کلاهبرداری
-
هیچ مشکلی نیست شما به کمک آلاء میتونید رمز کد ملی خودتون رو عوض کنید
تا اون شخص نتونه دیگه وارد بشهDr Aryan 0 در کلاهبرداری گفته است:
تا اون شخص نتونه دیگه وارد بشهمشکل اینه که همون روز وارد شد دقیقا همون لحظه اسکرین ورودش رو فرستاد و گفت برات برنامه میریزم فردا بعدش دیدم چت حذف شده حسابش هم حذفه
-
Dr Aryan 0 در کلاهبرداری گفته است:
تا اون شخص نتونه دیگه وارد بشهمشکل اینه که همون روز وارد شد دقیقا همون لحظه اسکرین ورودش رو فرستاد و گفت برات برنامه میریزم فردا بعدش دیدم چت حذف شده حسابش هم حذفه
Ali Mortazavi
دیگه از این به بعد با یک رمز نادرست است مواجه میشه -
Ali Mortazavi حالا اشکال نداره ولی از این به بعد دقت کنید برای آینده و زندگی شخصیتون، اطلاعات حسابهای دیگتون، بانکتون و ....
انشاءالله حل میشهmonirs در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi حالا اشکال نداره ولی از این به بعد دقت کنید برای آینده و زندگی شخصیتون، اطلاعات حسابهای دیگتون، بانکتون و ....
انشاءالله حل میشهکار از کار گذشته دیگه
-
monirs در کلاهبرداری گفته است:
انشاءالله حل میشهتیکت زدم خدا کنه حلش کنند اگر نیاز باشه به پلیس مراجعه کنم؟
Ali Mortazavi نه نیازی نیست جناییش نکنید
درست میشه، تیم پشتیبانی درستش میکنن
صبر کنید تا فردا ساعت کاری بشه و بررسی کنن -
Ali Mortazavi شماره مشاوره رو که داری بهش زنگ بزن .
-
Ali Mortazavi شماره مشاوره رو که داری بهش زنگ بزن .
-
Ali Mortazavi پی چجوری در تلگرام با مشاور اشنا شدب ، بی شماره ؟؟
-
Ali Mortazavi
دیگه از این به بعد با یک رمز نادرست است مواجه میشهDr Aryan 0 در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi
دیگه از این به بعد با یک رمز نادرست است مواجه میشهباید حساب رو مسدود کنم
اطلاعات زیادی داخل آلا بود مثل مدرسه و... و داخل زیر یادداشت هر جلسه کلی چیز نوشته بودم
-
سلام . من چند روز پیش در تلگرام با یک مشاور آشنا شدم و خودش رو مشاور برتر معرفی کرد و بعد از چند روز بهم گفت اکانت آلا شماره و کد ملی خودتون رو بدید تا براتون برنامه بریزم ،امروز که رفتم دیدم حساب خودش رو حذف کرده و من رو هم بلاک کرده .
و الان مطمئنم از حسابم داره استفاده میکنم میشه بگید باید چیکار کنم؟آیا می توانم حسابم رو مسدود کنم و از یک حساب دیگه جهت فعال کردن پکیج استفاده کنم؟
Ali Mortazavi شما خودت گفتی در تلگرام با مشاوری آشنا شدم . خوب مشاور شماره داشته دیگه
-
mahdi shokry در کلاهبرداری گفته است:
بله آخه یک جوری بود حرفاش یه طوری بود
-
Ali Mortazavi شما خودت گفتی در تلگرام با مشاوری آشنا شدم . خوب مشاور شماره داشته دیگه
ببین بخدا شمارش روی پروفایلش نبود
️
-
Ali Mortazavi
دیگه از این به بعد با یک رمز نادرست است مواجه میشهباید حساب رو مسدود کنم
اطلاعات زیادی داخل آلا بود مثل مدرسه و... و داخل زیر یادداشت هر جلسه کلی چیز نوشته بودم
Ali Mortazavi
نمیخواد نسدود کنی فقط رمزت رو عوض میکنی -
Ali Mortazavi
نمیخواد نسدود کنی فقط رمزت رو عوض میکنیDr Aryan 0 در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi
نمیخواد نسدود کنی فقط رمزت رو عوض میکنیآخه الان داخلشه
مطمئنم داره استفاده میکنع چون همش تعریف راه ابریشم رو میداد
-
بله آخه یک جوری بود حرفاش یه طوری بود
Ali Mortazavi برادر من میدونم . میگم شما گفتی من در تلگرام که پیام رسانی هست که باید با شماره تلفن همراه وارد ان شد به مشاوری اشنا شدم . وقتی تو تلگرام باهاش اشنا شدی خوب شمارش تو تلگرام هست دیگه به اون شماره زنگ بزن ، چندتا حرف سنگین بهش بزن .
-
ببین بخدا شمارش روی پروفایلش نبود
️
Ali Mortazavi مگه میشه؟!!!!!
-
با شماره بابام وارد شدم تیکت زدم تا بررسی بشه چون اون اگر داخلش باشه تیکت رو خراب میکنه
-
Ali Mortazavi برادر من میدونم . میگم شما گفتی من در تلگرام که پیام رسانی هست که باید با شماره تلفن همراه وارد ان شد به مشاوری اشنا شدم . وقتی تو تلگرام باهاش اشنا شدی خوب شمارش تو تلگرام هست دیگه به اون شماره زنگ بزن ، چندتا حرف سنگین بهش بزن .
بابا اون پیامم داد اصلا من نمی شناسمش. ببین اصلا شمارش معلون نبود فقط اسمی بود نوشته بود مائده
-
با شماره بابام وارد شدم تیکت زدم تا بررسی بشه چون اون اگر داخلش باشه تیکت رو خراب میکنه
Ali Mortazavi چ جوری شده تو تلگرام بوده ولی شمارش تو پروفایل نبوده؟
جای تفکر داره -
استرس دارم
-
بابا اون پیامم داد اصلا من نمی شناسمش. ببین اصلا شمارش معلون نبود فقط اسمی بود نوشته بود مائده
Ali Mortazavi پوووفففف
اشکال نداره ارامش خودت رو حفظ کن .