یاخته های غدد معده
-
والا من نمیدونم😅 ولی خب منطقش این بود لیپاز غیر فعال به فعال رو صرفا تبدیل مادس که حالا سلولا کناری نقش غیرمستقیم دارن تو ایجاد پپسین
از یه طرفیم فک کنم تولید لیپاز رو کتاب برای سلولا اصلی گفته -
والا من نمیدونم😅 ولی خب منطقش این بود لیپاز غیر فعال به فعال رو صرفا تبدیل مادس که حالا سلولا کناری نقش غیرمستقیم دارن تو ایجاد پپسین
از یه طرفیم فک کنم تولید لیپاز رو کتاب برای سلولا اصلی گفتهheydar taherinejad منظورتون از لیپاز ، پروتئازه؟😁
-
heydar taherinejad ببینید این تست و
گزینه ۲ رو

میدونم که در هر صورت غلط میشه
اما نفهمیدم ک پاسخنامه یاخته های کناری هم جز فرض سوال گرفته یا ن@sara-haghighatrad سلام ببین یاخته کناری پروتئازی که یاخته اصلی ترشح میکنه رو فعال میکنه...پروتئاز هارو یاخته اصلی ترشح میکنه...یاخته های کناری فاکتور داخلی و کلریدریک اسید ترشح میکنند پس نقشی در تولیدر پروتئاز نداره
-
@sara-haghighatrad سلام ببین یاخته کناری پروتئازی که یاخته اصلی ترشح میکنه رو فعال میکنه...پروتئاز هارو یاخته اصلی ترشح میکنه...یاخته های کناری فاکتور داخلی و کلریدریک اسید ترشح میکنند پس نقشی در تولیدر پروتئاز نداره
yasin sheibak خب یاخته کناری با تولید اسید باعث میشه پپسینوژن به پپسین (پروتئاز) تبدیل بشه
-
yasin sheibak خب یاخته کناری با تولید اسید باعث میشه پپسینوژن به پپسین (پروتئاز) تبدیل بشه
@sara-haghighatrad خب دختر خوب تولید میکنه یا فعالش میکنه؟!
-
هردو
-
@sara-haghighatrad خب دختر خوب تولید میکنه یا فعالش میکنه؟!
yasin sheibak مثلا توی خون فیبرینوژون میشه فیبرین هم خب تبدیل میشه هم مگه الان فیبرین تولید نشده؟
-
heydar taherinejad منظورتون از لیپاز ، پروتئازه؟😁
@sara-haghighatrad اره😂💔
-
yasin sheibak مثلا توی خون فیبرینوژون میشه فیبرین هم خب تبدیل میشه هم مگه الان فیبرین تولید نشده؟
heydar taherinejad الان ما داریم درباره پرتئاز حرف میزنیم نه فیبروژون
-
heydar taherinejad الان ما داریم درباره پرتئاز حرف میزنیم نه فیبروژون
yasin sheibak گفتم مثال بزنم بهتر جا بیوفته
-
سلام دوستان
اگه بگه یاخته ای در غدد معده که در تولید آنزیم پروتئاز نقش دارهفقط یاخته اصلی رو در نظر میگیرید؟ یا هم یاخته اصلی و هم کناری؟
@sara-haghighatrad با توجه به متن کتاب ترشح انزیم های گوارشی معده با یاخته های اصلین پسس تولیدشون فقط با یاخته اصلی هست در مورد سوالتون که یاخته کناری، اون فقط پروتئاز رو از غیرفعال به فعال تبدیل میکنه در نتیجه تولید فقط همون یاخته اصلیه
-
سلام دوستان
اگه بگه یاخته ای در غدد معده که در تولید آنزیم پروتئاز نقش دارهفقط یاخته اصلی رو در نظر میگیرید؟ یا هم یاخته اصلی و هم کناری؟
heydar taherinejad
yasin sheibak
امیرحسین زارع
ممنون دوستان🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on