ممنون واقعا لطف کردی🌹❤
پس زیاد خودم رو درگیر خلاصه و اینا نمیکنم راستشو بخوای اهلشم نیستم زیاد آخه میدونم قراره چیکار کنم واسه همین ترجیح میدم خلاصه نکنم. هر چند به قول شما فرمولا رو اگه واسه ریاضی و فیزیک بفهمم و سعی کنم یه گوشه داشته باشم واسه مرور دوازدهم میتونه مفید باشه. شیمی و زیست هم یه سری نکات رو بنویسم فکر کنم بد نباشه. خیلیی ممنوننن -
نمیخوام حرف زیاد بزنم
@ida-shateri همه چیو کامل گفت
فقط تست بزن. من اصلا از درسنامه خوندن تو ریاضی و فیزیک خوشم نمیاد. چندشم میشه. ریاضی بیشتر. از کتابایی هم که هرچی نکته هست ، جویده اماده میزارن جلوت هم خوشم نمیاد.
تنها راه تسته. اگر تو این دروس ضعیفین ، یه برنامه بزارین شبی 5 تا (نه بیشتر نه کمتر) تست ازشون بزنید و کامل تحلیلش کنید
تا 3 ماه دیگه نتیجه شو خودتون میبینید. حداقل پارسال این روش برای من خیلی موثر بود وقتی که یازدهم بودم
اینم حیفم میاد نگم. حتما حتما از دوره حسابان یازدهم استاد ثابتی (میدونم تجربی هستی ولی به دردت میخوره) و دوره نکته و تستشون استفاده کن. خیلی خوبه. اوج کار تو بحث شیرین حد هست تازه
دوره فیزیک یازدهم استاد یاری هم خیییلی به من کمک کرد
-
نمیخوام حرف زیاد بزنم
@ida-shateri همه چیو کامل گفت
فقط تست بزن. من اصلا از درسنامه خوندن تو ریاضی و فیزیک خوشم نمیاد. چندشم میشه. ریاضی بیشتر. از کتابایی هم که هرچی نکته هست ، جویده اماده میزارن جلوت هم خوشم نمیاد.
تنها راه تسته. اگر تو این دروس ضعیفین ، یه برنامه بزارین شبی 5 تا (نه بیشتر نه کمتر) تست ازشون بزنید و کامل تحلیلش کنید
تا 3 ماه دیگه نتیجه شو خودتون میبینید. حداقل پارسال این روش برای من خیلی موثر بود وقتی که یازدهم بودم
اینم حیفم میاد نگم. حتما حتما از دوره حسابان یازدهم استاد ثابتی (میدونم تجربی هستی ولی به دردت میخوره) و دوره نکته و تستشون استفاده کن. خیلی خوبه. اوج کار تو بحث شیرین حد هست تازه
دوره فیزیک یازدهم استاد یاری هم خیییلی به من کمک کرد
amirmohammad shakeri
آها خیلی متشکرم حتما استفاده میکنم از کلیپاشون.
پس یعنی به نظرتون بهتره نکات رو خودم از تو تست ها استخراج کنم و یه گوشه ای حالا در حد خلاصه نویسی واقعی،فرمولا و اینارو داشته باشم به جای اینکه از تو درسنامه یا جزوه بخونم؟ هرچند یه نگا میندازم بهشون ولی پیش زمینه ریاصی و فیزیک فکر کنم تو کلاس درسه و خیلی برای این درسا کلاس مهمن -
amirmohammad shakeri
پس یعنی به نظرتون بهتره نکات رو خودم از تو تست ها استخراج کنم و یه گوشه ای حالا در حد خلاصه نویسی واقعی،فرمولا و اینارو داشته باشم به جای اینکه از تو درسنامه یا جزوه بخونم؟ هرچند یه نگا میندازم بهشون ولی پیش زمینه ریاصی و فیزیک فکر کنم تو کلاس درسه و خیلی برای این درسا کلاس مهمنMehrsa 14 در نحوه خوندن ریاضی و فیزیک گفته است:
amirmohammad shakeri
پس یعنی به نظرتون بهتره نکات رو خودم از تو تست ها استخراج کنم و یه گوشه ای حالا در حد خلاصه نویسی واقعی،فرمولا و اینارو داشته باشم به جای اینکه از تو درسنامه یا جزوه بخونم؟ هرچند یه نگا میندازم بهشون ولی پیش زمینه ریاصی و فیزیک فکر کنم تو کلاس درسه و خیلی برای این درسا کلاس مهمناره نظر من اینه. ولی نه اینکه لخت لخت بری به جنگ تستا
یکمی از نکته هارو بلد باش. ولی همه چی رو نه. هرچی لذت تست ریاضی زدن هست رو از بین میبره
البته بگما اینا همش سلیقه ای هست. من کلی ادمم میشناسم واسه ریاضی درسنامه میخونن و وضعشونم خوبه
جفتش روشو تست کن ببین با کدوم راحتی
-
Mehrsa 14 در نحوه خوندن ریاضی و فیزیک گفته است:
amirmohammad shakeri
پس یعنی به نظرتون بهتره نکات رو خودم از تو تست ها استخراج کنم و یه گوشه ای حالا در حد خلاصه نویسی واقعی،فرمولا و اینارو داشته باشم به جای اینکه از تو درسنامه یا جزوه بخونم؟ هرچند یه نگا میندازم بهشون ولی پیش زمینه ریاصی و فیزیک فکر کنم تو کلاس درسه و خیلی برای این درسا کلاس مهمناره نظر من اینه. ولی نه اینکه لخت لخت بری به جنگ تستا
یکمی از نکته هارو بلد باش. ولی همه چی رو نه. هرچی لذت تست ریاضی زدن هست رو از بین میبره
البته بگما اینا همش سلیقه ای هست. من کلی ادمم میشناسم واسه ریاضی درسنامه میخونن و وضعشونم خوبه
جفتش روشو تست کن ببین با کدوم راحتی
amirmohammad shakeri
آها باشه خیلی ممنونمم🌷🌷 -
من یازدهمم و حس میکنم نحوه خوندن ریاضی و فیزیکم درست نیست ولی راستش نمیدونم چجوری اصلاحش کنم چون دچار وسواس مطالعاتی هم هستم. واسه همین هر سری کلی وقتم صرف خوندن درسنامه و مثالا میشه و به قولی تا خودم قلم به دست بشم یکم دیر شده و نمی رسم از کتاب تستم هم تست حل کنم به نظرتون لازمه انقدر درسنامه خوندن یا یادگرفتن کامل متن کتاب مثلا واسه درسی مثل فیزیک البته میدونم نباید از کتاب غافل شد. راستش نمره ام بد نیست تو این درسا اما خوب ممنون میشم کمک کنین بهترش کنم🌷🌷🌷Mehrsa 14
دوست نازنیم سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
ببین تو درس های محاسباتی 1000 تا درسنامه به اندازه 100 تا تست زدن کاربرد نداره
درس های محاسباتی خوندن مثل رانندگی کردنه
حالا تو صد بار بشین بخون واسه رانندگی کردن باید فلان کار رو بکنی اما ایا تا وقتی سوار ماشین نشی متوجه میشی؟
واحد پول کشور کنکور فقط تسته
تست بزن
وقت خودت رو سر درسنامه تلف نکن
تست بزن
تست بزن
تست بزن
و درست تحلیل کن
از تست زدن مهم تر
تحلیل درست تست هاست
موفق باشی:four_leaf_clover: -
Mehrsa 14
دوست نازنیم سلام
امیدوارم حالت خوب باشه
ببین تو درس های محاسباتی 1000 تا درسنامه به اندازه 100 تا تست زدن کاربرد نداره
درس های محاسباتی خوندن مثل رانندگی کردنه
حالا تو صد بار بشین بخون واسه رانندگی کردن باید فلان کار رو بکنی اما ایا تا وقتی سوار ماشین نشی متوجه میشی؟
واحد پول کشور کنکور فقط تسته
تست بزن
وقت خودت رو سر درسنامه تلف نکن
تست بزن
تست بزن
تست بزن
و درست تحلیل کن
از تست زدن مهم تر
تحلیل درست تست هاست
موفق باشی:four_leaf_clover:saba rahimi
سلام عزیزم خیلی ممنون لطف کردی🌸🌷🌸🌷🌸
به نظرت اگه مثلا نیم ساعت تست زدم نیم ساعت هم روی تحلیلش بذارم مناسبه. آخه یکمی وسواس به خرج میدم و باعث میشه به جای اینکه نکات مهمو جدا کنم تو ذهنم مرور شه یهو همه چیز بد تر قاطی شه آخرم یادم نمونه. با خلاصه نویسی و نکته برداری کلا مشکل دارم. زیاد ترش میکنم😕 -
saba rahimi
سلام عزیزم خیلی ممنون لطف کردی🌸🌷🌸🌷🌸
به نظرت اگه مثلا نیم ساعت تست زدم نیم ساعت هم روی تحلیلش بذارم مناسبه. آخه یکمی وسواس به خرج میدم و باعث میشه به جای اینکه نکات مهمو جدا کنم تو ذهنم مرور شه یهو همه چیز بد تر قاطی شه آخرم یادم نمونه. با خلاصه نویسی و نکته برداری کلا مشکل دارم. زیاد ترش میکنم😕Mehrsa 14
عزیزم اغلب کتاب ها و منابع تست ها رو دسته بندی میکنن و اینطوری نیست که فکر کنی قاطی میکنی
ولی واقعاااا تست زنی مهمه . بعد از زدن هر تست حتما همون موقع تحلیل بکن و اگه نکته جدیدی داره تو کتاب خودت یادداشت کن یا سوال مارک دار کن که دوباره بعدا حل بکنی
وسواس رو هم بزار کنار
وسواس داشتن سمه تو مطالعه
خواهش میکنم زیبا کاری نکردم -
Mehrsa 14
عزیزم اغلب کتاب ها و منابع تست ها رو دسته بندی میکنن و اینطوری نیست که فکر کنی قاطی میکنی
ولی واقعاااا تست زنی مهمه . بعد از زدن هر تست حتما همون موقع تحلیل بکن و اگه نکته جدیدی داره تو کتاب خودت یادداشت کن یا سوال مارک دار کن که دوباره بعدا حل بکنی
وسواس رو هم بزار کنار
وسواس داشتن سمه تو مطالعه
خواهش میکنم زیبا کاری نکردمsaba rahimi
باشه حتما سعیمو میکنم خیلی ممنونممم🌸🌷🌺