کدوم بهتره؟
-
سلام دوستان کتاب ریاضی و حسابان جامع نردبام خیلی سبز بهتره یا حسابان جامع IQگاج؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء المپیادیا ریاضیا تجربیا @کنکورسراسری-کنکورسراسری -
سلام دوستان کتاب ریاضی و حسابان جامع نردبام خیلی سبز بهتره یا حسابان جامع IQگاج؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء المپیادیا ریاضیا تجربیا @کنکورسراسری-کنکورسراسریhomayoon ebrahimpoor و اینکه۱۸۰۰تا تست نردبام کم نیست؟یا مناسبه؟
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء المپیادیا ریاضیا تجربیا @کنکورسراسری-کنکورسراسریhomayoon ebrahimpoor درود. منم دقیقا بین همین دو تا کتاب مردد بودم ولی تصمیم گرفتم دو جلدی جامع آی کیو بخونم بعد عید هم موج آزمون کار کنم.
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء المپیادیا ریاضیا تجربیا @کنکورسراسری-کنکورسراسریhomayoon ebrahimpoor حسابان آی کیو تک جلدیه فکر کنم
-
homayoon ebrahimpoor درود. منم دقیقا بین همین دو تا کتاب مردد بودم ولی تصمیم گرفتم دو جلدی جامع آی کیو بخونم بعد عید هم موج آزمون کار کنم.
luna luna دلایلتون برای این انتخاب چی بود؟
-
نگا شما تحقیق کردید و فحمیدید این دو کتاب جز بهترین کتاب ها هست
پس قطعا فرق زیادی نداره باهم و باید ببینید با کدوم راحت ترید -
luna luna دلایلتون برای این انتخاب چی بود؟
homayoon ebrahimpoor جلد دوم آی کیو درسنامه کامل +نکات تخصصی همراه با مثال داره ک میشه بصورت سلف استادی از مبتدی تا پیشرفته یادگیری داشت. جلد اولش هم تموم تست ها را پوشش میده پس خیالم راحت تره بابت اینکه ی منبع کامل و سطح بالای ریاضی در طول سال کار میکنم. نردبام درسنامش مختصر تر بود و اینکه احتمال دادم شاید جامعیت سوالات و انواع تیپ تست نسبت به ای کیو درش دیده نشه.
البته اینو بگم ک من فایل پی دی افش دیدم و هنوز با خود کتاب زیاد پیش نرفتم .