مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم
- 
@zohre-nowrouzi در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: aaalizadeh79 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @zohre-nowrouzi نه درصد معلومه نه تراز، فرض کن برا انتخاب رشته سازمان سنجش همچین عکسی بهت بده و بگه انتخاب رشته کن. ما ساعت۷ رتبه و تراز میاد کدو.م شهرید؟ reza213 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @zohre-nowrouzi در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: aaalizadeh79 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @zohre-nowrouzi نه درصد معلومه نه تراز، فرض کن برا انتخاب رشته سازمان سنجش همچین عکسی بهت بده و بگه انتخاب رشته کن. ما ساعت۷ رتبه و تراز میاد کدو.م شهرید؟ گزینه ۲م 
- 
- 
این گواه یعنی چی؟ aaalizadeh79 یعنی کپی پیس کتابای ابی 
- 
reza213 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @njzamin در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است:  فیزیک و ریاضی و شیمی فیلم الا میبینی؟؟ نه من کلا برای تفریح میام این جا فیلم نگاه نمیکنم 
- 
reza213 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @njzamin در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است:  فیزیک و ریاضی و شیمی فیلم الا میبینی؟؟ نه من کلا برای تفریح میام این جا فیلم نگاه نمیکنم 
- 
reza213 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @njzamin فقط کمک درسی. خیلی عالیه درصداتون ممنون ولی با اینا نمیشه 1 رقمی شد..... 
- 
aaalizadeh79 یعنی کپی پیس کتابای ابی 
- 
reza213 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @njzamin روزی 12ساعت میخونید؟ والا نه 10 ساعت ولی خاهم کرد 12 
- 
@njzamin افریییییییییییین 
- 
من تا 5 بخوابم بعد ورژن دو برنامم رو خیلی جدی اجرا میکنم، دیگه شوخی ندارم با کسی، تا الان داشتم مدارا میکردم. 
- 
reza213 در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @njzamin روزی 12ساعت میخونید؟ شما هم ریاضی هستی؟ 
- 
این تراز باید بیاد بالای 7000 
- 
@njzamin افریییییییییییین @اسمان-ابی در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: @njzamin افریییییییییییین ممنون ولی همه میتونن بهتر ازینو بیارن....دفعه بعدی 7500 میزنم انشالله....مهم اینه که باور کنی خودتو من سال قبل 5500 میشد ترازم 
- 
@njzamin در مهم**تراز آزمون های آزمایشی**مهم گفته است: کمترین درصد فیزیک عمرم شد....دفعه قبلی 100 زدم تراز داده بود 8600 بروووو 

کمک
کمک برنامه راهبردی پارسال
 برنامه راهبردی پارسال

برا شما هر درسی ۱۰تا سوال میاد هر یدونه درست میشه ۱۰درصد ..
برا شما هر درسی ۱۰تا سوال میاد هر یدونه درست میشه ۱۰درصد ..